Logo Contigo Contactvorige paginaNieuweContactenLesbisch/BiseksueelErvaringen lesbisch/biseksueelNieuwsbriefGratisLinks lesbisch/biseksueelGeschiedenisInformatie over de contactadvertenties van Contigo Contact


Let op! Deze site is alleen bedoeld voor v/v-contacten (lesbisch/biseksueel).
Deze site is NIET bedoeld voor heterostellen op zoek naar lesbische en/of biseksuele vrouwen en al helemaal niet voor mannen op zoek naar vrouwelijke spanning!

Contigo Contact Banner

Advertentie aanvragen
Middels een formulier kun je (anoniem) een advertentie op de advertentiepagina van Contigo aanvragen. Nadat je aanvraag ontvangen is, krijg je per e-mail een bevestiging met daarin een advertentienummer, een factuurnummer en de benodigde betalingsgegevens. Je betaalt binnen twee weken. Na deze twee weken vervalt je aanvraag indien niet betaald. De advertentie wordt geplaatst zodra het bijbehorende bedrag ontvangen is.
Reacties op je advertentie worden doorgezonden naar je emailadres. Je ontvangt bij reacties het emailadres van de vrouw die gereageerd heeft zodat jullie zelf het contact voort kunnen zetten. Contigo staat buiten dit contact.

Voor het plaatsen van een advertentie betaal je ? 17,50 voor 1 maand of ? 30 voor 2 maanden. Dit is inclusief 21 procent BTW; je kunt je CCadvertentie verlengen voor 1 of 2 maanden. Dit kost 15 euro voor 1 maand en 27,50 euro voor 2 maanden.


Op advertenties reageren
Je kunt gratis op een of meerdere advertenties reageren. Je stuurt via een speciaal formulier op de website je reactie naar Contigo onder vermelding van het nummer van de advertentie waarop je reageert. Vermeld enige gegevens over jezelf (des te meer kans heb je dat de ander terugmailt) inclusief je emailadres.
Contigo stuurt jouw mail door naar de desbetreffende persoon. Verder is het aan de ander zelf om het contact wel of niet voort te zetten. Mocht je van de ander geen reactie ontvangen, dan kun je dit melden aan Contigo. Contigo neemt echter geen verantwoordelijkheid in deze en zal hierover de andere persoon ook niet benaderen.

Waarom gaat jouw reactie via Contigo Contact en waarom niet rechtstreeks naar de ander?
Contigo filtert de mail die binnenkomt op inhoud en zal alleen serieuze reacties doorsturen. Dit om te voorkomen dat je ongewenste email en reclame ontvangt, bijvoorbeeld van mannen die je willen vertellen dat 'het met mannen toch ook erg leuk kan zijn...'. Contigo schrijft deze mannen aan en zal ze verzoeken niet te reageren op de advertenties die geplaatst worden op de site van Contigo.

Algemene voorwaarden
Voor de algemene voorwaarden van de contactadvertenties van Contigo Contact, klik hier.

Wet bescherming Persoonsgegevens
Contigo Contact is geregistreerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer m1310442.
Home