Logo Contigo Contact
     
vorige pagina


NieuweContactenLesbisch/BiseksueelErvaringen lesbisch/biseksueelNieuwsbriefLinks lesbisch/biseksueelGeschiedenis
Zeker weten dat je de meest actuele versie van deze pagina te zien krijgt?
Gebruik F5 op je toetsenbord (='vernieuwen van de pagina').
Nieuwe contacten voor lesbische en biseksuele vrouwen

Op deze pagina zie je de contactadvertenties van Contigo Contact.
Wil je reageren op een (of meerdere) van de advertenties, klik op de button 'Reageer' en onthoud het nummer.
Er verschijnt een formulier waarop je je gegevens en je reactie kunt achterlaten.
Nadat Contigo Contact je reactie ontvangen heeft, wordt deze doorgestuurd aan de adverterende dame en ontvang je zelf een bevestiging van doorsturen. Dit kan al na enkele uren zijn maar kan ook een paar dagen op zich laten wachten, afhankelijk van de drukte op dat moment. De adverterende dame is daarna vrij om zelf contact met je op te nemen. Alleen de eerste reactie loopt via Contigo.

Let op! Deze site is alleen bedoeld voor v/v-contacten (lesbisch/biseksueel), zonder de aanwezigheid van mannen. De site is niet bedoeld voor heterostellen op zoek naar lesbische en/of biseksuele vrouwen en niet voor mannen op zoek naar vrouwelijke spanning! Reacties van mannen en worden niet doorgestuurd.

Een tip aan de biseksuele GEBONDEN vrouwen (dat wil zeggen: mét partner): reageer s.v.p. op advertenties van andere biseksuele (gebonden) vrouwen; mocht je per se op de advertentie van een lesbische vrouw willen reageren, vermeld er dan direct bij dat je al een vaste relatie hebt! De andere partij heeft er recht op te weten dat er geen kans op een (exclusieve) relatie bestaat.

Voor vragen mail naar: info@contigocontact.nl
CCnummer
CC 6194

Plaatsingsdatum 26 september 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 67

Omgeving
Brabant

Sportieve meid is op zoek naar jou
Nu de zomer voorbij is, en de donkere dagen komen er weer aan dacht ik, wat zou ik het fijn vinden om hier samen met jou van te mogen gaan genieten.
Samen weer naar de toekomst kijken en leuke plannen maken voor wie weet een mooie vakantie of andere leuke dingen.

Hopend dat jij hier ook zo over denkt en we binnenkort kennis kunnen maken om zo ons verhaal van het leven te vertellen.
Dit vertel ik je liever persoonlijk dan dat ik hier allerlei dingen ga neerzetten waaraan je moet voldoen of waar mijn rugzak allemaal mee vol zit en zat.

Wie ben ik?
Ben een jonge, sportieve meid van 67 jaar die nog voldoende leuke plannen heeft, maar die liever toch samen met jou wil gaan doen.
Schrijf je me, je krijgt altijd een antwoord.

Lieve groet
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6193

Plaatsingsdatum 29 augustus 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 55- 65

Omgeving
Gemeente Emmen

Samen kerst vieren

Dag dames,
Ik ben zoekende... ik zoek een lieve vrouw met wie ik de toekomst in kan gaan. Waarschijnlijk is dat het doel van de meeste dames die hier hun advertentie plaatsen, ik ben dáár dus geen uitzondering in.

Wat heb ik dan te bieden? Liefde, loyaliteit, humor, warmte, gezelligheid. Ik ben meer een huismus dan een avonturier. Lekker samen Netflixen of spelletjes spelen. Of gewoon naar muziek luisteren, ondertussen knuffelen.

Ik heb drie katten, mijn maatjes, maar ik heb behoefte aan meer, een vrouw die ik kan liefhebben en die mij lief heeft. Zonder eisen wederzijds behalve niet-rokend (astma). Ze hoeft niet rijk te zijn, maar een groot hart is altijd welkom.

Mijn uiteindelijke doel is samen leven, samenleven. Samen is dan ook het woord dat steeds bij mij boven komt drijven. Samen dingen doen, samen de nieuwe dag tegemoet treden. Zo ook samen kerst vieren. Niet alleen de kerst samen beleven, maar vooral de hele sfeer die het bij mij oproept, ook in de weken voorafgaand aan de kerst. Ja, in sommige opzichten ben ik een groot kind. Ik ben de eerste die het toegeeft.

Dat betekent niet dat ik geen oog heb voor de realiteit. Integendeel... Ik weet wat het leven te bieden heeft. Maar laat mij in sommige opzichten, op sommige momenten maar een beetje kind zijn. Als de vrouw die ik zoek dat óók kan, superrrrr.

Herken jij je hierin, schroom dan niet te reageren. Je krijgt áltijd antwoord, dat beloof ik je.

Liefs van mij.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6192

Plaatsingsdatum 28 augustus 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 60 - 75

Omgeving
Den Haag

Een lieve partner of vriendin
Nog steeds ben ik op zoek naar die ene leuke dame waar mijn hart sneller van gaat kloppen.
Je kunt dat niet forceren, maar door te ontmoeten bestaat de kans dat het nog eenmaal gaat gebeuren.
Voor mij is intimiteit in de liefde belangrijker dan activiteit.
Vriendschap is ook van harte welkom, vrouwelijk of mannelijk maakt dan niet uit, maar in de liefde zoek ik een vrouwelijke vrouw.
Leeftijd is niet zo belangrijk (uiterlijk 75), afkomst en kleur ook niet.
Ben je vriendelijk, invoelend, gezellig, beetje leuk om te zien, niet dominant, maar wel met een eigen mening?
Laten we het een kans geven. Mail mij!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6191

Plaatsingsdatum 24 augustus 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 64

Omgeving
Zuid-Oost Brabant

Samen vallende sterren zien
Elke trein wil naar Parijs
Als je hem zijn zin laat doen
Als je hem de sporen geeft, gaat hij zo meteen op reis
Elke trein wil naar Parijs
En ik... ik wil naar jou.

Graag wil ik jou ontmoeten, de vrouw waar mijn hart naar verlangt.
Een vrouw zonder poespas. Die van dieren houdt, de natuur als gids heeft. Die ook van huiselijke dingen houdt, samen koken, en eten, gezellige gesprekken aan tafel met een glaasje wijn, een vuurtje buiten, en genieten in de avond... bij het licht van de maan.
Misschien ben je ook creatief, en kunnen we dat samen doen.
Een vrouw die ook van haar vrijheid houdt, en haar eigen leven heeft, en ook alleen kan zijn, een vrouw die niet rookt.
Zou zo'n vrouw bestaan... en zou ze ook nog in de buurt wonen? Lange-afstandsrelaties is niet zo mijn ding.

Als je net als ik een romantische instelling hebt... dan zien we binnenkort samen vallende sterren... dát zou wat zijn...

Ik ben 64, jong van geest en ik weet... dat er ergens iemand is, die mij zoekt, die dat wil, wat ik ook wil...
Welnu....
Schrijf, en wie weet spreken we elkaar al gauw.
Ik zou het écht superfijn vinden als je niet te ver weg woont, zeg een kilometer of 30 rondom Eindhoven... woon je veel verder weg, dan vind ik het lastig worden... ik wil graag snel bij je zijn namelijk :-)

Voor nu, een lieve groet.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6190

Plaatsingsdatum 22 augustus 2021

Soort contact een activiteiten-vrouwengroepje 'van enig niveau'

Leeftijd ongeveer tussen 62 en 77 jaar

Omgeving
uit mijn woonplaats Den Haag of uit WestLand, Delft of nabij een treinstation in de uitgestrekte stad Rotterdam

Activiteitengroepje 'van enig niveau'

Gedurende de laatste weken is er om technische reden van de provider van deze site een email of een reactie-formulier niet aangekomen. Gelukkig is dit nu weer in orde en daarom de volgende suggestie van mijn kant: als je eerder een email aan me hebt gestuurd zonder antwoord te ontvangen, stuur deze dan s.v.p. nogmaals.

Als jeudige oudere vrouw hoop ik door deze oproep mijn prive-leven uit te breiden met een activiteitengroepje van vrouwen van de vrouwenliefde.
Ja, gelukkig heb ik sinds tientallen jaren super dierbare vriendschappen, maar niemand daarvan is van de vrouwenliefde. Het lijkt me dat een vrouwengroepje 'van enig niveau' een prima en mooi begin kan zijn.

Allereerst: kun je voor het bijeenkomen van dit activiteitengroepje één keer in de twee weken op de zaterdag overdag en voor een enkele keer 's avonds of komt een door-de-weekse dag je beter uit ?
Als na vijf of meerdere bijeenkomsten door 'voldoende gewenning aan elkaar' een groepsband is ontstaan, kunnen we overwegen, als het relevant zou worden voor behoud van de continuiteit, om het één keer in de twee weken bijeenkomen te veranderen in één keer in de drie weken.

Om een match voor een vriendschappelijk contact tussen alle deelneemsters een zo groot mogelijke kans te geven, zal ik het een en ander enigszins genuanceerd beschrijven:
Ben jij (net als ik) warmhartig en empathisch, heb je een brede algemene kennis vergaard, ben je nog leergierig en zijn jouw woorden als je daden? Vind je de belangrijkste basis de communicatie?
Dat de communicatie positief blijft, met aandacht voor een ieder, met en zonder diepgang kan worden gesproken, waarbij als voorwaarden die van fatsoen, met respect dus ook met discretie, zonder enige godsdienstige inhoud, met de tolerantie dat een ieder weleens een foutje kan maken en alsjeblieft met regelmatig die :) heerlijke positieve humor.
Weet je te genieten van de natuur, de beeldende kunst en van bijzondere gerechten?
Als jij jezelf in al de woorden van deze alinea herkent, dan zou ik heel heel graag kennis met je maken.
Voor mij als vanzelfsprekend zijn alle vrouwen die Nederlands spreken van harte welkom, dus ook uit de Caribbean, Azië, enz.

Mijn voorstel voor verschillende uitjes is met de hoop, dat sommige met jouw wens overeenkomen; alleen die voorstellen gaan door, die door de groep unaniem worden gekozen.
In de late lente of in de zomer gezamenlijk met de auto een dagje mooie tuinen bezoeken of een keer naar een tentoonstelling, naar een beurs of naar het arboretum De Trompenburg in Rotterdam met een rondleiding? Een dagje een culturele stad of dorp bezoeken en indien ja, welke stad of dorp wil
jij bezoeken? Onder het genot van een drankje en diverse kleine hapjes een vooraf gekozen onderwerp bespreken? Een keer 's middags of 's avonds naar de bioscoop gaan of bij iemand thuis een film op groot scherm bekijken, naar een balletvoorstelling met een programma van meerdere choreograven?
Naar een restaurant waar gerechten worden aangeboden, die je zelden of niet thuis eet?
Gezellig bijpraten op een terras of in een leuke locatie binnen, kan uiteraard tijdens bijna elk uitje.

Voor welke van deze uitjes heb je belangstelling? Voor welk type fims?
Heb jij een voorstel voor een uitje, activiteit of bezigheid?
Zou je het interessant vinden om elke drie-vier maanden een specifiek onderwerp te bespreken?
En zo ja, welke? Uit eigen ervaring, uit een boek of geinspireerd door een film.

Wie kan thuis het vrouwengroepje ontvangen en wie niet?
Ikzelf kan thuis ontvangen met voldoende gratis parkeerplaatsen te vinden tot 16.30 uur: na deze tijd zijn er meestal geen vrije parkeerplaatsen meer; vanaf 18.oo uur is het betaald parkeren; vanaf diverse rijkswegen via verschillende routes duurt het met de auto naar mijn adres 15-20 minuten; vanaf het centrum is mijn adres halverwege de Laan van Meerdervoort richting Kijkduin. Vanaf CS DenHaag is het met één tram vijftien minuten. Er is een bushalte op 5 minuten loopafstand.

Twee of drie keer per jaar kunnen we bij iemand thuis bijeenkomen voor een eenvoudige warme lunch of voor een avondmaal met daarna een bespreking van een eerder gekozen onderwerp.
Welke ingrediënten je absoluut niet kunt eten (vermelding van de reden hoeft niet) en het kostenplaatje van de gerechten of van de hapjes en die van de drankjes worden uiteraard vooraf besproken.
Voor een avondmaal is het misschien leuk dat een ieder een gerecht thuis maakt. Ons gerecht brengen we dan naar de gastvrouw. Degene die niet een gerecht kan koken, zou de gastvrouw wellicht kunnen helpen met de voorbereidingen; het opruimen kunnen we gezamenlijk doen.

Ben reuze benieuwd naar reacties op dit voorstel.
Met warme groet.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6189

Plaatsingsdatum 16 augustus 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 46

Omgeving
Amsterdam en Gelderland

Zomaar
Je voelt je oersterk en bent bijna nergens bang voor, omdat je authenticiteit, en hoge frequentie beleeft. Gezondheid op alle niveaus, ook financieel, kun je meestal dagelijks bereiken. Meer dan van natuur houden, vind je dat aansluiting met natuur de kern van een mooi leven is. Je woont al in een fijne natuur omgeving, of bent serieus van plan dat waar te maken. Je bent er helemaal voor vrede en respect, en dus eet geen dieren op :) Je voelt dat de tijd weer is aangebroken om van een mooie relatie met een mooie gelijkgestemde vrouw te genieten, en verder je leven te ontwikkelen. Als dit allemaal je aanspreekt, neem dan contact op, wellicht zijn we een mooie gelijkgestemde voor elkaar. In alle gevallen, wens ik iedereen hier nog mooie zomerdagen!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6188

Plaatsingsdatum 6 augustus 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 60

Omgeving
Amsterdam

Leuke dame gezocht!
Een vriendin attendeerde mij op 'Alles is liefde' op TV. Of dat niet iets is voor mij. Haha, daar moet ik niet aan denken, samen met een vreemde 24 uur in een ruimte op TV. Nee, dan probeer ik het liever met een advertentie via deze weg.

Ik kan allerlei hobby’s benoemen die ik leuk vind, en natuurlijk is het fijn als er gemeenschappelijke interesses zijn. Ik ben een ondernemend type en ik vind veel dingen leuk om te doen. In de loop der jaren merk ik dat ik een goede communicatie belangrijker vind. Dat lijkt zo logisch, maar ik heb gemerkt dat het niet zo vanzelfsprekend is om de dingen uit te spreken, en dan ook nog op een manier die voor beiden goed voelt. Fijn als dit voor jou ook belangrijk is.

Ik ben al heel wat jaren alleen, en alhoewel ik een goed gevuld leven heb, hoop ik nog altijd toch die ene speciale te vinden! Iemand die net als ik makkelijk praat, goed kan luisteren, en een flinke portie humor heeft. Iemand die net als ik een relatie wil, maar geen relatie zoekt als invulling van haar leven. Aangezien ik geen auto heb, is het wel handig als je met OV goed te bereiken bent vanuit Amsterdam.

Ik wil niet eindeloos mailen, of afgaan puur op een foto. Voor mij zit het wel in elkaar zien en spreken om te weten of er een klik is. Vaak merk ik wel snel of er een 'gezellige klik' is, of er ook een romantische klik is weet ik ook niet altijd na een ontmoeting. Soms heb ik daar meer tijd voor nodig. Als jij je hierin herkent dan vind ik het leuk als je mij mailt. Natuurlijk krijg je altijd antwoord!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6187

Plaatsingsdatum 25 juli 2021

Soort contact vriendschap

Leeftijd 55 - 78

Omgeving
Den Haag

Leuke nieuwe vriendschappen
Ik ben op zoek naar nieuwe vriendschappen, waarin leeftijd niet zo belangrijk is, laten we zeggen van 55 tot 78, zelf ben ik 60+.
Beetje in de buurt van Den Haag e/o directe omgeving, makkelijk met HTM of kort ritje met de trein te bereiken (ongeveer 3/4 uur).
Het lijkt me leuk om gezamenlijk een terrasje op te zoeken, een strand- of boswandeling te maken en de rest hebben we het nog over.
Leuk ook om bij elkaar op bezoek te gaan en gezellig te kletsen over wederzijdse bezigheden en ervaringen over van alles en nog wat.
Misschien wat eten op het terras of bij elkaar, indien van toepassing, gewoon makkelijk, van pasta tot een boterham. We kijken gewoon hoe het loopt.
Mocht er een romantische klik ontstaan, sta ik daar voor open, maar ik ga uit van vriendschap. Laten we zeggen een maal per 14 dagen, liefst in het weekend en in de middag.
Ik ben alleenstaand, heb geen kinderen, ook geen huisdieren (wel katten gehad). Ik ben een prater en hoop op fijne gesprekken, waarin naar elkaar geluisterd wordt, met respect voor elkaar.
Laten we ff mailen vooraf.
Groetjes.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6186

Plaatsingsdatum 13 juli 2021

Soort contact vriendschap en daarna wellicht meer

Leeftijd 67 - 77

Omgeving
Den Haag en omstreken

Laat ik me eerst voorstellen: mijn roepnaam is 'Jois' dat hetzelfde klinkt als 'Joyce' en doe wederom een poging om via deze site die lieve, betrouwbare, beschaafde, zelfstandige vrouw te vinden, die misschien niet de gewoonte heeft om op een dating-advertentie te schrijven, maar nu toch zal reageren.

Ik ben met pensioen en nog steeds leergierig, blijf flexibele toekomstplannetjes maken en weet daarmee m'n agenda te vullen, ondanks dat ik geen kinderen en dus geen kleinkinderen heb, maar gelukkig wel enkele mooie vriendschappen.
In het gezin van mijn liefdevolle intelligente ouders ben ik de enige dochter met drie jongere broers. Vanaf m'n middelbare leeftijd besefte ik me steeds meer hoe onze ouders hun uiterste best hebben gedaan om hun kinderen een 'goede' en zorgzame opvoeding te geven. Ik ben hun bijzonder dankbaar en het was voor mij als vanzelfsprekend om hen in hun laatste levensjaren zo veel mogelijk te ondersteunen. Toen mijn vader 15 jaar geleden overleed en kort daarna mijn lievelingsbroer, heb ik aan mijn moeders wens gevolg gegeven om bij mij te wonen: het werden na mijn moeders herseninfarct haar laatste vier jaar, een periode met nieuwe levenslessen, mijn mooiste erfenis.

Door het leven in diverse landen en door mijn Hakka Chinese vader die in NedL had gestudeerd en door mijn moeder met een Franse vader en een Engels-Javaanse moeder kregen hun kinderen (en dus ik) een internationale opvoeding. En ik kreeg steeds meer belangstelling en empathie voor andere familie-, streek- en landculturen. Deze introductie kan enig beeld geven hoe mijn liefdevolle jeugd mij kan hebben gevormd naast die meerdere levenslessen, die bijna ieder mens heeft. Mijn eerste acht levensjaren woonde ik met m'n ouders in Indonesië op grote en kleine eilanden, waar ik naar een NedL school ging en we emigreerden daarna naar NedL waar we in meerdere plaatsen in de Randstad woonden. Toen mijn ouders na hun pensionering naar Malaga verhuisden, woonde ik een jaartje bij hen maar kreeg geen werkvergunning, werkte daarna een heerlijk jaar op Aruba en woonde enkele maanden in Miami. Na Rotterdam en Zoetermeer is nu meer dan 20 jaar 's-Gravenhage mijn woonplaats 'de Weduwe van Indie' met de vele tokoos en Chinatown, nabij zee en duinen, met de vele parken en met uitzicht vanuit mijn erker op een oude brede reus van een treurwilg aan een singelachtige kade.

Bij een nieuwe kennismaking vind ik het belangrijk om eerst te ervaren dat er kans is voor een mooie vriendschap met gemeenschappelijke normen: betrouwbaarheid in woord en daad, door eerlijke openheid en diepgang, voldoende zelfkennis met empathie, een 'open-mind', door de variatie in de onderwerpen van onze gesprekken, door een heerlijke positieve humor en een spontane lach.

Ik kan genieten van lekker eten met verse produkten: van NedLse, Aziatiese, fusion en van West-Europese gerechten, zelf gemaakt of als verwennerij door een dierbare of gehaald van een gerechtenwinkel of heel soms in een bijzonder restaurant. Een glaasje wijn zal ik alleen in gezelschap drinken, of een blond pilsje met citroen op een warme zomerse dag of in de vroege lente aan de Mediterranee.
Ik kan gefacineerd raken door indrukwekkende foto's en figuratieve beeldende kunst; schilder zelf wekelijks een dag in een groepsatelier. Hou van lichte klassieke muziek en van rustige en swingende soul en Latin en kijk tv meestal voor documentaires, het NOS en RTL nieuws, Dr PoL, feeling-good-films, miss Marple and the Duke, Zoo juniors, SOS de verbouwers of waarnaar jij wilt kijken.
Ik ben geen fervente wandelaar of fietser van tientallen kilometers maar kan het wel leuk vinden om zo-nu-en-dan een uurtje of iets langer te wandelen of fietsen in de wijdse natuur of in straten met bezienswaardigheden.

Vier weken geleden heb ik de tweede Covid-19 vaccinatie gehad en kan nu eindelijk met m'n dierbaren iets leuks afspreken en weer begroeten met een warme omhelzing.
En 'als laatste': ik ben 1.61 meter met lipstick en maatje 42-44, bruine ogen en donkerbruin half lang haar.

Ben reuze benieuwd naar de reactie van een lieve, betrouwbare, beschaafde, zelfstandige vrouw: wat jouw wensen zijn, wat je samen wilt doen en welke bezigheden liever apart.
Aarzel alsjeblieft niet te lang... Gun niet alleen mij, maar ;) ook jezelf deze kans.
Ik schrijf je absoluut terug, misschien zelfs met een recente duidelijke portretfoto.

Met warme vrede-lievende groet, Jois
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer CC 6171

Plaatsingsdatum 4 juli 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 57

Omgeving
Zutphen

... laten we elkaar ontmoeten...
Via media contact(en) zoeken... voor mij wel een drempel(tje) maar toch bij deze.

Als 'alleenstaande' vrouw heb ik het goed naar mijn zin, heb het oké met mijzelf. Toch denk ik dat 'samen' leuker kan zijn dan alleen.
Mijn 2 dochters zijn het huis uit. Heerlijk en hoeveel ook dat het contact er nog is. Dus: mijn kinderen zijn belangrijk, en blijven voorrang hebben. Toch mijn eigen leven uitbreiden, daar nu wel moment voor.

Wie ben ik?
. Simpelweg: best leuk persoon (en soms ook niet leuk), met haar nukken en handvaten. Wie niet toch!? (rugzakje is opgeruimd)
. Moeder: betrokken, altijd! Maar laat kinders wel los in uitvinden wat leven en handelingen doen. Ik ben er voor vragen en achtervang. Maar zij kiezen hun pad. Kan ik alleen maar aanmoedigen dat oké is waar zij voor staan (en soms kritische vragen stellen/opmerkingen maken).
. Ik ben geen fantastische kok, maar vind koken wel leuk. Vaak komt er ook zeker wel iets lekkers op tafel.
. Een lekker wijntje, portje of lekker pilsje bij warm weer kan ik zeker waarderen! Met vrienden in achtertuin of op terrasje al helemaal!
. Geen behoefte aan verre reizen. Nederland (kamperen) is hartstikke mooi! Ga wel graag naar Frankrijk waar vrienden wonen. Helpen klussen, bivakkeren in tipi. Heerlijk!
. Familie: belangrijk. Helaas klein, maar mooi is dat we er, ondanks afstand, altijd zijn voor elkaar.
. Werkzaam binnen gezondheidszorg, leidinggevende aan team auditief gehandicapten met nevenhandicap talentencentrum.
. Ben ook wel een 'doener'. Hangen op de bank, soms lekker, kan daar ook van genieten. Liever actief als bijvoorbeeld buiten met vuurtje stoken, wat klussen... Heerlijk tegenstrijdig deze info... Ben dus beide.

Ik kan nog heel veel meer opnoemen. Maar uiteindelijk komt het er op neer dat ik heel oké ben met genieten van wat er is. Heb geen luxe nodig. Heb bv. heerlijk eigen huis, klein maar fijn: een thuis. Voor mezelf. Ook als mijn kinderen of vrienden komen. Veilige haven.

Veel en ook weer weinig informatie... Reageer als het je aanspreekt en we zien wat er van komt!

Warme groet, Monique.
Reageer (onthoud het CCnummer!)
Home