Logo Contigo Contact
     
vorige pagina


NieuweContactenLesbisch/BiseksueelErvaringen lesbisch/biseksueelNieuwsbriefLinks lesbisch/biseksueelGeschiedenis
Zeker weten dat je de meest actuele versie van deze pagina te zien krijgt?
Gebruik F5 op je toetsenbord (='vernieuwen van de pagina').
Nieuwe contacten voor lesbische en biseksuele vrouwen

Op deze pagina zie je de contactadvertenties van Contigo Contact.
Wil je reageren op een (of meerdere) van de advertenties, klik op de button 'Reageer' en onthoud het nummer.
Er verschijnt een formulier waarop je je gegevens en je reactie kunt achterlaten.
Nadat Contigo Contact je reactie ontvangen heeft, wordt deze doorgestuurd aan de adverterende dame en ontvang je zelf een bevestiging van doorsturen. Dit kan al na enkele uren zijn maar kan ook een paar dagen op zich laten wachten, afhankelijk van de drukte op dat moment. De adverterende dame is daarna vrij om zelf contact met je op te nemen. Alleen de eerste reactie loopt via Contigo.

Let op! Deze site is alleen bedoeld voor v/v-contacten (lesbisch/biseksueel), zonder de aanwezigheid van mannen. De site is niet bedoeld voor heterostellen op zoek naar lesbische en/of biseksuele vrouwen en niet voor mannen op zoek naar vrouwelijke spanning! Reacties van mannen en worden niet doorgestuurd.

Een tip aan de biseksuele GEBONDEN vrouwen (dat wil zeggen: mét partner): reageer s.v.p. op advertenties van andere biseksuele (gebonden) vrouwen; mocht je per se op de advertentie van een lesbische vrouw willen reageren, vermeld er dan direct bij dat je al een vaste relatie hebt! De andere partij heeft er recht op te weten dat er geen kans op een (exclusieve) relatie bestaat.

Voor vragen mail naar: info@contigocontact.nl
CCnummer
CC 6187

Plaatsingsdatum 25 juli 2021

Soort contact vriendschap

Leeftijd 55 - 78

Omgeving
Den Haag

Leuke nieuwe vriendschappen
Ik ben op zoek naar nieuwe vriendschappen, waarin leeftijd niet zo belangrijk is, laten we zeggen van 55 tot 78, zelf ben ik 60+.
Beetje in de buurt van Den Haag e/o directe omgeving, makkelijk met HTM of kort ritje met de trein te bereiken (ongeveer 3/4 uur).
Het lijkt me leuk om gezamenlijk een terrasje op te zoeken, een strand- of boswandeling te maken en de rest hebben we het nog over.
Leuk ook om bij elkaar op bezoek te gaan en gezellig te kletsen over wederzijdse bezigheden en ervaringen over van alles en nog wat.
Misschien wat eten op het terras of bij elkaar, indien van toepassing, gewoon makkelijk, van pasta tot een boterham. We kijken gewoon hoe het loopt.
Mocht er een romantische klik ontstaan, sta ik daar voor open, maar ik ga uit van vriendschap. Laten we zeggen een maal per 14 dagen, liefst in het weekend en in de middag.
Ik ben alleenstaand, heb geen kinderen, ook geen huisdieren (wel katten gehad). Ik ben een prater en hoop op fijne gesprekken, waarin naar elkaar geluisterd wordt, met respect voor elkaar.
Laten we ff mailen vooraf.
Groetjes.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6186

Plaatsingsdatum 13 juli 2021

Soort contact vriendschap en daarna wellicht meer

Leeftijd 67 - 77

Omgeving
Den Haag en omstreken

Laat ik me eerst voorstellen: mijn roepnaam is 'Jois' dat hetzelfde klinkt als 'Joyce' en doe wederom een poging om via deze site die lieve, betrouwbare, beschaafde, zelfstandige vrouw te vinden, die misschien niet de gewoonte heeft om op een dating-advertentie te schrijven, maar nu toch zal reageren.

Ik ben met pensioen en nog steeds leergierig, blijf flexibele toekomstplannetjes maken en weet daarmee m'n agenda te vullen, ondanks dat ik geen kinderen en dus geen kleinkinderen heb, maar gelukkig wel enkele mooie vriendschappen.
In het gezin van mijn liefdevolle intelligente ouders ben ik de enige dochter met drie jongere broers. Vanaf m'n middelbare leeftijd besefte ik me steeds meer hoe onze ouders hun uiterste best hebben gedaan om hun kinderen een 'goede' en zorgzame opvoeding te geven. Ik ben hun bijzonder dankbaar en het was voor mij als vanzelfsprekend om hen in hun laatste levensjaren zo veel mogelijk te ondersteunen. Toen mijn vader 15 jaar geleden overleed en kort daarna mijn lievelingsbroer, heb ik aan mijn moeders wens gevolg gegeven om bij mij te wonen: het werden na mijn moeders herseninfarct haar laatste vier jaar, een periode met nieuwe levenslessen, mijn mooiste erfenis.

Door het leven in diverse landen en door mijn Hakka Chinese vader die in NedL had gestudeerd en door mijn moeder met een Franse vader en een Engels-Javaanse moeder kregen hun kinderen (en dus ik) een internationale opvoeding. En ik kreeg steeds meer belangstelling en empathie voor andere familie-, streek- en landculturen. Deze introductie kan enig beeld geven hoe mijn liefdevolle jeugd mij kan hebben gevormd naast die meerdere levenslessen, die bijna ieder mens heeft. Mijn eerste acht levensjaren woonde ik met m'n ouders in Indonesië op grote en kleine eilanden, waar ik naar een NedL school ging en we emigreerden daarna naar NedL waar we in meerdere plaatsen in de Randstad woonden. Toen mijn ouders na hun pensionering naar Malaga verhuisden, woonde ik een jaartje bij hen maar kreeg geen werkvergunning, werkte daarna een heerlijk jaar op Aruba en woonde enkele maanden in Miami. Na Rotterdam en Zoetermeer is nu meer dan 20 jaar 's-Gravenhage mijn woonplaats 'de Weduwe van Indie' met de vele tokoos en Chinatown, nabij zee en duinen, met de vele parken en met uitzicht vanuit mijn erker op een oude brede reus van een treurwilg aan een singelachtige kade.

Bij een nieuwe kennismaking vind ik het belangrijk om eerst te ervaren dat er kans is voor een mooie vriendschap met gemeenschappelijke normen: betrouwbaarheid in woord en daad, door eerlijke openheid en diepgang, voldoende zelfkennis met empathie, een 'open-mind', door de variatie in de onderwerpen van onze gesprekken, door een heerlijke positieve humor en een spontane lach.

Ik kan genieten van lekker eten met verse produkten: van NedLse, Aziatiese, fusion en van West-Europese gerechten, zelf gemaakt of als verwennerij door een dierbare of gehaald van een gerechtenwinkel of heel soms in een bijzonder restaurant. Een glaasje wijn zal ik alleen in gezelschap drinken, of een blond pilsje met citroen op een warme zomerse dag of in de vroege lente aan de Mediterranee.
Ik kan gefacineerd raken door indrukwekkende foto's en figuratieve beeldende kunst; schilder zelf wekelijks een dag in een groepsatelier. Hou van lichte klassieke muziek en van rustige en swingende soul en Latin en kijk tv meestal voor documentaires, het NOS en RTL nieuws, Dr PoL, feeling-good-films, miss Marple and the Duke, Zoo juniors, SOS de verbouwers of waarnaar jij wilt kijken.
Ik ben geen fervente wandelaar of fietser van tientallen kilometers maar kan het wel leuk vinden om zo-nu-en-dan een uurtje of iets langer te wandelen of fietsen in de wijdse natuur of in straten met bezienswaardigheden.

Vier weken geleden heb ik de tweede Covid-19 vaccinatie gehad en kan nu eindelijk met m'n dierbaren iets leuks afspreken en weer begroeten met een warme omhelzing.
En 'als laatste': ik ben 1.61 meter met lipstick en maatje 42-44, bruine ogen en donkerbruin half lang haar.

Ben reuze benieuwd naar de reactie van een lieve, betrouwbare, beschaafde, zelfstandige vrouw: wat jouw wensen zijn, wat je samen wilt doen en welke bezigheden liever apart.
Aarzel alsjeblieft niet te lang... Gun niet alleen mij, maar ;) ook jezelf deze kans.
Ik schrijf je absoluut terug, misschien zelfs met een recente duidelijke portretfoto.

Met warme vrede-lievende groet, Jois
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6185

Plaatsingsdatum 5 juli 2021

Soort contact vriendschap of relatie

Leeftijd 64

Omgeving
Eindhoven

Ga je er mee op uit?
Uiteindelijk gaat het er om of er wederzijds een gevoel ontstaat van "heej, ik vind jou leuk om samen dingen mee te ondernemen". En vaak gaat het dan om 2 mensen die redelijk gelijkgestemd in het leven staan. In een ontmoeting merk je dat al snel, maar wat is relevant om hier aan te geven?

De vrouw die ik zoek fietst of wandelt graag. Ze houdt van natuur en cultuur, van gezellige lunches, het delen van gevoelens, samen koken, bordspelletjes doen, taal, en ze geniet van kleine dingen... Haar leeftijd is tussen de 60 en de 68 jaar.
Ik heb kinderen en kleinkinderen, dus als je daar helemaal niks mee hebt wordt het geen match :-))

Ik ben zelf trouw, zowel in vriendschappen als in de liefde en ik hoop jij ook.
Ik houd van harmonie, maar uiteraard mogen er best meningsverschillen zijn, maar vrouwen die aantrekken en dan weer afstoten, of die bij kleine dingen al uit hun plaat gaan zoek ik niet. Veel alcohol drinken of roken zijn ook een "no go".

Mocht je jezelf herkennen in wat ik schrijf reageer dan en je hoort wat van me terug.
Ik wens iedereen, nu we elkaar weer mogen ontmoeten, een fijne zomer!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6184

Plaatsingsdatum 5 juli 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 69

Omgeving
Midden-Brabant

Durven en Doen!

Dag vrouwen,
Heel lang heb ik mijn leven alleen vorm gegeven (wel met goede vriendinnen) en had die tijd ook nodig na verbroken relaties. Nu is de tijd aangebroken dat ik soms al durf te denken aan een intieme relatie. Er is een verlangen en daar durf ik nu gehoor aan te geven.
Ik kan daar heel lang over blijven denken maar nu is de tijd gekomen om actie te gaan ondernemen en deze contactadvertentie uit te laten gaan. DUS DOEN!

Ik ben een vrouw van 69 jaar met de nodige levenservaringen, humor en levenslust.
Belangrijk voor mij in een relatie is: veiligheid, eerlijkheid, warmte en irritaties kunnen uitspreken en het er samen over kunnen hebben zonder schuldgevoelens. Dat alle gevoelens er mogen zijn.
Mijn hobby's zijn: fietsen, kaarten, piano spelen, schilderen, goed gezelschap, goede films, sauna en zwemmen in buitenwater in de zomer.

Spreekt dit alles jou aan hoor ik graag iets van jou.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6171

Plaatsingsdatum 4 juli 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 57

Omgeving
Zutphen

... laten we elkaar ontmoeten...
Via media contact(en) zoeken... voor mij wel een drempel(tje) maar toch bij deze.

Als 'alleenstaande' vrouw heb ik het goed naar mijn zin, heb het oké met mijzelf. Toch denk ik dat 'samen' leuker kan zijn dan alleen.
Mijn 2 dochters zijn het huis uit. Heerlijk en hoeveel ook dat het contact er nog is. Dus: mijn kinderen zijn belangrijk, en blijven voorrang hebben. Toch mijn eigen leven uitbreiden, daar nu wel moment voor.

Wie ben ik?
. Simpelweg: best leuk persoon (en soms ook niet leuk), met haar nukken en handvaten. Wie niet toch!? (rugzakje is opgeruimd)
. Moeder: betrokken, altijd! Maar laat kinders wel los in uitvinden wat leven en handelingen doen. Ik ben er voor vragen en achtervang. Maar zij kiezen hun pad. Kan ik alleen maar aanmoedigen dat oké is waar zij voor staan (en soms kritische vragen stellen/opmerkingen maken).
. Ik ben geen fantastische kok, maar vind koken wel leuk. Vaak komt er ook zeker wel iets lekkers op tafel.
. Een lekker wijntje, portje of lekker pilsje bij warm weer kan ik zeker waarderen! Met vrienden in achtertuin of op terrasje al helemaal!
. Geen behoefte aan verre reizen. Nederland (kamperen) is hartstikke mooi! Ga wel graag naar Frankrijk waar vrienden wonen. Helpen klussen, bivakkeren in tipi. Heerlijk!
. Familie: belangrijk. Helaas klein, maar mooi is dat we er, ondanks afstand, altijd zijn voor elkaar.
. Werkzaam binnen gezondheidszorg, leidinggevende aan team auditief gehandicapten met nevenhandicap talentencentrum.
. Ben ook wel een 'doener'. Hangen op de bank, soms lekker, kan daar ook van genieten. Liever actief als bijvoorbeeld buiten met vuurtje stoken, wat klussen... Heerlijk tegenstrijdig deze info... Ben dus beide.

Ik kan nog heel veel meer opnoemen. Maar uiteindelijk komt het er op neer dat ik heel oké ben met genieten van wat er is. Heb geen luxe nodig. Heb bv. heerlijk eigen huis, klein maar fijn: een thuis. Voor mezelf. Ook als mijn kinderen of vrienden komen. Veilige haven.

Veel en ook weer weinig informatie... Reageer als het je aanspreekt en we zien wat er van komt!

Warme groet, Monique.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer CC 6179

Plaatsingsdatum 4 juli 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 66

Omgeving
provincie Groningen

Jij ja jij!
Hallo dames, daten is voor mij nieuw en ik moest even nadenken over hoe een profiel over mezelf te schrijven. Het voelt als mezelf te koop zetten. Herkennen jullie dat? Natuurlijk weet ik wel beter maar om jou te vinden is het nodig. Dus waag ik het erop.
Ik ben op zoek naar jou die net als ik van een relaxt leven houdt en vrij is. Vrij in de zin van heel dicht bij jezelf zijn. JIJ weet wat ik hiermee bedoel. Om mezelf een beetje te omschrijven het volgende: ik ben 66 jaar jong en 1.80 groot en normaal postuur. Ik vind mezelf vrouwelijk stoer en hou van klussen en camperen.
Ik ben ervan overtuigd dat afstand geen probleem kan zijn als ik je heb gevonden!
Mocht je meer van me willen weten geef dan een seintje svp. Ik woon zelf in Oost-Groningen. Het gaat mij om wie je bent en niet wat je bent.
Liefs en heb het goed!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6183

Plaatsingsdatum 3 juli 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 56

Omgeving
Voorne Putten

Vrouwen gezocht met humor en diepgang
Nu mijn baan door covid 19 veranderd is, en ik voornamelijk thuis ga werken, merk ik dat er veel gezellige contacten met collega’s wegvallen en dat ik best geisoleerd woon op een boerderijtje; mijn vrienden wonen allemaal verder weg en hebben veelal een relatie.

Aan mijn relatie is een jaar geleden een einde gekomen, en ik merk dat ik nu weer toe ben aan een zomer vol nieuwe uitdagingen. Ik zou het liefst contact willen hebbben met vrouwen die bij mij in de buurt wonen; een relatie is misschien mogelijk, maar een vriendschap is wat mij betreft ook heel gewenst.

Ik hou van literatuur, kunst, musea, natuur, dieren, wandelen, fietsen en films/series kijken. Ook reizen vind ik fantastisch. Ik zoek mensen die jong van geest zijn en zich willen blijven ontwikkelen. Humor is een groot goed voor wederkerigheid ook.

Mensen die niet van katten houden, hoeven niet te reageren.
Ik kom niet in het vrouwencircuit, heb twee hele lange relaties gehad en onlangs 1 korte relatie.

Ik zie uit naar je reactie!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6182

Plaatsingsdatum 3 juli 2021

Soort contact liefdesreis

Leeftijd 55 - 75

Omgeving
Nederland

Samenspel in eenvoud
“Hee schatje”,
“Voel je je aangesproken?”
Al een tijdje springt deze tekst naar voren
Op het billboard waar ik langsrijd...

Jaaaa, ik wel, en ik ga het lot een handje helpen.

Ik wil gewoon ontmoeten en voelen of daar 'n klik is.
Dat kan al door schrijven en foto...
Maar meer en beter lukt dat in levende lijve...

Als die klik er is, dan wil ik elkaar graag leren kennen..
Weten wie je bent, hier en nu op de aarde... wat jou kan inspireren... raken... hoe je je beweegt door je leven... en ik.
Binnen dat contact ontdekken hoe dat voelt, wat er mogelijk is... wat het met ons doet... (de zeven sluiers?)

Ik hoef dus niet te weten wat je hobbies zijn, je opleidingen. Je hobbels, je verhalen, we kunnen dat gaandeweg ontdekken.

Voor mij voelt het alsof juist deze tijd een prachtige basis is om een compleet nieuwe en andere start te maken.
Los van eerdere ervaringen. Het geleerde kunnen en willen gaan toepassen.
Beschikbaar te willen en kunnen zijn. Hiervoor.
Een dergelijk contact, een wederzijds elkaar leren kennen tot in de diepste diepte.
Puur...

Daarvoor zullen er wel wat basisvoorwaarden zijn, maar die kunnen we schrijvend of pratend gaan blootleggen.

Schroom niet om te schrijven als je voelt dat deze woorden met jou resoneren. Ze zijn echt afkomstig uit mijn hart.
Ik zou graag iets opbouwen wat moeiteloos kan gaan, en zich organisch kan ontvouwen.
Wat kan stromen, blokkades in het licht brengt, ons licht en ons duister, en wat juist mede daardoor solide kan bouwen.
Een relatie op zielsniveau.
Communicatie is daarvoor de sleutel. Met en zonder woorden.
Voor iets moois en creatiefs, stromends, verrassends, waarin ik heilig blijf geloven.
Op basis van vrijheid, in groeiende bloeiende verbondenheid.
Als je vrijlaat, ruimte laat, niets van 'n ander nodig hebt.
Verantwoordelijkheid draagt voor eigen triggers.
Wat is Liefde dan?

Ken je Jan Geurtz? Zijn visie op de valkuilen in de liefde, is ook de mijne. Hoe je daaruit blijft, dat is ook mijn weg en tevens uitdaging.

Samen het Licht vinden en van daaruit gaan leven?
De puurheid die je Bent... in essentie.
Ik ben heel nieuwsgierig naar jou...

Ik geloof in de Kracht van Verbinding en Natuurlijke Gezondheid. Liefde.
Dit als tegenwicht tegen angst en verdeeldheid.
Nederland is ook heel mooi ;)

Ben je raakbaar? Ik hou van aanraken. Intimiteit.
Echtheid.
Elkaar ontmoeten bij 'n workshop? Dan heb ik 'n mooi idee!
Of... op mijn lievelingsplekje aan de Waddenzee.
Daar woon ik vlakbij. Delfzijl.
Mijn hart gaat daar open.
First date?
Reis je met me mee?

Regionaal dichtbij is heel fijn, maar geen must.

Ik ben 65 plus, nog geen 70 en voel me veel jonger, oog ook jonger denk ik.

Leven genieten zit niet in leeftijd, wijsheid verbergt zich in elke Ziel.

Welkom Jij. In Lak’ Ech
Liefde op je pad... dat wens ik iedereen hier...
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6181

Plaatsingsdatum 29 juni 2021

Soort contact relatie

Leeftijd 64

Omgeving
Delft

Nu de mondkapjes weer af mogen kunnen we weer zoenen...

Lieve dames,
Waren jullie het ook zo zat als single? Elkaar niet mogen knuffelen, niet meer mogen zoenen. Niet om uit te houden! Ik wil, nu het weer kan, een inhaalslag maken. Op zoek naar een lieve vrouw die het ook zo heeft gemist.
Ik ben een mensenmens, een levensgenieter en snak naar leuke uitjes, weekendjes, vakanties.
Wie ben ik allemaal nog meer. Actief in een baan in het onderwijs, sportief, wereldreizigster. Ik hou van naturistisch kamperen in Frankrijk.
Heb nog steeds een de Waard tent, ha, ha.
Ook hou ik van zeilen en skiën.
Ben een lezer en een filmkijker. De betere films wel te verstaan. Ik werk in een Filmhuis als vrijwilligster en zie dus vele mooie films. Laatste film die ik gezien heb: Nomadland.
Qua karakter ben ik rustig, luisterend oor, maar heb daarbij zelf ook veel te vertellen. Heb veel gereisd dus heb een koffer vol reisverhalen.
Ik hou van koken, maar ik vind het ook heerlijk als ik aan het einde van mijn werkdag bij jou mag aanschuiven.
Uit eten in een gezellig restaurant doe ik daarnaast ook graag.
Ik ben ook van het type van onverwachte verrassingen: Zullen we vanavond in de stad gaan eten?

Heb een poes in huis: Minoes en zou graag nog een keer een hond nemen.
HUMOR vind ik van essentieel belang.

Wie of wat zoek ik?
Allereerst iemand die zich herkent in het bovenstaande.
Die ook nog werkzaam is in een betaalde baan (HBO+).
Ik wil met je kunnen lachen en kunnen huilen. Ik wil nachten met je doorhalen, hangend aan je lippen, je levensverhaal willen horen.
En je mogen voorlezen uit mijn favoriete boeken.
Je meenemen naar mooie plekjes in de buurt, je vol trots mijn stad laten zien.

Ik heb lieve vriendinnen, een leuke baan, een mooi huis, maar ik mis toch echt een lieve vrouw waar ik graag oud mee wil worden.
Misschien ben jij dat wel.
Laten we elkaar tegen komen.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6180

Plaatsingsdatum 27 juni 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 72

Omgeving
West-Brabant

Het hart dat liefheeft is altijd jong
Het leven is goed in het Brabantse land. Dat ervaar ik nog elke dag als ik heerlijk op mijn E-bike rijdt door het landelijke alhier.
Ja ik ben een gelukkig tevreden mens. Doch zou ik graag een maatje vinden om met me mee te fietsen of een fijne boswandeling te maken.
Gezelschapsspelletjes doen/samen eten. Kortom er is nog zoveel mogelijk op deze leeftijd voor wie kan of wil.
De boeddhistische filosofie draag ik een warm hart toe.
Verre reizen zijn aan mij niet besteed.Vind Nederland ook mooi.
Misschien denk jij er ook zo over. Schroom dan niet om te reageren.
Vriendschap staat voorop. Mocht zich spontaan meer ontwikkelen dan is dat ook mooi.

Zonnige groet uit West Brabant.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer CC 6177

Plaatsingsdatum 24 juni 2021

Soort contact activiteit

Leeftijd 50

Omgeving
Amsterdam

Wandelclub omgeving Amsterdam
Wil jij ook meer gaan bewegen? Meer mensen leren kennen?
Dan is er goed nieuws: er is nog plek in Aan d’Wandelclub. Ca. eens in de maand wandelen wij, op zondagen, nabij Amsterdam, (denk aan het Twiske, de Stelling van Amsterdam, Waterland, etc.) en soms (deels) dóór (groen) Amsterdam (denk aan A’damse bos, Gaasperzoom etc.) meestal een wandeling van ca. 9-15 km. Ben je lesbisch of bi en tussen de ca. 25 en ca. 70 jaar en lijkt het je leuk om via het wandelen meer mensen te leren kennen, schroom niet een berichtje te sturen, en je krijgt uitgebreid informatie :)
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6176

Plaatsingsdatum 23 juni 2021

Soort contact relatie

Leeftijd 60 - 75

Omgeving
Den Haag

Wanneer kom ik jou tegen?
Vrouwelijke vrouw, goed uitziend, lief, invoelend, maar wel met karakter. Niet dominant of ongeduldig maar samen met mij de liefde ontdekken, zonder haast, want je leert elkaar niet zomaar kennen. Het is aftasten. We hebben allemaal onze goede en minder goede kanten, ook belemmeringen. Met geduld en invoelingsvermogen leer je elkaar accepteren zoals je bent.
Ik ben mannelijk ingesteld, androgyn, jong van geest, wil de ander graag verwennen, knuffelen.
Laten we eerst wat mailen en foto’s uitwisselen om teleurstelling te voorkomen. Ik ga voor liefde en intimiteit, activiteit komt op de tweede plaats. Er moet niets, alleen als je samen dingen leuk vindt. Ik zoek wel iemand die in de buurt woont, dat is Den Haag of directe omgeving, heb niet zo’n zin in gedoe met reizen, die tijd heb ik gehad.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer CC 6173

Plaatsingsdatum 8 juni 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 65 - 75

Omgeving
West-Brabant

Ik zoek en zoek..., maar waar ben je?

Wat ik zoek?
Een lieve, nette Nederlandse vrouw.
Zelf rook ik niet en dat verwacht ik van mijn toekomstig maatje ook.

Ik ben een lesbische vrouw van 72 die woont in de omgeving Breda en die een vriendin zoekt om gezellige dingen mee te doen bv. terrasje, bioscoop, theater, uit eten, stedentrips, vakanties kort of lang waar ook ter wereld. Lekker koffiedrinken op het balkon, later misschien een wijntje.
In het bezit van een auto, een flat en een klein hondje.
Heb kort grijs/wit haar, brildragend, 1.73m groot, geen make-up.

Ik hou van lezen, pc, tv, beetje wandelen, huishouden, fotograferen, astrologie etc.
Mijn favoriete vakantieland is Spanje, maar Zeeland is ook prima!

Volgens vrienden ben ik netjes, verzorgd, betrouwbaar, goudeerlijk, beslist niet dominant en zie er tien jaar jonger uit.
Zelf vul ik aan met 100% monogaam.

Natuurlijk kan ik eindeloos doorgaan met het opnoemen van voors en tegens, maar dat doe ik liever persoonlijk.

Hoop dat iemand dit aanspreekt en reageert.
Je krijgt altijd antwoord!

Lieve groet.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6172

Plaatsingsdatum 6 juni 2021

Soort contact liefdesrelatie

Leeftijd 57

Omgeving
Groningen, Drenthe, Friesland

Gezocht: Frisse vrouw met inhoud (ca. 50 tot 62 jaar)
Dat ik het allemaal alleen kán weet ik inmiddels wel; wonen, voor mezelf koken, alleen naar bed gaan en weer opstaan, van muziek genieten, vakantie vieren, naar de sauna, een terrasje pakken, mijn mooie werk ‘verteren’, het hele leven met z’n ups & downs meemaken... Maar vind ik het nog fijn in mijn uppie? Nee, na ruim 2,5 jaar zonder geliefde vind ik het wel genoeg!
Hoewel soms nog voorzichtig en kwetsbaar, voel ik ruimte voor een nieuwe Liefde in mijn leven. Iemand die het verschil maakt, een vrouw met wie ik de vleugels ervaar die het leven lichter en rijker maken.

Wat ik zoek? Een frisse vrouw met inhoud. Fris in de zin van: qua uitstraling en gedrag, maar ook: vrouwelijk (met eventueel een stoer randje), aandacht en zorg voor jezelf en je omgeving, een gezond gewicht, ruimdenkend, optimistisch en vol humor, vooral véél humor!
Met inhoud bedoel ik: je hebt van wat je hebt meegemaakt geleerd, ziet wat het verleden met je heeft gedaan, maar bent daar geen slachtoffer (meer) van, je bent bewust, houdt van jezelf, hebt minimaal hbo-niveau, bent leergierig en ziet het leven en een liefdesrelatie als uitdagingen om te leren en je te ontwikkelen. (Zonder daar altijd zin in te hebben en/of het al te ingewikkeld te maken...) Een partner mag lucht brengen waar ik het zwaar dreig te maken (en vice versa), durft me aan te spreken op waar ik tekort schiet of uit de bocht vlieg, en verlangt dat andersom ook van mij.
Het lijkt me fijn om elkaar te spiegelen en te inspireren, om open en eerlijk te zijn, naar elkaar te luisteren, vol te houden zonder onszelf te verliezen, elkaars horizon te verbreden, en soms elkaar alleen en met rust te laten.
Ik word geraakt door muziek en de natuur en verlang ernaar om dat te delen, wellicht zwijgend... Ik hou ervan om te wandelen en te fietsen of een museum te bezoeken, maar de ander hoeft niet altijd mee als zij daar geen zin in heeft. En o ja: ik vind het fijn als je fysiek bent ingesteld; je vrij voelt met je lijf, houdt van massage en dansen en, áls we nog gaan kamperen, we dat het liefst op een naturistencamping doen. En we kunnen vooral lachen, altijd toch ook weer lachen!

Als je nog steeds niet bent afgehaakt: uiteraard ben je net als ik niet perfect, maar is je intentie liefde- en respectvol en blijf je bereid om samen te zoeken naar mogelijkheden om onze vleugels altijd weer te spreiden en het mooiste in elkaar naar boven te halen.

Ik stel voor dat we kort mailen, bellen, als dat klopt foto’s uitwisselen en dan vlot elkaar ontmoeten.

Voel je iets kriebelen of fladderen door het bovenstaande? Dan hoop ik dat je reageert!

Emmetje
Reageer (onthoud het CCnummer!)
Home