Logo Contigo Contact
     
vorige pagina


NieuweContactenLesbisch/BiseksueelErvaringen lesbisch/biseksueelNieuwsbriefLinks lesbisch/biseksueelGeschiedenis
Zeker weten dat je de meest actuele versie van deze pagina te zien krijgt?
Gebruik F5 op je toetsenbord (='vernieuwen van de pagina').
Nieuwe contacten voor lesbische en biseksuele vrouwen

Op deze pagina zie je de contactadvertenties van Contigo Contact.
Wil je reageren op een (of meerdere) van de advertenties, klik op de button 'Reageer' en onthoud het nummer.
Er verschijnt een formulier waarop je je gegevens en je reactie kunt achterlaten.
Nadat Contigo Contact je reactie ontvangen heeft, wordt deze doorgestuurd aan de adverterende dame en ontvang je zelf een bevestiging van doorsturen. Dit kan al na enkele uren zijn maar kan ook een paar dagen op zich laten wachten, afhankelijk van de drukte op dat moment. De adverterende dame is daarna vrij om zelf contact met je op te nemen. Alleen de eerste reactie loopt via Contigo.

Let op! Deze site is alleen bedoeld voor v/v-contacten (lesbisch/biseksueel), zonder de aanwezigheid van mannen. De site is niet bedoeld voor heterostellen op zoek naar lesbische en/of biseksuele vrouwen en niet voor mannen op zoek naar vrouwelijke spanning! Reacties van mannen en worden niet doorgestuurd.

Een tip aan de biseksuele GEBONDEN vrouwen (dat wil zeggen: mét partner): reageer s.v.p. op advertenties van andere biseksuele (gebonden) vrouwen; mocht je per se op de advertentie van een lesbische vrouw willen reageren, vermeld er dan direct bij dat je al een vaste relatie hebt! De andere partij heeft er recht op te weten dat er geen kans op een (exclusieve) relatie bestaat.

Voor vragen mail naar: info@contigocontact.nlHet is tot en met 8 maart 2022 mogelijk te reageren op onderstaande contactadvertenties.CCnummer
CC 6219

Plaatsingsdatum 24 november 2021

Soort contact relatie

Leeftijd 60

Omgeving
Flevoland e.o.

Ah, daar ben je!

Dag dame,
De zoveelste lockdown...
Hoe kan ik jou nu ontmoeten?
Misschien dan zo!

Zit je een beetje goed in je vel, ben je een open persoon, houd je van een goed gesprek, durf je connectie aan te gaan, lukt het je je gevoel te uiten, ben je een beetje sportief en houd je van de simpele dingen in 't leven?
Neem dan contact op!
Je ontmoet dan een aardige vrouw die veel op gevoel doet, die sociaal is, oprecht, met het hart op de goede plek, gevoel voor humor heeft en graag de connectie wil aangaan als er een klik is.

Klinkt dit ok voor jou? Dan kijk ik uit naar je bericht!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6269

Plaatsingsdatum 6 januari 2022

Soort contact vriendschap

Omgeving
Arnhem/Nijmegen

Leeftijd 68

"Naar vriendschap zulk een mateloos verlangen"

Dag vrouwen,

Op de laatste dag van het jaar 2021 en tevens i.v.m. het stoppen van Contigo Contact, plaats ik voor de eerste keer in mijn leven een advertentie. In al die jaren dat Contigo bestaat, heb ik een enkele keer weleens gereageerd. Helaas bracht mij dit niet het gewenste resultaat!
Ik heb nooit begrepen, waarom er geen of nauwelijks advertenties te lezen zijn van vrouwen die niet meer lichamelijk 100% gezond zijn. Er moeten toch meer vrouwen zijn zoals ik, die met gezondheidsproblemen te kampen hebben, maar toch nog heel veel uit het leven willen halen en willen genieten van alles wat het leven leuker maakt als je het samen doet!
Zoals wandelen in de natuur; de liefde voor dieren delen; samen weekendjes weg; lekker uit eten; naar het filmhuis, theater, concert, etc. etc.
Ik heb een academische achtergrond, maar dat is geen voorwaarde dat jij die ook moet hebben om op mijn advertentie te reageren. Wel hecht ik belang aan zowel innerlijke als uiterlijke beschaving, het hebben van normen en waarden en raad ik social media en/of telefoonverslaafde vrouwen aan om niet te reageren. Wij worden niet blij van elkaar!
De zin boven mijn advertentie staat op het Homomonument. Mijn verlangen gaat vooral uit naar een 'hartsvriendin'. Lief en leed met elkaar kunnen delen; samen lachen en samen huilen.
Ik merk om mij heen, dat veel vrouwen van mijn leeftijd vaak genoeg hebben aan de kinderen en kleinkinderen. Ik heb geen kinderen (wel twee poezen) en ook nauwelijks familie, dus hoop ik vooral vrouwen aan te spreken, die zichzelf hierin herkennen.
Voor alle duidelijkheid: ik zoek geen mantelzorger en wil ook geen mantelzorger zijn (dat ben ik namelijk al voor een oudere vriendin).
Ik zoek ook geen nieuwe liefde, al weet je natuurlijk nooit wat het leven nog voor je in petto heeft...
Mijn grote liefde is negen jaar geleden overleden.
Ik wil graag afsluiten met het lied van Claudia de Breij, waarin eigenlijk alles wordt verwoord wat ik onder vriendschap versta.

Mag ik dan bij jou?
Als de oorlog komt,
en als ik dan moet schuilen,
mag ik dan bij jou?
Als er een clubje komt,
waar ik niet bij wil horen,
mag ik dan bij jou?
Als er een regel komt
waar ik niet aan voldoen kan,
mag ik dan bij jou?
En als ik iets moet zijn,
wat ik nooit geweest ben,
mag ik dan bij jou?

Mag ik dan bij jou schuilen,
als het nergens anders kan?
En als ik moet huilen,
droog jij m’n tranen dan?
Want als ik bij jou mag,
mag jij altijd bij mij.
Kom wanneer je wilt,
ik hou een kamer voor je vrij.

Als het onweer komt,
en als ik dan bang ben,
mag ik dan bij jou?
Als de avond valt,
en ‘t is mij te donker,
mag ik dan bij jou?
Als de lente komt,
en als ik dan verliefd ben,
mag ik dan bij jou?
Als de liefde komt,
en ik weet het zeker,
mag ik dan bij jou?

Als het einde komt,
en als ik dan bang ben,
mag ik dan bij jou?
Als het einde komt,
en als ik dan alleen ben,
mag ik dan bij jou?
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6273

Plaatsingsdatum 4 januari 2022

Soort contact mooie contacten!

Omgeving
Brabant

Leeftijd 55+

Net voor sluitingstijd...
... nodig ik alle fijne vrouwen uit om een ontmoetingsgroep te starten en wie weet wat daar in het nieuwe jaar uit voortkomt.
Hou de oproep heel kort want over 5 minuten stopt Contigo Contact helaas.

Warme groet en een mooi 2022!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6270

Plaatsingsdatum 4 januari 2022

Soort contact vriendschap

Omgeving
Zaanstreek, Castricum en Amsterdam

Leeftijd 51

Vriendenkring verbreden
Ik sta open voor meer sociale contacten, insteek is voor mij vriendschappelijk, een relatie heb ik al.

Ik hou enorm van wandelen in de natuur, ga graag naar arthouse films, dans graag (ecstatic dance bijvoorbeeld), pak zo af en toe een terrasje, en uit me creatief (acryl pouring, krachtschildjes maken, van strandvondsten iets moois maken). Los van bovenstaande activiteiten heb ik een brede interesse. Ben je 45 jaar of ouder en lijkt het je leuk om een keer af te spreken en wellicht één van deze activiteiten samen met mij te gaan doen (of een ander leuk voorstel hebt), dan hoop ik je berichtje tegemoet te zien :)

Daarnaast ben ik op zoek naar een boekenclub, dus als iemand die dit leest een tip heeft of in een groep zit waar ruimte is om aan te sluiten, hoor ik dat heel graag. Verder trommel ik graag op mijn sjamanendrum. Als er vrouwen zijn die nog plaats hebben in een groepje, dan hoor ik ook dat heel graag :)
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6264

Plaatsingsdatum 3 januari 2022

Soort contact vriendschap en meer

Omgeving
Nederland

Leeftijd 65

De appels op de tafelsprei*
Ik zoek een vrouw met hart, ziel en brein. Een vrouw om naast wakker te worden voor de rest van mijn of haar leven.

Je mag aarzelen, misschien bang zijn en niet op 'alles' een antwoord hebben maar je moet je wel durven openstellen voor een emotionele, betekenisvolle verbinding. En alsjeblieft heb wat geduld, het kost tijd om elkaar echt te leren kennen.

*) De appels op de tafelsprei is de titel van een liedje van Toon Hermans, o.a. gezongen door Mathilde Santing, te vinden op het wereldwijde web.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6272

Plaatsingsdatum 3 januari 2022

Soort contact vriendschap en buitenlands project

Omgeving
Amsterdam

Leeftijd 47

Last minute reis
Dit is de laatste dag van deze leuke website die voor velen veel heeft betekend, en ik was net spontaan geïnspireerd om mijn huidige droom hier te plaatsen. Ik ben een actieve / meditatieve vrouw van 47 die een nieuw levenskader wenst, in wilde mooie natuur, zacht warm klimaat, met bergwater en schone lucht, op een stuk land waar groenten en fruitbomen groeien voor een vegetarische levensstijl. Ik beeld me dit in eerste instantie in als een tweede huis, waarschijnlijk in Spanje (incl. Canarias), omdat dit land voor politieke vrijheid heeft gekozen en geen maatschappelijke uitsluiting wil via een 'pas'. Misschien zijn er hier gelijkgestemden die zo'n droom delen en in partnerschap zouden willen gaan om dat idee waar te maken? Kwaliteiten voor deze vrouw of vrouwen die me hiervoor nodig lijken: ondernemend, "bewust" en in de liefde leven, goed niveau van financiële vrijheid, gezond, misschien nog iets anders? Als iemand hier een soortgelijk project al heeft gerealiseerd, vind ik het zeker interessant om in contact te komen, om daarover uit te wisselen :)
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6253

Plaatsingsdatum 2 januari 2022

Soort contact vriendschap

Omgeving
Groningen/Friesland/Drenthe

Leeftijd 50+

To The Point
Ik zoek leuke vrouwen om activiteiten mee te ondernemen.
Echtparen zijn ook welkom (vrouw/vrouw).
Denk aan de simpele dingen: wandelen / koffie drinken / koken / film en vooral leuke gesprekken, luchtig en met diepgang.

Klinkt misschien boring, maar de corona-periode heeft mij geleerd van de kleine dingen te genieten.

Hopelijk tot ziens.
Groetjes.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6271

Plaatsingsdatum 2 januari 2022

Soort contact vriendschap en meer

Omgeving
Utrecht/Amsterdam

Leeftijd eind 40

Voor jou
Op de valreep...

2022 staat voor de deur en ik gun het jou en mij zo om elkaar te vinden.

Samen met jou zou ik door weer en wind willen. Ik wil met jou genieten van het leven. Samen lezen, naar mooie muziek luisteren, aan de keukentafel met een stapel kranten, uren werkend in een prachtige tuin. Een avond uit eten, naar het theater of eens naar een mooi klassiek concert. Ik wil met je reizen en genieten van de rust op een berg, een huis met zwembad waarin we 's avonds samen nog een baantje trekken en kijken naar de vallende sterren. Een glas wijn in ons hand.

Jij en ik dagen elkaar uit op alle vlakken, durven echte verbinding aan te gaan. We durven onszelf en elkaar te zien zoals we echt zijn en als we voelen dat het echt is, weten we dat loslaten geen optie meer is.

Ik ben eind 40, WO geschoold, vrouwelijk (meestal casual gekleed), heb een goede baan. Ik heb behoefte aan diepgang en echte (emotionele) verbinding. Ik verlang naar mijn vrouw en weet dat zij net zo intens naar mij verlangt. Het wordt tijd dat we elkaar vinden.

Jij bent ergens tussen de 40 en 55 (of een jaartje meer of minder), intelligent, schuwt de diepte niet, (financieel) onafhankelijk. Ik heb een zwak voor vrouwen met ambitie die hard willen werken en net zo hard durven te genieten. Je bent mooi van binnen en van buiten, vrouwelijk maar niet te, naturel, en met een bos donkere krullen maak je me helemaal gelukkig. Dat gezegd hebbende... wensenlijstjes zijn leuk, maar bovenal jij bent jezelf en als we elkaar zien, moet het gewoon kloppen.

Wel echt belangrijk voor mij dat je ergens tussen Amsterdam en Utrecht woont of in ieder geval de bereidheid hebt ooit deze kant op te komen.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6268

Plaatsingsdatum 2 januari 2022

Soort contact activiteit

Omgeving
Utrecht

Leeftijd 61

Sportieve maatje(s)
Hou jij ook van in de bergen en/of in de natuur actief zijn? Sportieve maatje(s) gezocht om in de winter en zomer (skiën, trektocht) de bergen in te gaan en/of tussendoor in Nederland te wandelen, fietsen, klimmen of schaatsen. Een wederzijdse klik is voor mij belangrijk, maar niet te omschrijven of op basis van e-mailcontact te voorspellen. Ik ben niet van de lange epistels, wel samen een stuk lopen om te kijken of het klikt. Hou van gezellig bijkletsen over wat je bezig houdt. Een redelijke conditie en een beetje ervaring is welkom.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6267

Plaatsingsdatum 2 januari 2022

Soort contact activiteit

Omgeving
Midden-Nederland

Leeftijd 60+

Wandel- en fietsvriendinnen gezocht
Spontane, sportieve vrouw, sociaal met diepgang en een flinke dosis humor zoekt soortgenoten om mee te wandelen en te fietsen.
Als 60+ er kan ik je de mooiste plekjes van de Utrechtse Heuvelrug laten zien!
De frequentie en het aantal kilometers kan wisselend zijn en gaat soepel in overleg met jou/jullie.
Zie uit naar jouw reactie,
Uiltje
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6266

Plaatsingsdatum 1 januari 2022

Soort contact activiteit

Omgeving
Amsterdam

Leeftijd 50

Wandelclub omgeving Amsterdam
Wil jij ook meer gaan bewegen? Meer mensen leren kennen?
Dan is er goed nieuws: er is nog plek in Aan d’Wandelclub. Vanaf komende februari wandelen wij weer eens in de maand, op zondagen. Altijd nabij Amsterdam (denk aan het Twiske, de Stelling van Amsterdam, Waterland, de waterleidingduinen, etc.) en soms (deels) dóór (groen) Amsterdam (denk aan het A’damse bos, Gaasperzoom etc.) meestal een wandeling van ca. 9-17 km. Ben je lesbisch of bi en tussen de ca. 25 en ca. 70 jaar en lijkt het je leuk om via het wandelen meer mensen te leren kennen, schroom niet een berichtje te sturen, en je krijgt uitgebreid informatie :)
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6265

Plaatsingsdatum 1 januari 2022

Soort contact vriendschap en meer

Omgeving
Rotterdam

Leeftijd 51

Gelijkgestemde(n) gezocht!
Op de valreep van de beëindiging van dit mooie platform Contigo Contact schrijf ik dan eindelijk mijn oproep. Ik ben er al een paar dagen mee bezig en draai wat om de hete brij heen; ik ben duidelijk niet goed in contactadvertenties. Daarom houd ik het maar even simpel.

Ik ben een vrouw van 51 (1,76 lang, 73 kilo, grijzend haar, drs., alleenwonend, geen kinderen, links georiënteerd, werkzaam aan een universiteit, veelzijdige interesses, snel van geest, handig met tuin- en klusgereedschap), woon (geboren en getogen) in Rotterdam en zou graag kennis maken met andere vrouwen uit de 'buurt' (denk aan Zuid Holland/Zeeland of nog beter: Rotterdam) die behoefte hebben aan nieuwe contacten met gelijkgestemden.
Ik ben al enige tijd (o jee wat lang - 8 jaar) zonder relatie, wat me best veel heeft opgeleverd.
De laatste twee, drie jaren merk ik dat het echt tijd wordt me te verbinden aan een vrouw die bij me past. Wie dat is, weet ik niet, dus ik dacht maar eens te beginnen met te ontdekken welke vrouwen tussen - plusminus - 45 - 59 deze behoefte met mij delen.
Een wensenlijstje heb ik natuurlijk wel, maar ik geloof er niet in dit bij voorbaat alvast te delen, aangezien geen van mijn exen het dan 'gehaald' zou hebben, terwijl ik mijn eerdere relaties geen van allen had willen missen.
Daarom laat ik het hierbij. Ik ben sowieso benieuwd waar de Rotterdamse vrouwen van mijn leeftijd uithangen, ook als je mijn type niet bent, ben ik nieuwsgierig hoe jij, ook single en met datingwens, het aanpakt, zeker in deze lastige Covidbeperkingentijd. Los van mijn behoefte aan een vrouw om een relatie mee te krijgen, zou ik ook graag weer eens wat 'roze' vrouwen in mijn lokale kennissenkring verwelkomen.
In deze tijd is kennismaken tijdens een keertje wandelen wellicht een optie; in betere tijden komen daar weer culturele activiteiten bij zoals musea, concert, voorstelling, iets buiten doen, (ho)reca, een filmpje pakken... afijn, eerst maar eens zien wie er reageren. Graag tot schrijfs/ ziens!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6263

Plaatsingsdatum 1 januari 2022

Soort contact vriendschap en meer

Omgeving
Noord-Limburg

Leeftijd 69

Hier ben ik
Ja, hier ben ik dan, wat zou het fantastisch zijn als we elkaar via deze weg vinden.
Ik zoek een vrouw om van te houden, onvoorwaardelijk.
Een hand voor mijn hand, je veilig voelen bij elkaar, kwetsbaar.
Samen lachen, huilen, gek doen, en nog veel meer waar we invulling aan kunnen gaan geven.
Het leven omarmen in al zijn facetten.

Ik hou o.a. van buiten zijn in de breedste zin van het woord, musea, steden, lezen, documentaires.

Ik heb geen kinderen, geen huisdieren, rook niet.

Ik vind het belangrijk dat we elkaar in de ogen kunnen kijken, dat zegt meer dan 1000 woorden.

Ik kijk uit naar je reactie.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6262

Plaatsingsdatum 1 januari 2022

Soort contact intimiteit/ vrienschap/relatie

Omgeving
midden van het land

Leeftijd 60+

Stout-moedige oproep!
Na vijf jaar single zijn, verlang ik heel erg naar intimiteit (aanraken, knuffelen, vrijen). Ik ben daarin vast (en hopelijk) niet de enige... Dus wil die ene lieve, spontane vrouw die daar ook zo’n behoefte aan heeft, dan nu opstaan?
Ik heb gemerkt dat een ellenlange contact-advertentie niet werkt, noch de reacties daarop: mooie woorden, een prachtig herkenbaar profiel, hooggespannen verwachtingen en dromen, en diepe dompers daarna.
Wat als we het nou omdraaien: vanuit de intimiteit elkaar langzaam verder (en misschien niet eens) leren kennen. Met speelsheid, geduld, humor en een beetje plagen als trefwoorden :)
Het moet natuurlijk wel meteen wederzijds oké voelen, anders kan het dus niet.

Ik ben me ervan bewust dat het een idioot voorstel is, nu anderhalve meter afstand voorlopig de norm blijft. Maar desondanks, of juist daarom...

Nou, dit klinkt misschien allemaal alsof ik het zo goed voor elkaar heb, stevig in mijn schoenen sta, door de wol geverfd ben, etc. Was het maar waar Ik heb dit nog nooit gedaan, en zweet peentjes nu. Kan dit? Mag ik dit willen? Durf ik dit? Maar het is, in alle eerlijkheid, waar ik behoefte aan heb. Dus klik ik moedig op ‘verzenden’. Slik.

P.S. Rokers en parfumwolken maken vanwege allergie helaas geen kans. Sorry daarvoor!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6261

Plaatsingsdatum 1 januari 2022

Soort contact mailcontact/vriendschap

Omgeving
Dordrecht

Leeftijd 62

Gezocht: een mooie correspondentie
Vaak lees ik dat mensen niet lang willen mailen. Ik zoek iemand die dat, net als ik, juist wel wil.

Ik ben de zestig gepasseerd, ik denk, pfff, ik ben niet meer zo licht ontvlambaar, en wat lijkt het me ingewikkeld om nog aan een nieuwe liefde te beginnen, in alle opzichten eigenlijk. Maar goed, er zijn krachten... nu ja, wie weet hoe dingen lopen. Maar voor de duidelijkheid: het is niet mijn opzet om een relatie te vinden. Mijn opzet is om een leuke vrouw te vinden met wie ik ga schrijven over onszelf en over de dingen die ons bezighouden. Wel een beetje op niveau, zowel qua onderwerp als qua taal.
Als het klikt, dan sta ik er zeker voor open om elkaar ook eens in vriendschap te ontmoeten (woon dan wel liefst in of vlakbij Dordrecht, ergens waar een station is).

Om de slagingskans te vergroten iets over mezelf.
Ik ben kortgeleden gestopt met werken. Ik wandel graag en fiets dagelijks. Ik ben een ambitieuze amateur schrijver. Ik zing in een koor (als Covid het toelaat tenminste, wat nu al heel lang niet het geval is). Ik ben meer een volger dan een leider. Ik vind humor belangrijk. Ik houd niet erg van reizen. Ik heb geen richtinggevoel. Ik ben een beetje een digibeet, maar leer graag bij. Ik verken mijn creativiteit. Ik heb weinig ophef en vertier nodig om het leuk te hebben. Ik ben echt iemand van de herfst en de winter. Ik verafschuw elke vorm van dierenleed (voor de goede orde: een kanarie in een kooi en een koe aan een melkmachine is ook dierenleed). Ik vind mensen interessant maar ik vind ze (inclusief mezelf) ook wel eens zeuren. Ik mijmer graag over religie en zingeving en over 'hoe alles zit,' maar ik geloof nergens in.

Wie ziet het zitten?

Oh ja, mijn 'eisenpakket'.
Je bent liefst een beetje van mijn leeftijd, of wat jonger. Je bent erudiet (maar niet te), mild, nuchter, opgewekt, zorgzaam, spraakzaam, betrouwbaar en integer. Je hebt humor en relativeringsvermogen. Taal is zeg maar echt (écht!) jouw ding. Voor de lest laat ik me graag verrassen.

Ik zoek niet naar een in beton gegoten structuur; als wij zin en tijd hebben schrijven wij elkaar, hebben we dat niet, dan is het even stil. Ook goed.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6260

Plaatsingsdatum 31 december 2021

Soort contact vriendschap en meer

Omgeving
Breda (Teteringen) en omstreken

Leeftijd 64

Vertrouwen in liefde
Mijn hartenwens is nog steeds om een lieve en rustige vrouw te ontmoeten om samen oud mee te worden, omringd met liefde, veiligheid, vertrouwen, geborgenheid en respect...

Elkaar in de waarde laten en niet meer willen veranderen in hoe die ander het graag zou willen zien en hebben. Wel kan je anders met situaties omgaan... is mijn ervaring...

Wie ik ben? Een humorvolle, lieve, spontane en serieuze vrouw van 64 jaar. Heb een zacht karakter met een pittige noot, ben gevoelig en zorgzaam.

Ben graag in de natuur. Heb sinds vorig jaar een hondje en het is ontzettend fijn om met je viervoeter in de natuur te zijn. En ja... ook met slecht weer...
Ik kijk graag films (fantasiefilms hebben mijn voorkeur). Ook het vrouwenvoetbal kijken is aan mij besteed.
Verder voegt het tv kijken voor mij niet veel toe...
Houd van zin en onzin, van diepgang tot huis-tuin-keuken gesprekken.
Familie en vrienden zijn belangrijk voor mij... net als het luisteren naar muziek.

Wat ik nog wil vertellen is dat ik te dealen heb met beperkingen op het mobiele vlak. Dit betreft het lopen en staan. Gelukkig geeft mijn scootmobiel en rolstoel de mobiliteit die ik zelf niet echt meer kan geven. Ben zeker blij dat ik deze hulpmiddelen heb.

Het zou fijn zijn als jij hier doorheen kan kijken en mij ziet en niet mijn hulpmiddelen...
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6259

Plaatsingsdatum 31 december 2021

Soort contact mogelijke relatie

Omgeving
Noord-Nederland

Leeftijd 55 - 68

Regelmatig heb ik gebruik gemaakt van deze site maar nu op de valreep wil ik zelf een oproep plaatsen.

Eerst zelf maar eens voorstellen.
Ik ben 61 jaar, geboren in Twente, woonde meer dan 20 jaar in Amsterdam en woon nu alweer 15 jaar met veel plezier in de stad Groningen. Ik heb de tijd aan mezelf en geniet enorm van deze vrijheid.

Ik ga vaak de natuur in, wandelend of fietsend en/of vogels kijkend. Hou van (moes) tuinieren, kijk graag films, Ajax, handbal en Netflix, luister naar klassieke muziek, bezoek musea, lees graag en vind persoonlijke ontwikkeling belangrijk.

Ik ben ondernemend en ga regelmatig op stap, wandel Pieterpad, logeer bij vrienden op de fiets of boek een low budget hotel.

Ik ben altijd in voor iets nieuws en doe zoveel mogelijk dingen waar ik blij van word. Naast actie is rust ook noodzakelijk maar door mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid kan ik dat nog wel eens uit het oog verliezen.

Wie zoek ik?
Ik zoek een lieve vrouw om leuke dingen mee te ondernemen, me mee te verbinden en weer verliefd te worden. Belangrijke eigenschappen voor mij zijn een open mind, levenslustigheid, positief in het leven staan en goed bij jezelf kunnen blijven.

Vrijheid in verbondenheid is mijn motto en dat betekent elkaar ruimte geven, niks moeten (geen impliciete vanzelfsprekendheden) maar afspraken maken waar we ons allebei goed bij voelen. Bij elkaar willen zijn vanuit vrijheid en liefde en daar van genieten, van het simpele en bijzondere.

Als mijn oproep je aanspreekt, laat dan wat van je horen en wie weet gaan we elkaar binnenkort ontmoeten.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6258

Plaatsingsdatum 31 december 2021

Soort contact vriendschap en meer

Omgeving
Gelderland

Leeftijd 65 - 78

Nog net op tijd
Ik zou het ontzettend leuk vinden om vrouwen te leren kennen in mijn omgeving. Na vele jaren in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt ben ik inmiddels weer wat jaartjes terug in Nederland.

Ik houd van lezen, fietsen, wandelen, kleine buitenlandse films en documentaires, vele soorten muziek, vogels kijken, koken, sushi, van zelf mijn eigen groenten te kunnen verbouwen, poezen, gesprekken, stilte, van vrouwen die van vrouwen houden, de kracht en moed om kwetsbaar te zijn, droge humor. En dit alles niet zo zeer in deze volgorde.

Mijn grote passie is fotografie, en dan wel op de ouderwetse manier door in een donkere kamer zelf te ontwikkelen en af te drukken. Verder geniet ik van het Nederlandse landschap maar ben ook geinteresseerd in andere culturen, andere geloven, en vind het fijn om open, oprechte, diepgaande gesprekken te hebben.

Ik wil graag mijn leven hier in Nederland verrijken door contacten te hebben met andere vrouwen en hoe die vriendschappen zich zullen ontwikkelen en wat voor vorm ze aannemen, zij het alleen een digitale uitwisseling van ideeen en gedachten, of dat het meer een diepe vriendschap is waarbij we beiden de tijd en energie geven, of dat de connectie een meer intieme vorm neemt en resulteert in een monogame liefdes relatie... voor alles sta ik open.

Ik ben benieuwd naar je reactie en hoop van je te horen.
Alvast een warme groet.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6257

Plaatsingsdatum 31 december 2021

Soort contact vriendschap en meer

Omgeving
West-Brabant

Leeftijd 63

Trek je jas aan, kom we gaan...
De intentie om op zoek te gaan naar jou was er al lang, maar tegelijkertijd kwam ook steeds mijn banger hart om de hoek.
Maar nu heeft het verlangen naar een liefde gewonnen.

Ik zoek iemand voor wie liefde min of meer dezelfde betekenis heeft als voor mij.
Liefde is voor mij het kind van de vrijheid, nooit dat van de dominantie.
Ze is ook gelijkwaardig, met respect voor de verschillen die er ongetwijfeld zullen zijn tussen ons.
Ik zoek ook naar schoonheid en nee, die zit niet in een uiterlijk maar in spontaniteit en humor, in onbevangenheid en blijheid, in passie en in ondeugd.

Ik ben geen wereldreiziger, hou het liever klein en ben graag met de fiets onderweg, maar dat hoeft niet ook jouw passie te zijn. Want mijn auto en ik, de trein kan ook, brengt ons naar mooie bestemmingen, al dan niet over de grens.
Maar een deel van mij houdt ook van knus en huiselijk, van samen aan 'de kook' bv. Heerlijk!
Gewoon kleine dingen samen beleven, dan worden ze vanzelf groot.

Wat voor mij ook belangrijk is: mijn kinderen en kleinkinderen.
Respectvol taalgebruik en zorg voor milieu en klimaat.
En hoe ik me ook kan verliezen in creativiteit, voor een spelletje met familie of vrienden maak ik altijd ruimte.

Als je iets bij bovenstaande voelt dan hoor ik je graag.
En ik schrijf je zeker terug.

Hartelijke groet!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6256

Plaatsingsdatum 30 december 2021

Soort contact wandel en/of fietsvrouw

Omgeving
Randstad en Nederland

Leeftijd 60 - 80

Gelijkgestemde Wandel - (fiets) Vrouw
Het jaar 2022 breekt aan, de coronatijd nog niet voorbij, Contigo die ermee stopt, hét moment om nog een oproep te plaatsen voor het vinden van een aardige vrouw als wandel/fiets maatje.

Ik ben een positieve, evenwichtige, flexibele, sportieve vrouw, eind 60.
Hou van uitwisseling, inspirerende gesprekken, van lachen, de humor van iets inzien, maar ook af en toe in stilte lopen, bewust in het moment aanwezig zijn.

Ik loop ongeveer 5 km per uur en zo'n 15-22 km per dag.
Met ruimte en tijd voor stilstaan bij een mooi uitzicht, een terrasje, een plons in het water of een picknick in het gras.

Ik heb al een aantal Lange-Afstand-Wandelpaden gedaan en vind het nog steeds heerlijk, wandelen is echt een hobby van mij, van jou ook?

Vorig jaar ben ik begonnen aan het Pieterpad, ik heb al een paar etappes gedaan, overnacht bij Vrienden op de Fiets en zodra het weer kan i.v.m. corona, wil ik weer verder gaan.
Ik sta ook open om andere LAW's te lopen.

Het voelt iedere keer weer als een avontuur, 's morgens op pad te gaan, onbekende paden, van landschap naar landschap, door leuke dorpjes en kleine stadjes, genietend van al het moois en iedere keer is het weer een verrassing om bij een adres van vrienden op de fiets aan te komen, heel spannend waar je dan weer gaat slapen.

Ik zou graag van 2022 een mooi Lange-Afstand-Wandeljaar maken, af en toe 2 à 3 dagen, een mooi pad uitkiezen en die in etappes van begin tot eind lopen.
Maar ook fijn om tussendoor af en toe een NS-wandeling te doen of gewoon in de buurt.

Zelf woon ik in de Randstad, maar het maakt mij niet uit waar jij woont, het gaat mij immers om de Wandelklik en het wandelen in Nederland.
En wie weet ook eens verder weg.

Fietsen doe ik ook graag, maar wat dat betreft ben ik méér een mooi weer fietser. Dagen in de regen fietsen vind ik niet fijn. Met fietsen ben je zo van het weer afhankelijk. Maar het lijkt mij heerlijk om met een fietsmaatje er op uit te trekken en meerdaagse tochten te doen, in overleg een route uitstippelen en ook te overnachten bij vrienden op de fiets.

Wie weet ben je door het bovenstaande geïnspireerd geraakt en heb je ook zin om er een fijn wandel/fiets jaar van te maken.

Dít was mijn wens voor 2022!

Ik kijk uit naar leuke reacties en wie weet gaan we eerdaags samen op pad.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6255

Plaatsingsdatum 30 december 2021

Soort contact vriendschap en meer

Omgeving
Middelburg

Leeftijd 62+

Vriendschap en Verbinding
Zeer helaas stopt Contigo Contact ermee, dus wil ik deze kans niet onbenut laten om nog even naar jou uit te reiken. Het kan nog net ! Want als jij dit oproepje leest, dan ben je net als ik toch op zoek.

Is jouw leven ook okay, en heb je eigenlijk net als ik toch (bijna) wel alles op orde?
Maar mis je toch wel die ene speciale persoon, dat 'maatje', waardoor je voelt dat je ene speciale in je leven zou willen hebben en ook dat warme gevoel herkent?
Lees dan gewoon even verder en wie weet vormen wij wel een leuke match.

Ik heb fijne vrienden, woon in het mooie Zeeland, zie je er goed en verzorgd uit, sta bewust in het leven, genoeg interesses, ben (hoog) sensitief/spiritueel (maar echt wel nuchter), lees graag... hou van water (zwemmen, roeien), van dieren, natuur, en ik ben graag buiten. Kan wel zeggen dat ik divers ben en een mens met vele facetten. Maar ik vind het ook heerlijk om thuis te zijn.

’t Ja, okay,... ik heb best een druk leventje door de week en die is meestal goed gevuld, maar ik weet zeker dat we daar een weg in kunnen vinden. Zeker als je niet te ver weg woont. En dan is er ook nog het weekend...
Maar jij houdt toch ook wel van jouw stukje ruimte, zonder elkaar te claimen?

Ik zoek een vrouw die net als ik positief van aard is en met een warm karakter, die zorgzaam kan zijn (net als ik), een gelijkgestemde die ook beseft dat we een hogere zelf hebben.
En soms kost het ook even tijd om iets op te bouwen om elkaar te leren kennen.
Ik ben geen roker... dus fijn als jij dat ook niet bent.

In deze huidige (corona) tijd is het niet makkelijk om elkaar te vinden, maar ik hoop dat je er een visie op na houdt die niet mee gaat met de massa. Als dat zo is, dan passen we waarschijnlijk wel (haha). Zou fijn zijn om op één lijn te zitten. Ik doe niet mee aan de QR gekte... Zelf voel ik me goed gezond en werk daaraan om dat te blijven.
Ik hoop een leuke gelijkgestemde vrouw te ontmoeten (liefst woonachtig in Zeeland)... en als je herkenning hebt bij het lezen van mijn tekst en het resoneert bij jou, schrijf me dan. Ik hoor graag van je!

Warme hartelijke groet.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6254

Plaatsingsdatum 30 december 2021

Soort contact vriendschap en meer

Omgeving
Gelderland (Achterhoek)

Leeftijd 65 - 75

Elkaars leven verrijken
Vaak op Contigo Contact gekeken en nu op de valreep zelf het initiatief genomen om een sportieve/vrouwelijke vriendin te ontmoeten.

Wie ben ik? Een jonger uitziende, sportieve vrouwelijke vrouw, zonder kinderen, 73 jaar en woon in de mooie Achterhoek.

Trefwoorden: Progr. chr. levensovertuiging (PKN)/sociaal/betrokken/zorgzaam/gevoelsmens/humor/zingen/theater/reizen/lezen/sportief/tennis/wandelen/fietsen/verzorgd uiterlijk/casual sportieve kleding en brede interesse.

Voor mij is het chr. geloof de basis in mijn leven, ook om dit samen met jou te kunnen delen.
Vaak word ik blij van situaties waar mensen nieuwsgierig naar elkaar zijn, vanuit oprechte aandacht voor elkaar, zien wat de ander nodig heeft.

We kunnen veel overeenkomsten hebben, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de klik.
Misschien kunnen we in het nieuwe jaar tegen elkaar zeggen: Jij bent het beste wat me ooit is overkomen.

Ik heb de eerste stap gezet, zet jij de tweede?
Goede Jaarwisseling en een Gelukkig 2022!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6252

Plaatsingsdatum 29 december 2021

Soort contact vriendschap en meer

Omgeving
Groningen

Leeftijd 61

Lieve vrouw met pit
Intimiteit, empathie en lef

Ik ben een open minded, nuchtere en ondernemende vrouw, die sinds 5 jaar parttime werkt als zpp’er in de zorg. In mijn vorige baan was ik hulpverlener/maatschappelijk werker, maar na een burn-out heb ik voor een ander leven gekozen.

Na mijn laatste relatie ben ik lange tijd 'met mezelf' geweest, wat mij heel goed heeft gedaan. De laatste tijd begint het, mede door corona, weer te kriebelen en voel ik ruimte en behoefte om me weer te verbinden met iemand.

Ik zou graag een lieve, frisse vrouw met pit ontmoeten van 50 tot 65 met een verzorgd uiterlijk en innerlijk. Iemand die niet rookt en ook gezond ouder wil worden.

Als de volgende 'dingen' herkenning in je oproepen denk ik dat er een goede kans op een klik bestaat: humor, empathie, mildheid, diepgang, oprechtheid, bewegen, van zowel natuur als cultuur kunnen genieten, open eindjes in je leven onderzoeken en daar wat mee doen, persoonlijke ontwikkeling in sociaal-emotioneel en professioneel opzicht, intimiteit, empathie en lef, je bent iemand die ook kwetsbaar durft te zijn.

Je bent oprecht geïnteresseerd in mensen en hebt een daarbij passend persoonlijk en professioneel leven.

Ik hou van vrouwen met ervaring in de liefde, lesbisch of bi en die daar open en op hun gemak mee zijn.

Mijn wens is het om na een een paar mailtjes elkaar te ontmoeten en te kijken wat er gebeurt. Op termijn zou ik graag een LAT relatie willen opbouwen, samenwonen is niet mijn wens: vrijheid in verbondenheid zoals dat zo mooi heet. Het liefst in Groningen, Friesland of Drenthe want ik ben een echte noorderling.
Reageer (onthoud het CCnummer!)CCnummer
CC 6251

Plaatsingsdatum 29 december 2021

Soort contact golfmaatje

Omgeving
's-Hertogenbosch

Leeftijd 61

Golfmaatje gezocht
Sinds enkele maanden heeft het golfvirus mij in haar greep. Ik werk aan het behalen van handicap54, het nieuwe 'golfdiploma'. Dat moet me toch lukken ergens in januari/februari. Een mooi voornemen voor het nieuwe jaar.

Ik zoek een gelijkgestemde die met enige regelmaat met mij wil golfen.
Dat kan iemand zijn die net als ik een beginner is en dat we samen onze techniek en ervaring naar een hoger plan brengen, óf iemand die al meer ervaren is en mij de kneepjes van het vak wil leren.
In beide gevallen een L-vrouw, leeftijd niet heel belangrijk, zelf ben ik 61.

Omdat ik nog fulltime werk zijn de dagen waarop we kunnen golfen beperkt, het zal vooral op vrijdag of in het weekend zijn, maar in de zomer natuurlijk ook 's avonds. Of een keer op een snipperdagje tussendoor.

Wanneer het klikt en we hebben ons diploma, dan ligt de golfwereld voor ons open en kunnen we verschillende golfbanen gaan bezoeken.

O ja, een liefdesrelatie is uitdrukkelijk niet de bedoeling - ik heb al een lieve vriendin -, het is puur voor de sport, gezelligheid en vriendschap.

Spreekt dit je aan en woon je enigszins in de buurt, reageer dan gerust.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6250

Plaatsingsdatum 28 december 2021

Soort contact vriendschap en meer

Omgeving
Delft/Den Haag

Leeftijd 53

Een mooie balans
Lief, zorgzaam, eigenzinnig, empathisch, nieuwsgierig, het naadje van de kous willen weten, onderzoekend, gevoel en intuïtie, introspectie als grondhouding. Anders dan anders en ook mainstream.
Creatieve geest op meerdere vlakken. Met handen, hoofd en hart in balans zijn. Vanuit gevoel creëren.

Hou van mijn volwassen kinderen, van het handjevol mensen om me heen, van mijn kat. Van vroeg opstaan en op tijd naar bed. Van rust en stilte. Van het leven dat ik leid.
Van op, in en bij het water. Van wijsheid en wijdsheid, het gevoel van vrijheid, openheid en met mezelf zijn. Van kleuren en melodieën. Van een rookvrij bestaan.

Hou van het gevoel verbonden te zijn met die ene speciale vrouw bij mij in de omgeving. Van gelijkwaardigheid en verschil. Van luchtig en diep. Van eigenheid en eigenwijs. Van schoonheid van binnen. Van geraakt en geroerd worden. Van intelligent en authentiek. Van open en eerlijk. Van een mooie balans tussen samen en apart van elkaar.

Ben benieuwd naar je reactie.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6249

Plaatsingsdatum 27 december 2021

Soort contact zielsverbinding

Omgeving
Nederland

Vlammend hart
Contigo gaat stoppen.
Ik heb al jaren veel aan haar te danken.
Maar dan wordt 't nu toch tijd dat ik mijn passie inzet voor de mogelijkheid voor lesbiese bezielde spiritueel georiënteerde vrouwen, in contact te laten komen met elkaar.
Voor wat dan ook. Mooie voedende verbindingen, vakantiemaatjes tot dating.
Tot elkaar een handje helpen, tot whatever.
Vrije Vriendschappen voor het leven. In heel Nederland. België mag ook.
Vrouwen met zorg voor hun gezondheid zonder dat daar maatregelen voor nodig zijn, anders dan die zij zelf toepassen.
Vrouwen met een vrije geest.
Die ook houden van gezellig samenzijn, creatief, expressie.
Lekker eten en drinken, reisjes maken in Nederland.
Workshops delen, elkaar inspireren.
Misschien ook beminnen, maar dat is niet een must.
Een ontmoetingspagina op Facebook voor geprikte en niet geprikte vrouwen.
Ik ga er van uit dat we vrouwen zijn die eigen en andervrouw’s keuze respecteren,

De pagina is in de maak, de naam van deze fb community luidt
Vlammend Hart
Voor innerlijk zachte 'Vurige' bezielde vrouwen, die verbinding zoeken met dito’s.
Je kunt reageren via dit CCnummer of rechtstreeks op zoek gaan naar de pagina op Facebook.

Tegelijk met dit plan ontstond een ander plan wat al een tijdje in de kast ligt.
De stap voor stap ontmoeting en ontvouwing van een prachtige hartsverbinding met een potentiële soulmate.
Dat kan overal in Nederland maar dichtbij vind ik toch 't leukst.
Leeftijd vind ik niet belangrijk.
Zelf woon ik in het Noorden.
Ik laat me verassen! Jij ook?

Een magisch 2022 gewenst!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6248

Plaatsingsdatum 24 december 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 53

Omgeving
het Noorden

Op zoek naar gelijkgestemde(n)
Heb jij tijdens je hetero-huwelijk een switch gemaakt naar de vrouwenliefde? Of zit je daar, net als ik, middenin? Het brengt nogal wat teweeg en daar zou ik graag eens over willen praten met gelijkgestemden. Om ervaringen, gevoelens en mogelijke oplossingen te delen.
In het lesbische circuit kan ik het niet vinden en de pandemie maakt het er niet makkelijker op om in contact te komen met vrouwen met deze ervaring. Daarom deze oproep via Contigo Contact.
Ik heb een rijk sociaal leven maar mis de connectie met een vrouw die in hetzelfde proces zit als ik, of dat al achter de rug heeft.
Herken jij jezelf hierin? En wil je dit met mij delen? Zou je dan willen reageren? Je krijgt altijd een reactie terug. Wanneer er een klik is zouden we eens kunnen afspreken en misschien ontstaat daar een vriendschap uit.

Voor een ieder een sprankelend 2022 en wie weet komen wij in het nieuwe jaar contact met elkaar.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6247

Plaatsingsdatum 23 december 2021

Soort contact vriendschap

Leeftijd 75, 65+

Omgeving
Zeeuws-Vlaanderen

Ik hoop vrouwen te ontmoeten in Zeeuws-Vlaanderen
Ik hoop vrouwen te ontmoeten in Zeeuws-Vlaanderen, vrouwen die het prettig vinden om met elkaar in contact te komen, vrouwen van boven de 65 jaar.
Bij elkaar komen voor een gezellig samen zijn, voor een gesprek, met elkaar eten, voor elkaar koken, samen naar een tentoonstelling, het bespreken van een boek, noem maar op!
Vrouwen die positief in het leven staan, waar humor niet ontbreekt, wil ik vragen om te reageren. Zelf sta ik positief in het leven en redelijk actief.
Ik ben ervan overtuigd dat veel vrouwen in Zeeuws-Vlaanderen contact willen, maar het moeilijk vinden dit te vinden.
Dames schroom niet, het is de moeite waard.
Tot ziens in 2022.
Catherina
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6246

Plaatsingsdatum 22 december 2021

Soort contact vriendschap

Leeftijd 55

Omgeving
Zuid-Holland

Eetclub eens per maand in Zuid-Holland
Ik heb een aantal fijne vriendinnen maar ook de behoefte om weer wat nieuwe mensen te leren kennen. Nieuwe gezichten, nieuwe verhalen, inspiratie en gezelligheid. Graag zou ik dat doen in de vorm van een eetclubje in de regio Zuid-Holland waarbij we elkaar eens per maand ontmoeten, iedere keer weer bij iemand thuis.

Vrouwen die ik hoop te ontmoeten, zijn vrouwen die oprechte belangstelling in anderen hebben en positief in het leven staan. Vrouwen die een brede interesse hebben en houden van mooie gesprekken, met hier een daar wat humor, licht en lucht voor de prettige balans. Lekker eten is fijn, maar dat kan wat mij betreft zowel met een mooi gangenmenu als met een grote pan boerenkool. Het gaat om het samenzijn en de vriendschap.

Het is prettig wat herkenning in elkaar te vinden, ik denk daarom aan vrouwen tussen de 40 en 65. Als je net wat ouder of wat jonger bent en je wordt enthousiast van deze oproep, reageer dan ook! Jouw enthousiasme vind ik belangrijker dan een getal. Ook gebonden vrouwen zijn van harte welkom aan te sluiten. Ik woon alleen maar ben al bijna tien jaar heel gelukkig met mijn vrouw.

Ik hoop ergens in februari of maart onze eerste ontmoeting te hebben. Misschien tot dan!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6245

Plaatsingsdatum 21 december 2021

Soort contact activiteit

Leeftijd 65

Omgeving
Randstad / Nederland

Wandelmaatje(s) gezocht
Zin om mee te gaan wandelen? Over het strand, in de duinen, door de bossen.
Of ontdek je liever oude steden met hun rijke historie?

Voor wandelingen in stad en natuur ben ik op zoek naar (een) wandelmaatje(s). Mijn voorstel is ca. 2 uur te lopen met een max. van 10 km.

Als alleenstaande pensionado (hbo-niveau) ga ik graag op pad, liefst in goed gezelschap. Ben je net als ik energiek, niet spiritueel en eerder diep- dan lichtzinnig? Dan hoop ik dat je me een mail stuurt. Je reactie beschouw ik als vertrouwelijk.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6244

Plaatsingsdatum 20 december 2021

Soort contact activiteit

Leeftijd 50 - 65

Omgeving
Zwolle - Deventer

Vogels(s)potten!
Welke vrouwen vinden het leuk om om samen op pad te gaan om te vogelen?
Enige vogelkennis en het bezit van een verrekijker is wel gewenst!
Woonachtig in de omgeving van Zwolle - Deventer geniet sterke voorkeur.

Laat wat van je horen, altijd een reactie terug.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6243

Plaatsingsdatum 20 december 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 59

Omgeving
Amsterdam

Samen gezellig verder!
Hoe ontmoet ik mijn maatje, die lieve vrouw die ook al in de vijftig is maar haar maatje/lief (mij?) nog niet gevonden heeft? Misschien nog niet omdat ik onbewust als kind al een pleaser werd en pas zeven jaar geleden begon aandacht te geven aan mezelf, mijn wensen en grenzen? Hoe dan ook, hier ben ik dan online: een lief mens altijd al en gebleven ondanks heel wat teleurstellingen. Ik werd een stil kind, gesloten en onzichtbaar maar kon me gelukkig ontwikkelen tot een zelfstandige vrouw die open durft te zijn en graag gezien wordt :)

Bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en communicatievaardigheden beschouw ik inmiddels als een goeie basis voor een relatie. Wat zou het leuk zijn als er dan nog meer klikt! Ik hou van wandelen, ook fietsen, in de natuur en oude steden, gezellig op een terrasje zitten en thuis op de bank, inspirerende kunst en spiritualiteit, levensverhalen, geschiedenis, en ben gefascineerd door wat mensen vanuit liefde doen en laten.
Ik kan goed luisteren en heb heel wat droge humor, ben een optimist, en geniet van lekker (uit) eten en lekker niks doen :)

Ik hoor graag van je!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6242

Plaatsingsdatum 19 december 2021

Soort contact mogelijke relatie

Leeftijd 63

Omgeving
Overijssel/Drenthe/Friesland/Groningen/Flevoland... of misschien Gelderland?

Leeftijd tussen 55 - 66
Hai... nogmaals doe ik maar eens een poging om via CC een leuke vrouw te ontmoeten.
Vriendschap is mooi, maar ik zoek de liefde, de chemie... daar zit het 'm in.

Over mij: ik houd van het leven en zou daar een lieve vrouw aan toe willen voegen.
Mijn woonlocatie ligt op de driepunt van de provincies Overijssel, Drenthe en Friesland. Het is mooi wonen hier, maar samen bekijken wat we nog verder willen zal ook mogelijk zijn als jij de ware bent.
Mijn liefhebberijen zijn: o.a. fietstochten maken, de natuur in en daarbij fotograferen, af en toe wellness bezoeken of eens gezellig een dansje en drankje doen met vrienden/bekenden bij wat kleinschalige bijeenkomsten en gitaarspelen. Ook reizen zou ik weer meer willen doen. Gewoon even lekker een korte vakantie naar een mooi land of anders in Nederland.

Wie zou ik willen treffen: een zelfstandige leuke (voor mij aantrekkelijke) vrouw van tussen de 55 en 66 jaar (mooie marge nietwaar?).
Leuk als je wat langer haar hebt, in ieder geval niet super kort...vrouwelijk. Niet rokend.
Ik ben een redelijk opgeruimd type en het zou fijn zijn als dat enigszins wat overeenkomt.

Je hebt zin in een fijne warme relatie en hebt absoluut een eerdere relatie achter je kunnen laten. Dus niet dat wij iets opbouwen en plots komt er een ex tevoorschijn. Bespaar mij dat alsjeblieft.

Vertrouwen in elkaar; de nodige passie en verlangen naar elkaar.

Omdat ikzelf geen kinderen heb gaat mijn voorkeur uit naar een vrouw ook zonder kinderen. Echter als de kinderen er zijn en zelfstandig uitwonend zijn en jij denkt 'ze heeft het over mij' haha, waarom dan ook niet.

Ik heb trouwens 1 kat.

Verliefd worden zou geweldig zijn en dan loopt het meestal allemaal vanzelf, mits dat gevoel wederzijds is uiteraard.
Je eigen dingen blijven doen maar ook samen genieten van: bezoekje hier; bezoekje daar; film; theater; samen de natuur in en picknicken op een mooi romantisch plekje; bootje varen; reizen en gewoon fijn met elkaar omgaan in en om het huis. Misschien vind je het ook leuk om samen wat muziek te maken.

Ik heb leuke vriendinnen/kennisjes/bekenden maar een liefde waarbij sprake is van chemie heb ik de laatste paar jaren niet meer kunnen vinden.

Hoe zie ik er uit? Lengte 1.74; gewoon postuur; uiteraard grijs haar, maar niet al te kort; bruine ogen; niet brildragend.
Helaas hebben we te maken met allerlei maatregelen momenteel... dat maakt dingen helaas wat anders.

Nou, leuker kan ik het niet maken... maar wie weet voeg jij daar nog van alles aan toe.
Graag hoor ik van jou!
Lieve groet van mij.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer CC 6240

Plaatsingsdatum 17 december 2021

Soort contact vriendschap

Leeftijd 66

Omgeving
Amsterdam

Ben jij die leuke vriendin die ik zoek?
Wat ik zoek in vriendschap: geregeld wat afspreken bv. één keer per week of twee keer per maand. Uit en thuis, binnen en/of buiten. Samen leuke dingen ondernemen.

Ik ben 66 jaar en zoek een maatje/vriendin van ongeveer dezelfde leeftijd en wonend in Amsterdam.

Gezelligheid is belangrijk, hapje drankje, van cultuur en kunst genieten, de natuur, leuke gesprekken, dingen delen, interesse in elkaar.

Ik kijk uit naar je reactie.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer CC 6237

Plaatsingsdatum 15 december 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd begin 70

Omgeving
Friesland/Groningen/Drenthe

Ben je tussen 65 en 78 jaar, lees dan vooral verder!
Het kan nog net, dit bericht op deze contigo-site.
Graag zou ik je ontdekken: jij, een sociaal vaardige, autonome dame, humorvol, optimistisch, origineel, academische of hbo opleiding. Als er een ‘rugzakje’ is, dan graag een opgeruimde.
Ik ben iemand die nog immer leergierig is, lees graag, houd van schilderen en schrijven, van recht en rechtvaardigheid, van architectuur, Frankrijk, Terschelling én van mijn eigen terras.
Je ziet, ik neuzel hier niet over ‘goede gesprekken’ of ‘glaasjes wijn op de bank’, omdat ik dergelijke items onder sociaal vaardig versta. ‘k Ben een gevoelsmens die de ratio niet schuwt.
Kortom, ik hoop je te ontmoeten en wie weet volgt er iets à la Ilja L. Pfeiffer:
Daten op een site
mijn God, dacht ik als daar maar
geen haiku van komt...
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6236

Plaatsingsdatum 14 december 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 66

Omgeving
Amsterdam

Leven is het meervoud van lef

Hallo mysterieuze vrouw,
Durf jij de stoute schoenen aan te trekken en met mij op pad te gaan?
Dan lopen wij samen langs de vloedlijn. Ik fotografeer de zon in het zeewater. Ik hou van fotograferen. We genieten van het warme vrolijke zonnetje dat met ons mee gaat. Zo fijn, wanneer we ons dan omdraaien fotografeer ik ook jouw gedurfde sporen naast die van mij.
Ik woon zelf in de stad en hou van het culturele stadsleven (zoals concert, ballet, film, theater of museum). Ik ben beeldend ingesteld en hou van klassieke muziek, lezen, verhalen schrijven en fotograferen.
Tevens hou ik van de rust in de natuur. Als LO-docent in het VO beweeg ik graag buiten. Zomers ben ik graag in mijn caravan niet ver van de kust. Bij voorkeur woon jij ergens buiten in mijn omgeving. We kunnen dan van het stad- en buitenleven genieten.
Men noemt mij bescheiden. Ik maak makkelijk contact met mensen. Ik zie er verzorgd uit, draag het liefst casual en sportieve kleding. Ik rook niet en eet geen vlees meer.
Wat zou ik graag jou vinden. Jij leuke, lieve en warme vrouw die net als ik sportief, levendig, energiek is. En samen met mij geniet van spelletjes, lekker eten en een goed gesprek.

Voor de toekomst zou het mooi zijn wanneer jij speciaal wordt voor mij en ik voor jou. Dat wij graag samenzijn en in alle rust jij jezelf bent en ik mezelf ben. We elkaar ondersteunen en inspireren om nog meer de mooiste versie van jezelf te worden.
Zo’n soort pad wil ik graag met jou gaan bewandelen.
Ik zie uit naar je reactie.
Warme en hartelijke groet,
'Loesje'
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6235

Plaatsingsdatum 14 december 2021

Soort contact maatje / maatjes

Leeftijd 60+

Omgeving
Utrecht

Maatje(s) gezocht
Ik zou het fijn vinden, meer te kunnen delen van wat me bezig houdt en waar ik mee bezig ben: maatschappelijk actief (Bij1), persoonlijke ontwikkeling, innerlijk kind, groeien, grenzen. Behoefte aan zinvol, betekenisvol leven. Zelfstandigheid, eigen wijsheid, ontdekken, reislust, eigenheid. Niet mijn bedoeling om van alles samen te doen, wel contact hebben en belangstelling in elkaars leven. Bezieling vorm geven, inspiratie.
Alle leeftijden welkom. Benieuwd naar je reactie!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer CC 6229

Plaatsingsdatum 9 december 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 44

Omgeving
Utrecht

Een Vriendin
Misschien kom ik je hier tegen.
Een leuke lieve vrouw.

Ik ben op zoek naar een fietsmaatje, hou ook van wandelen.
Als het klikt tussen ons sta ik ook open voor een lat-relatie.
Ik ben van plan om delen van lange-afstandpaden te gaan fietsen in Gelderland, Overijssel en Utrecht.
Leuk als je meegaat.

Tussen de 40 en 55 jaar.
Graag niet rokend.

Ik ben lief, creatief, spiritueel, gelovig, open en betrouwbaar, sensitief en heb brede interesses.

Ik hoor graag van je.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6230

Plaatsingsdatum 8 december 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 50+

Omgeving
Gelderland

Lieve 50 plussers
Zeker weten dat wij niet de enigen zijn die er pas op latere leeftijd achter komen dat we niet op mannen maar op vrouwen vallen.
Wij zijn alle twee (nog) getrouwd met een man omdat dat vroeger nou eenmaal zo ging.
Je paste je aan, trouwde, kreeg kinderen en wist al die tijd dat er iets niet klopte, maar ja: wat??
Via Contigo zijn wij met elkaar in contact gekomen en dat is fijn want een half woord is genoeg om te begrijpen wat je bedoelt.

Wij zouden het leuk vinden als andere vrouwen zich bij ons zouden aansluiten.
Wij wonen in de omgeving van Arnhem.
Mailen/Appen, afspreken voor een wandeling, een terrasje pakken of naar de film, een rondje door de stad of iets wat jij leuk vindt om te doen.

Zit je in dezelfde situatie als wij en vind je het leuk om samen iets te ondernemen, iets af te spreken of gewoon eens te praten neem dan contact met ons op.
Wij horen graag van je.

Hartelijke groet J. en I.
Reageer (onthoud het CCnummer!)
Home