Logo Contigo Contact
     
vorige pagina


NieuweContactenLesbisch/BiseksueelErvaringen lesbisch/biseksueelNieuwsbriefGratisLinks lesbisch/biseksueelGeschiedenis
Zeker weten dat je de meest actuele versie van deze pagina te zien krijgt?
Gebruik F5 op je toetsenbord (='vernieuwen van de pagina').
Nieuwe contacten voor lesbische en biseksuele vrouwen

Op deze pagina zie je de contactadvertenties van Contigo Contact.
Wil je reageren op een (of meerdere) van de advertenties, klik op de button 'Reageer' en onthoud het nummer.
Er verschijnt een formulier waarop je je gegevens en je reactie kunt achterlaten.
Nadat Contigo Contact je reactie ontvangen heeft, wordt deze doorgestuurd aan de adverterende dame en ontvang je zelf een bevestiging van doorsturen. Dit kan al na enkele uren zijn maar kan ook een paar dagen op zich laten wachten, afhankelijk van de drukte op dat moment. De adverterende dame is daarna vrij om zelf contact met je op te nemen. Alleen de eerste reactie loopt via Contigo.

Let op! Deze site is alleen bedoeld voor v/v-contacten (lesbisch/biseksueel), zonder de aanwezigheid van mannen. De site is niet bedoeld voor heterostellen op zoek naar lesbische en/of biseksuele vrouwen en niet voor mannen op zoek naar vrouwelijke spanning! Reacties van mannen en worden niet doorgestuurd.

Een tip aan de biseksuele GEBONDEN vrouwen (dat wil zeggen: mét partner): reageer s.v.p. op advertenties van andere biseksuele (gebonden) vrouwen; mocht je per se op de advertentie van een lesbische vrouw willen reageren, vermeld er dan direct bij dat je al een vaste relatie hebt! De andere partij heeft er recht op te weten dat er geen kans op een (exclusieve) relatie bestaat.

Voor vragen mail naar: info@contigocontact.nl
CCnummer
CC 6108

Plaatsingsdatum 7 september 2020

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 53

Omgeving
Noord-Veluwe

Jou ken ik nog niet en het lijkt me leuk om je te leren kennen
Zoals iedereen heb ik mooie en verdrietige dingen ervaren in mijn (liefdes)leven en groei en leer ik elke dag een beetje meer. Mijn huidige levensomstandigheden ervaar ik als prettig, een leuke baan, fijne woning en lieve mensen om me heen. Maar toch mis ik die “ene”, die bijzondere, en wie weet ben jij dat. Even kort wat over mijzelf. Ben 53 jaar, heb een normaal postuur/lengte en woon nu een aantal jaar alleen. Heb een fulltime baan en heb geen kinderen. Ik ben een stoere vrouwelijke vrouw of is dit nu andersom... ik ben daar nog steeds niet helemaal uit. Maar ik voel me prettig in casual kleding waarbij ik geen jurkjes o.i.d. in mijn kledingkast heb hangen dus ik vermoed toch meer de nadruk op stoer. Ik rook niet en drink soms een wijntje. Belangrijke waarden voor mij zijn openheid, eerlijkheid, puurheid, authenciteit etc. Ach... van die waarden waar niemand op tegen is. Ik hou van uitgaan en dan niet van stappen /dansen maar wel van theater en films uit het filmhuis. Ook maak ik graag een wandeling maar dit ook weer niet te fanatiek.

Naar wie ben ik op zoek... ja, naar die “ene”. Verder laat dit zich zo moeilijk omschrijven en chemie dwing je niet af. Mijn voorkeur gaat wel uit naar vrouwen tussen de 48 en 58 zonder kinderen of waarbij de kinderen zelfstandig wonen omdat ik verwacht dat de kans op (h)erkenning dan groter is. Wie weet maakt deze advertentie het verschil in jouw en mijn toekomst. Dus schroom niet met reageren als het voor jou ook het goede moment is in jouw leven om een volgende stap te zetten, je krijgt altijd antwoord.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6106

Plaatsingsdatum 4 september 2020

Soort contact activiteit

Leeftijd 60

Omgeving
Leiderdorp

Gezellige uitstapjes in Zuid-Holland
2 Vlotte dames zoeken ondernemende vrouwen uit Zuid-Holland die door de week om de beurt leuke, gezellige uitstapjes willen organiseren.

1) diverse workshops (niet te spiritueel)
2) filmpje pakken zoals bijvoorbeeld Ladies Night
3) proeverijen
4) aparte, betaalbare lunches ontdekken
5) buitenlandse keuken is ook een optie

Heel belangrijk is en blijft Corona-veilig met elkaar omgaan.
De frequentie van de uitstapjes wordt in overleg met elkaar besproken.
Wij hopen dat jij samen met ons op pad wil gaan.

Warme groet Karin en Saira
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6107

Plaatsingsdatum 2 september 2020

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 69

Omgeving
Soest

Lieve Vrouwen
Bij deze wil ik graag mijn wens uitspreken.

Zou nog graag een lieve vriendin ontmoeten... die kan genieten van kleine... en grote dingen... en eenvoud.

Heb het goed met mezelf. .. heb vrienden... maar mis toch de warmte van het samen zijn... samen er op uit... leuke dingen doen... uit eten... vakantie's ... zon... strand... winkelen... markten... terrasjes... en golfen... maar thuis op de bank ook heel gezellig... vrijheid en toch samen zijn.
Roken doe ik niet... ik ben wat stevig... hou erg van humor... en niet te vergeten eerlijkheid!

Hier laat ik het even bij... wil je meer weten en spreek het je aan... neem dan contact met mij op.

Omgeving Utrecht.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6105

Plaatsingsdatum 1 september 2020

Soort contact emailcontact/vriendschap

Leeftijd 70

Omgeving
Nederland

Na al die jaren
Heb jij net als ik een gezin, ben je getrouwd in een tijd en omgeving dat nadenken over een relatie met een vrouw niet in je opkwam?
Dan ben jij misschien de vriendin met wie ik dit na al die jaren kan delen.
Ik hou van sport, kunst, theater, buiten in de natuur zijn is voor mij een must, verder schilder ik en humor is belangrijk.
Als je meer wil weten, een fijn contact opbouwen, dan hoor ik het heel graag.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6104

Plaatsingsdatum 1 september 2020

Soort contact dagje uit

Leeftijd 58

Omgeving
Noord-Holland

Dagje uit in Nederland
Ben 58 jaar met een beperking.
Zou graag mensen willen ontmoeten.
Ik hou van lieve mensen.
Ik hoor graag van jullie.

Hannie
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6103

Plaatsingsdatum 29 augustus 2020

Soort contact nieuwe liefde

Omgeving
Gouda - Den Haag - Rotterdam

Verlangend naar een nieuwe liefde tussen 67 en 77 jaar
Hallo!
Wat mij kenmerkt: ik ben nieuwsgierig, geïnteresseerd in mensen, als vrijwilliger actief bij diverse instellingen en maatschappelijk betrokken. Ik houd van bewegen: fietsen, wandelen, trainen en Qi Gong. Verder van kunst en ga graag naar musea. Ook houd ik van tekenen, schrijven, lezen, muziek, zingen en buiten zijn.

De bron waaruit ik leef is ruim: spiritualiteit, vertrouwen, hoop en liefde en meditatie. Ik zorg goed voor mezelf, eet vnl. biologisch/vegetarisch (geen 100%). ik rook niet en drink doorgaans 1 glas wijn per dag.

Mijzelf ken ik,74 jaar zijnde, aardig goed, qua zwakke en sterke punten, goede en slechte eigenschappen. Doe regelmatig aan zelfreflectie en zit ik fout, dan communiceer ik dat.

Fysiek gezien: ik ben lang en slank, heb middelkort grijs haar met een kleurtje en brildragend. Casual gekleed en houd hierin van kleur. Het type lange en slanke vrouw past wel bij mij.

Inmiddels ben ik al weer 'n paar jaar zonder relatie en woon alleen. Met plezier neem ik deel aan een Vrouwenkring. Sinds het coronavirus hier in NL, is mijn vrijwilligerswerk gestopt, ben ik veel thuis en vaak alleen. Ik ben wel ondernemend en gelukkig heb ik vriendinnen, maar die wonen verder weg, evenals mijn familie. Zou ik zo oud willen worden? Nee joh, liever niet!

Ik wil weer een lief en houden van een vrouw, in wederkerigheid het leven weer voor een stuk delen. Zorgen, verdriet, maar ook samen genieten, leuke dingen ondernemen en het delen van levensvreugde, heerlijk lijkt mij dat!

Spreekt mijn profiel jou aan, herken jij jezelf hier en daar misschien in, dan zie ik jouw reactie graag tegemoet!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6097

Plaatsingsdatum 28 augustus 2020

Soort contact vaste relatie/levenspartner

Leeftijd 68

Omgeving
Gemert

Een mens is niet gemaakt om alleen te leven, ik ook niet...

Aan een lieve vrouw,
die er ook zo over voelt en denkt.

Ik heb veel gedaan in mijn leven en mij volop ontwikkeld. Van werken op de boekhouding, naar de sociale academie, naar de kunstacademie, waar ik mijn beroep vond van beeldend kunstenaar met een eigen atelier en nog.

Vroeger heel aktief in de vrouwenbeweging in Eindhoven en met mijn 30ste samen gaan wonen 15 jaar lang, daarna 3 jaar alleen en weer een nieuwe liefde gevonden, waarmee ik getrouwd was en 12 jaar samen.
Tot mijn grote verdriet had ze plots een ander en keerde heel mijn leven zich totaal om, we zijn gescheiden. Dat is nu 8 jaar geleden. Na iedere scheiding en ook daarvoor heb ik keihard aan mezelf gewerkt.
En ik kom al langer tot de conclusie dat werk, vrienden, familie van grote waarde zijn en alles wat ik in mijn leven heb gedaan, maar dat het allerbelangrijkste... de liefde en emotionele verbondenheid is in mijn leven met een partner, die ik mijn vrouw mag noemen... dat voel ik in al mijn vezels in mijn lichaam.

Ik hou niet van rationalisering daarover, maar wil gewoon in mezelf erkennen dat het zo is en ik het nodig heb om voluit gelukkig te zijn.
Het liefste had ik een levenslange relatie gehad... een lange geschiedenis samen, bekendheid. Ik heb 2 keer alles opgebouwd en het is afgebroken, dat laat littekens na, maar over het zo afgezaagde rugzakje ga ik het hier niet hebben.

Ik ben een zachtaardige, lieve, gevoelige vrouw. Creatief op veel gebieden, ik ken mezelf en wat ik nodig, ben kwetsbaar en sterk.

Hou van diepgang in contact, en warme humor, een mooie stem. Het zou leuk zijn als we iets op kunstzinnig gebied delen en dat kunnen ontwikkelen, maar het is niet noodzakelijk... verder ben ik graag thuis en hou ook van wat reizen en ontdekken.

En wil nog eenmaal opnieuw beginnen met een lief, een partner, die er ook zo over denkt. En die niet te ver weg woont.

Ik heb veel te geven als ik gewoon mezelf mag en kan zijn bij je, als het veilig is en er verbinding is en trouw... samen ervoor gaan. Lachen en huilen en dat geldt andersom ook.

Ik hou van vrouwelijke vrouwen en niet te groot, ik ben 163 cm. Ik vind het een beetje flauw om dit erbij te zeggen, maar voelt belangrijk. En, niet onbelangrijk voor velen... ik rook kleine sigaartjes, ...tja...

Misschien ken je de boeken van Sue Johnson, "hou me vast" en "laat mij niet los", daarin herken ik mij en staat precies beschreven wat ik wil zeggen.

Ik heb zoveel gedaan en uiteindelijk is het de liefde die er toe doet... daarom zoek ik jou... die ook in het diepste van haar hart dit herkent... en ook zachtaardig, warm en trouw is met diepgang.

Ik kan nog veel meer vertellen, laat wat van je horen, als mijn 'roep' je aanspreekt.
Wil geen lange mail uitwisselingen, maar elkaar echt zien om te voelen hoe het voelt.

Een warme groet voor ieder die dit leest en een speciale groet voor jou die haarzelf hierin herkent.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6102

Plaatsingsdatum 27 augustus 2020

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 67

Omgeving
Groningen

Gezocht: naald in de hooiberg
Vrouw, 67 jaar, zoekt vrouw voor lat-relatie in omgeving Groningen, Friesland en kop van Drenthe.

Zoals iedereen ben ik een vat vol tegenstellingen. Meestal goedgehumeurd, met zelfspot en relativeringsvermogen. Maar soms heb ik ook een kort lontje en last van ongeduld.
Ik ben sinds begin 2017 met vervroegd pensioen en woon sinds het overlijden van mijn vriendin in 2010 alleen, maar wel samen met mijn hondje...
Ik kan erg genieten van o.a. het eerste kopje koffie ‘s morgens op het terras in de tuin, van de zang van merels op een warme zomeravond, bezoeken van kleinschalige concerten (helaas nu niet mogelijk) en lange wandelingen met mijn hond.

Hoewel ik een fijne vriendenkring heb, mis ik toch die ene betekenisvolle ander, met wie ik ongegeneerd de slappe lach kan hebben of een mooi gesprek, om lekker tegenaan te kruipen, samen mee te koken en nog veel meer!

Wie zoek ik.
Een vrouw met gevoel voor humor en met sociale intelligentie, die op een positieve manier tegengas kan geven, haar eigen leven leidt, maar ook de nabijheid en wederzijdse betrokkenheid van een relatie zoekt.
Ik val niet op mannelijke vrouwen, een beetje stoer/androgyn vind ik wel leuk.

Kortom: een naald in de hooiberg!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6101

Plaatsingsdatum 26 augustus 2020

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 55 - 65

Omgeving
Zuid-Holland

Lopen en ontmoeten
Ik wil graag nieuwe vrouwen (55-65 jaar) leren kennen. Het lijkt mij leuk elkaar als groepje regelmatig te ontmoeten en te lopen in de natuur (Zuid-Holland). Ik denk aan de middagen. Misschien na afloop of tussendoor een drankje op een terras of met een zelf meegebracht drankje op een bankje of in het gras. Coronaproof, we zijn buiten en houden onderling 1.5 meter afstand.
Als jij daar ook zin in hebt, zie ik jouw reactie graag tegemoet!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6100

Plaatsingsdatum 20 augustus 2020

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 46

Omgeving
Groningen

Groningen en omstreken
Hallo, ik tref maar weinig advertenties van vrouwen uit het Noorden van het land dus dacht: ik maak er zelf een. Ik, 46 jaar, wonend vlakbij de stad Groningen in een klein dorpje, werkend, biseksueel, spontaan, autonoom, veelzijdig, nuchter met diegang en humor. Hobby's muziek, film(huis), hond, tuin, musea, natuur en kleine campings, klussen. Ik hou niet van massa's mensen of drukte of 'in de massa meegaan', wel van stilte en bewust leven. Hecht waarde aan integriteit en oprechte interesse in de ander. Ik ben op zoek naar in eerste instantie nieuwe vriendschappen met interessante, actieve, levensgenietende, veelzijdige, en creatieve vrouwen, 40-55 jaar, hbo werk- en denkniveau met ook eigen activiteiten, op max 45 minuten rijden van de stad Groningen. Ben niet van lang mailen, wel van afspreken bij een klik over de mail. Ik sta open voor een relatie mocht dat ontstaan.
Wie weet tot ziens!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6098

Plaatsingsdatum 14 augustus 2020

Soort contact activiteit en mogelijk vriendschap

Leeftijd 59

Omgeving
Den Haag

Gezelligheid in de vroege avonduren
Mijn leeftijd is 59 jaar. Ik woon in Den Haag Zuid-West en ik zou graag een lesbische vrouw willen leren kennen om wat meer gezelligheid in mijn leven te brengen.

Naast mijn werk heb ik fijne contacten met vriendinnen en familie. Maar al mijn familieleden en de meeste vriendinnen wonen op een afstand van minimaal 1 1/2 uur reizen met het OV.

Woon je net als ik in of vlakbij Den Haag Zuid-West, dan zou ik je graag willen leren kennen. Tenminste, als je er zin in hebt om in de vroege avond te wandelen, op een terrasje te zitten, in zee te gaan zwemmen, een bordspel te doen of samen te eten/koken.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer CC 6092

Plaatsingsdatum 19 juli 2020

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 66

Omgeving
Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland

Spirituele vrouw zoekt vriendschap of meer
Ik ben een spontane, positieve, sportieve en spirituele vrouw die nog lang door wil werken. Naast mijn werk hou ik van de natuur, van wandelen, fietsen, tuinieren, yoga en tai chi. Ik ga graag naar de zee, maar hou ook van de bergen of een stedentrip. Ver weg hoef ik niet perse. Mijn auto brengt me waar ik heen wil, ook buiten de grenzen van ons prachtige land. Zin om een keer samen te wandelen of ergens een terrasje te pakken om elkaar beter te leren kennen, stuur me dan een berichtje. Dan vertel ik meer over mezelf en luister ik naar jou. Ik hoop je gauw te ontmoeten!
Reageer (onthoud het CCnummer!)
Home