Logo Contigo Contact
     
vorige pagina


NieuweContactenLesbisch/BiseksueelErvaringen lesbisch/biseksueelNieuwsbriefGratisLinks lesbisch/biseksueelGeschiedenis
Zeker weten dat je de meest actuele versie van deze pagina te zien krijgt?
Gebruik F5 op je toetsenbord (='vernieuwen van de pagina').
Nieuwe contacten voor lesbische en biseksuele vrouwen

Op deze pagina zie je de contactadvertenties van Contigo Contact.
Wil je reageren op een (of meerdere) van de advertenties, klik op de button 'Reageer' en onthoud het nummer.
Er verschijnt een formulier waarop je je gegevens en je reactie kunt achterlaten.
Nadat Contigo Contact je reactie ontvangen heeft, wordt deze doorgestuurd aan de adverterende dame en ontvang je zelf een bevestiging van doorsturen. Dit kan al na enkele uren zijn maar kan ook een paar dagen op zich laten wachten, afhankelijk van de drukte op dat moment. De adverterende dame is daarna vrij om zelf contact met je op te nemen. Alleen de eerste reactie loopt via Contigo.

Let op! Deze site is alleen bedoeld voor v/v-contacten (lesbisch/biseksueel), zonder de aanwezigheid van mannen. De site is niet bedoeld voor heterostellen op zoek naar lesbische en/of biseksuele vrouwen en niet voor mannen op zoek naar vrouwelijke spanning! Reacties van mannen en worden niet doorgestuurd.

Een tip aan de biseksuele GEBONDEN vrouwen (dat wil zeggen: mét partner): reageer s.v.p. op advertenties van andere biseksuele (gebonden) vrouwen; mocht je per se op de advertentie van een lesbische vrouw willen reageren, vermeld er dan direct bij dat je al een vaste relatie hebt! De andere partij heeft er recht op te weten dat er geen kans op een (exclusieve) relatie bestaat.

Voor vragen mail naar: info@contigocontact.nl
CCnummer
CC 6115

Plaatsingsdatum 24 november 2020

Soort contact liefdesrelatie

Leeftijd63

Omgeving
Zuid-Oost Brabant

Ben jij mijn speld in de hooiberg?
Ik ben een spontane, zorgzame, humorvolle vrouw en zie erg uit naar een goed werkend coronavaccin. Nee, ik houd me goed aan de huidige regels, maar tjeem wat ben ik geen fan van de anderhalve meter maatschappij.

Wat ik graag doe: lunchen met een vriendin, samen koken, er lekker samen op uit fietsen, wandelen, lezen, muziek maken, naar de dierentuin of het museum, of de bioscoop, zwemmen e.d.

Ik heb 3 kinderen en in januari wordt m'n zesde kleinkind geboren. M'n gezin vind ik een enorme rijkdom en ik sta open voor een geliefde voor wie (klein)kinderen ook een plus zijn.

Ik ben een lesbische single en zoek een vrouw die dat ook is. Ze is een stabiele, lieve, rookvrije vrouw van mijn eigen leeftijd (60-67 jaar).

Mijn verlangen is om een vrouw te ontmoeten, elkaar lief te hebben en samen oud te worden.

Maken we er samen een fijne Kerst van?
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6113

Plaatsingsdatum 28 oktober 2020

Soort contact mailcontact als begin en ontmoeting wanneer dat kan

Leeftijd 50 en ouder

Omgeving
Zuid-Oost Brabant

Francofiel en wie weet wel op meer vlakken een klik?

Bonjour!

Lieve dames,
Tja wat doe je in deze zo onwerkelijke en voor veel mensen afschuwelijke coronatijd?
Ik probeer me in ieder geval aan de regels te houden, niet omdat ik van een overdaad aan regels hou maar wel van mensen dus wil ik niemand besmetten en natuurlijk ook zelf niet besmet raken.
En dan maar hopen dat we op die manier van dit virus afkomen en het normale leven geleidelijk weer op gang komt.
Maar genoeg over corona, daar staan de media al van vol.

Iets over mij; 50+, hou van mensen, lezen, schrijven en zeker ook van reizen.

Dat laatste gaat nu natuurlijk niet maar ik mis het wel.
Dat los ik op door een 'oude liefde' op te zoeken nl. die voor Frankrijk.
Lees Franse boeken, kijk films, interviews, tv, luister naar chansons.

Graag zou ik dat met iemand willen delen maar het kan bv. ook dat jij helemaal weg bent van Portugal dan wisselen we op die manier onze passies uit.

Wie weet hebben we wel op meer vlakken een klik, ik ben zachtmoedig maar niet soft, romantisch dus wie weet zitten wij wanneer dat weer mag samen op een gezellig terras in Parijs?
Of toeren op ons gemak door andere delen van La douce France of elders in Europa of gewoon in ons eigen mooie land.

Hou van diepgang en integriteit, niet van ruziezoekers, dat ben ik zelf ook niet, daarvoor is het leven te mooi en te kort.

A bientôt?

Alvast een warme groet uit Brabant!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6112

Plaatsingsdatum 4 oktober 2020

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 69

Omgeving
Arnhem

Hallo leuke, spontane, dappere vrouw!
Ja, ik bedoel jou... De vrouw die, net als ik, graag iemand zou ontmoeten voor vriendschap en wie weet voor dat ietsje meer. Vooral in deze Corona tijd is het moeilijk om via een andere weg in contact te komen met andere dames. Steeds vaker vind ik dingen in mijn eentje ondernemen minder gezellig en zou dat graag met iemand anders willen delen.

Ik ben mijn leven lang als verpleegkundige binnen verschillende facetten van de gezondheidszorg werkzaam geweest. Sinds 2 jaar ben ik definitief met pensioen gegaan. Ik heb mijn hele leven veel gereisd en heb nog steeds wel een klein verlanglijstje wat dat betreft. Verder hou ik van fietsen, zeilen, zwemmen, dansen en skiën, maar ook een gezelschapsspelletje of bridge via de computer heeft mijn interesse. Verder vind ik het heerlijk om te koken en een glaasje alcohol op zijn tijd wijs ik niet van de hand. Ook uitjes, terrasjes en af en toe uit eten vind ik een aangename tijdsbesteding. Verder ben ik moeder van een tweeling die onderhand 36 jaar zijn en oma van 2 schattige kleinkinderen van 4 en 6 jaar.

Als ik mezelf zou moeten omschrijven en goed luister naar wat mijn vrienden over mij zeggen, dan kan ik aardig wat steekwoorden op een rijtje zetten. Daar gaat ie dan: lief, attent, zorgzaam, romantisch, creatief, sportief, gezellig, dyslectisch, humoristisch, kritisch en doe graag dingen op mijn eigen wijze.

Waar ben ik naar op zoek, naar een vrouw die zichzelf is, in dezelfde levensfase verkeert en haar leven op de rails heeft, die humor weet te waarderen maar ook de diepgang of het verdriet niet schuwt. Verder is het denk ik ook vanzelfsprekend dat je enige affectie voelt met hetgeen ik hierboven geschreven hebt. Als jij jezelf hierin herkent dan zou ik graag kennis met je willen maken.

Ik zou het zeer op prijs stellen als je niet rookt.

Voel jij je aangesproken dan zou ik het reuze dapper van je vinden als je durft te reageren, vanzelfsprekend krijg je altijd antwoord.

Ik kijk uit naar je reactie.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer CC 6105

Plaatsingsdatum 1 september 2020

Soort contact emailcontact/vriendschap

Leeftijd 70

Omgeving
Nederland

Na al die jaren
Heb jij net als ik een gezin, ben je getrouwd in een tijd en omgeving dat nadenken over een relatie met een vrouw niet in je opkwam?
Dan ben jij misschien de vriendin met wie ik dit na al die jaren kan delen.
Ik hou van sport, kunst, theater, buiten in de natuur zijn is voor mij een must, verder schilder ik en humor is belangrijk.
Als je meer wil weten, een fijn contact opbouwen, dan hoor ik het heel graag.
Reageer (onthoud het CCnummer!)
Home