Logo Contigo Contact
     
vorige pagina


NieuweContactenLesbisch/BiseksueelErvaringen lesbisch/biseksueelNieuwsbriefGratisLinks lesbisch/biseksueelGeschiedenis
Zeker weten dat je de meest actuele versie van deze pagina te zien krijgt?
Gebruik F5 op je toetsenbord (='vernieuwen van de pagina').
Nieuwe contacten voor lesbische en biseksuele vrouwen

Op deze pagina zie je de contactadvertenties van Contigo Contact.
Wil je reageren op een (of meerdere) van de advertenties, klik op de button 'Reageer' en onthoud het nummer.
Er verschijnt een formulier waarop je je gegevens en je reactie kunt achterlaten.
Nadat Contigo Contact je reactie ontvangen heeft, wordt deze doorgestuurd aan de adverterende dame en ontvang je zelf een bevestiging van doorsturen. Dit kan al na enkele uren zijn maar kan ook een paar dagen op zich laten wachten, afhankelijk van de drukte op dat moment. De adverterende dame is daarna vrij om zelf contact met je op te nemen. Alleen de eerste reactie loopt via Contigo.

Let op! Deze site is alleen bedoeld voor v/v-contacten (lesbisch/biseksueel), zonder de aanwezigheid van mannen. De site is niet bedoeld voor heterostellen op zoek naar lesbische en/of biseksuele vrouwen en niet voor mannen op zoek naar vrouwelijke spanning! Reacties van mannen en worden niet doorgestuurd.

Een tip aan de biseksuele GEBONDEN vrouwen (dat wil zeggen: mét partner): reageer s.v.p. op advertenties van andere biseksuele (gebonden) vrouwen; mocht je per se op de advertentie van een lesbische vrouw willen reageren, vermeld er dan direct bij dat je al een vaste relatie hebt! De andere partij heeft er recht op te weten dat er geen kans op een (exclusieve) relatie bestaat.

Voor vragen mail naar: info@contigocontact.nl
CCnummer
CC 6081

Plaatsingsdatum 29 juni 2020

Soort contact activiteit

Leeftijd 66

Omgeving
Oosterbeek

Wandelmaatjes
Voor het lopen van de LAW - het Zuiderzeepad - zijn wij op zoek naar vrouwen die graag lopen langs wateren en over dijken. Of deze route nog op hun bucketlist hebben.
Wij zijn 2 vrouwen met wandelervaring en lopen ongeveer 15 km per dag, maar houden ook van terrassen, in de natuur zijn, nieuwe paden ontdekken en liefhebber van het zachte avon(d)tuur. Het leven is hard genoeg toch?
Wij hebben in de planning om 1x per maand te lopen, ongeveer 15 km per dag en vanaf het afgesproken startpunt verzamelen. Tijd van verzamelen in nader overleg... Afhankelijk van de aanmeldingen plannen we een kennismakingsbijeenkomst in om e.e.a. af te stemmen.
Met wandelgroet,
De Zuiderzeestappers
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6080

Plaatsingsdatum 25 juni 2020

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 68

Omgeving
Arnhem-Nijmegen

Hallo onbekende
Na enkele jaren bewust alleen, ben ik toe aan een nieuwe vriendschap. Vriendschap met een klik zou mooi zijn.
Maar een goede vriendschap is ook heel waardevol.
Hou jij net als ik van spontaan een terras pakken. Electrisch fietsen en wandelen in de natuur (bos-strand), uit je dak gaan op de dansvloer.
Thuis voor de buis of een goed boek.
De tijd van vrijwilligswerk en oppasoma is voorbij, dus nu volop tijd voor leuke nieuwe dingen.
Liefs geen drinker of roker. Dit mag je ook van mij verwachten.
Er is nog zoveel meer te vertellen, maar wacht eerst op een reactie van jou.
Warme groet.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6079

Plaatsingsdatum 24 juni 2020

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 72

Omgeving
Breda

Ik kijk uit naar een fijn levensmaatje
Hai, ik ben Marijke. Ik ben een energieke, goed uitziende en verzorgde, vrouwelijke vrouw. Monogaam en 72 jaar jong.
Positief maar ook gevoelig. Dit wil ik graag delen met de vrouw die bij mij past en ik bij haar. Ik ben alleenstaand. Mijn hobby's zijn schilderen, mandala's bewerken, ik schrijf proza's gedichten en korte verhalen, ik lees graag en ben creatief. Wandelen en vooral fietsen in de natuur, uitwaaien aan zee, genieten daar gaat het om, een terrasje, tentoonstelling, musea en nog zoveel meer. Uiteraard rekening houdend met wat de ander ook leuk vindt, dat is heel belangrijk. Ik kook graag en ik vind het heel gezellig om daar samen van te genieten. Af en toe een glaasje wijn en 'n sigaretje. Ik ben huiselijk maar ga er ook graag op uit, alles op zijn tijd. Ik heb veel gevoel voor humor. Wat ik heel belangrijk vind is te luisteren naar de ander, te delen in gevoelens, je veilig voelen, diepgang. Om tot echte rust te komen mediteer ik en bezoek weleens een spirituele beurs. Ieder in zijn eigenwaarde laten met respect en je eigen ding kunnen doen staan bij mij hoog in het vaandel. Echte vrienden zijn belangrijk, daar ben ik trouw in. Ja, wat kan ik nog meer vertellen, dat zou ik graag willen doen bij een eventuele ontmoeting.
Elkaar rustig leren kennen, niet te snel gaan en kijken of we een klik hebben daar gaat het uiteindelijk om. Als dit alles jou aanspreekt dan hoor ik graag van je.

Lieve groet,
Marijke
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6078

Plaatsingsdatum 19 juni 2020

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 54

Omgeving
Twente

Hej jij, ja jij...!
Gezocht: leuk mens om het leven mee te delen; een vrouw met lef, humor en diepgang. Leeftijd: ik ben een vrouw van (bijna) 54, maar da's niet zo interessant. Ik vind het meer van belang dat je vrij goed weet wie je bent. Fijn als we wat liefhebberijen en manieren van zijn kunnen delen. Trefwoorden: bos, zee, bewegen, wandelen, tuin, eenvoudig leven, vegetarisch, religieus/spiritueel, aards, kunst, schrijven, lezen en af en toe een dansje in een leuke kroeg.

Wel praktisch als je min of meer in de buurt woont, maar niet echt belangrijk. Eerst maar eens onderzoeken hoe het wel of niet klikt.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer CC 6077

Plaatsingsdatum 14 juni 2020

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 58

Omgeving
Zuid-Oost Drenthe

Levenspartner gezocht

Dag lieve dames,

Ik lees al sinds enige tijd de contactadvertenties op deze site en het verbaast mij dat zoveel dames gelukkig/tevreden zijn in hun eentje. Ik zal eerlijk zijn: ik ben het niet!
Natuurlijk red ik het alleen, maar diep van binnen ben ik niet gelukkig zonder die lieve vrouw naast mij.

Wie ben ik?
Oh oh, daar gaan we, nu lijkt het wel een sollicitatiebrief maar ik doe mijn best...
Ik ben 1.72 lang, heb donkerblond kort haar en ben niet de magerste.
Ik leef met mijn drie katten al heel wat jaartjes op mijzelf en heb nooit een relatie gehad. Dit heeft net als alles in het leven een reden maar dát vertel ik je wel persoonlijk, als je nu nog niet bent afgehaakt. Want ik verzeker je dat ik wel wat te bíeden heb.

Nee nee, ik ben geen miljonair. Maar ik heb wel een hart van goud, ik ben eerlijk, lief, gevoelig, soms spontaan, heb een goed gevoel voor humor en als ik voor je ga, dan gá ik ook voor je, door dik en dun. Ik zal naast je staan, voor je en achter je. Je kunt rekenen op mijn trouw. Ik vind een goed gesprek heerlijk, maar kan ook stil zijn en gewoon genieten van het moment.

Ik ben met een mooi woord 'genderfluid'. Ik voel me geen vrouw, maar ook zeker geen man. Ik noem mezelf gewoon 'mens'.

Sporten zit er helaas door een aantal blessures niet meer in. Maar als jij sport, kom ik je aanmoedigen.
Als hobby's heb ik onder andere science fiction-, horror- en gewoon spannende films kijken en boeken lezen. Ik heb onlangs Diamond Painting ontdekt. Ik vind het lekker om soms gewoon een stuk te fietsen, het liefst in een natuurgebied.

Ik zoek iemand die zich herkent in datgene wat hierboven staat. Die niet afgeschrikt is door wat ik verteld heb maar echt open staat voor mij, voor wie en wat ik ben en die samen met mij verder wil in dit leven. Mijn rugzak is inmiddels aardig opgeruimd en ik wil nu eindelijk de volgende stap wagen.

Ben jij die persoon die ik zoek, schroom dan niet en waag een berichtje. Je krijgt altijd antwoord, hand op mijn hart.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6076

Plaatsingsdatum 13 juni 2020

Soort contact voor een Echt Fijne vriendschap en daarna... hopelijk meer...

Leeftijd 64 - 74

Omgeving
in Den Haag of anders nabij in het Westland, Delft of in Rotterdam

Voor Verbinding, Diepgang en extra Blijheid die Aanvullend zijn voor jouw en mijn huidige leven
Eerder heb ik een oproep geplaatst, maar helaas geen match gevonden: na uitwisseling van de emails bleek dat mijn oproep niet zorgvuldig was gelezen.
Daarom waag ik nu nog eens een poging met de hoop, dat die leuke lieve eerlijke intelligente vrouw mij zal schrijven, ondanks dat zij nooit (of zelden) op een dating-oproep heeft gereageerd.

Laat ik me eerst voorstellen: ik ben een aardige, hulpvaardige, vlotte, begripvolle vrouw met een betrouwbaar karakter, veel zelfvertrouwen, ruime algemene kennis en een representatieve uitstraling, maar kan toch weleens verlegen zijn.
Ben nog steeds leergierig en heb zoals ieder mens mijn eigen-aardigheden, geenszins ernstige, dus wees niet bezorgd.
Ben reeds gepensioneerd, maar heb nog een leuke gevulde agenda, maar kan zeker voldoende tijd en aandacht besteden aan een nieuwe vriendschap.
Door mijn lieve intelligente ouders met West-Europees-Aziatiese voorouders met NedL opleidingen heb ik een liefdevolle jeugd met een goede opvoeding gehad en had reeds vanaf mijn jeugd door mijn vader een "expat-leven": vaak verhuisd en in andere landen gewoond en ik vind daarom iets anders of iemand anders denken-gedrag en diens andere interesses meestal niet raar, maar juist interessant.

Een van mijn belangrijkste bezigheden in mijn vrije tijd is tekenen-schilderen ongeveer drie dagdelen in de week en bezoek elke twee maanden een keer een interessante tentoonstelling in het KunstMuseum of in Fotomkuseum Den Haag, of soms elders in de randstad. Ga weleens naar een speciale braderie of naar een ander gezellig cultureel evenement in DHaag.
Graag zou ik nog eens het Rijksmuseum in Amsterdam bezoeken om vooral de architectuur te bewonderen.
Ook belangrijk voor mij is lekker eten-snacken zoals een Bourgondieer maar dan wel bereid met verse biologische produkten.
Eet graag gevarieerd Hollands, Frans, Spaans en Aziatisch, maar niet altijd met vlees en zal alleen in gezelschap alkoholisch drinken, hooguit twee glaasjes wijn. Ik kook met veel plezier, maar alleen twee-drie keer in de week, meestal dan extra veel voor een andere dag en regelmatig een extra portie als take-away voor een dierbare vriendin of vriend. Andere dagen haal ik gebakken wilde vis of iets lekkers bij de Indonesische of Chinese toko.
Ben geen fervent fietser of wandelaarster, maar een uurtje fietsen of wandelen in een mooie omgeving kan ik leuk vinden.
Misschien dat ik, indien nodig, in de toekomst een elektrische loopfiets aanschaf voor langere afstanden.
Op vakantie in een warm land heb ik ervaren dat ik tot mijn eigen verbazing vele uurtjes langer fiets of wandel, uiteraard met pauzes, om van die mij nieuwe omgeving te genieten.

Ik heb door omstandigheden helaas geen kinderen of huisdieren, ondanks dat ik met veel plezier van leuke lieve jonge kinderen of honden kan genieten en zou met hen samen naar het strand of naar een rustig leuk park of bos willen gaan.
Mijn laatste lange relatie is vele jaren geleden vreedzaam beeindigd.
Hoe ik eruit zie? Ben 1.62 met maatje 42-44, bruin half lang stijl haar, bruine ogen, licht getinte huid met weinig rimpels, sportief klassiek gekleed met lipstick.

Ben jij die lieve, eerlijke vrouw met enige algemene kennis, een 'open-mind' en een tevreden leven en geeft het lezen van mijn woorden je een fijn gevoel, aarzel dan alsjeblieft niet te lang om mij te schrijven en geef daardoor ook jezelf die ;) unieke kans.
Een uitwisseling van twee of drie emails lijken me voldoende, want immers alleen door een-twee ontmoetingen kunnen we ervaren of wij een match hebben voor een vriendschap met kleine stapjes en misschien daarna voor meer... ;)
Je reaktie zal ik binnen enkele dagen beantwoorden en kan je daarbij een foto van mij sturen.

Dus schrijf me alsjeblieft als jij die vrijgezellin bent, die net als ik van de Schoone kunsten en van Lekker Internationaal eten houdt... en hopelijk in Den Haag of in de nabije omgeving in het Westland, Delft of in Rotterdam woont
.

Met warme hartelijke groet, Jois.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6075

Plaatsingsdatum 11 juni 2020

Soort contact vriendschap, een maatje, misschien meer

Leeftijd 66

Omgeving
Zuid-Nederland

Waar ben je toch, lieve vrouw, die net als ik een maatje zoekt om mee samen te zijn ? Ben een spontane, positieve vrouw, uit Noord Brabant, die in het onderwijs gewerkt heeft. Doe nu allerlei activiteiten, waaronder vrijwilligerswerk. Hou veel van natuur, cultuur, bewegen buiten en binnen. Geniet ervan om bij vrouwen te zijn die ook van vrouwen houden.Wie weet klikt het tussen jou en mij. Fijn als je in Noord Brabant, Limburg, of Gelderland woont.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6074

Plaatsingsdatum 10 juni 2020

Soort contact vriendschap

Leeftijd 59

Omgeving
Amsterdam

Hechte vriendschap
Op zoek naar een relatie ben ik niet meer. Maar alleen is ook maar alleen. Daarom zoek ik iemand die, net als ik, alleen is maar het ook fijn vindt iemand te hebben die er voor je is.
Samen leuke dingen doen, maar ook samen kunnen zijn en allebei je eigen ding doen. Niets moeten. Ik ben 59 jaar en woon in Amsterdam. Ik houd van natuur, wandelen, vakanties, lezen, bioscoopje of terrasje pikken, uit eten, koken, picknick langs de waterkant, onderuit op de bank liggen zappen, gamen, fitness, mijn tuintje en mijn hondje. Liever in klein gezelschap, lekker koken voor vriendinnen, dan drukte. De Pride uitgezonderd natuurlijk. Liever de kolonisten van Catan spelen of een goede documentaire kijken, dan naar een museum of theater (uitzonderingen daargelaten). Eerder introvert dan extravert. Snelle denker, open minded, hekel aan onverdraagzaamheid en onbenulligheid, niet spiritueel, eerder rationeel dan emotioneel.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6073

Plaatsingsdatum 9 juni 2020

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 60 - 70

Omgeving
Westen van het land

Maatje met een Innerlijke Glimlach
Wat ik nog eens zou willen is een leuk maatje die ongeveer is en in het leven staat zoals ikzelf.

Dan kunnen we afgaan op herkenning in plaats van op verschillen.
Natuurlijk blijven er altijd verschillen, maar dat maakt het alleen maar boeiend, vooral als je openstaat voor elkaar.

Ik ben een bewuste, lieve, zachte, slanke, gezonde vrouw.
Gevoelig, optimistisch, sta positief in het leven, sportief en spiritueel ingesteld.
Een beetje vrije vogel, onconventioneel, avontuurlijk, wars van gebaande paden.
Leef gezond en bewust, rook niet en drink nauwelijks, doe aan yoga en mediteer.
Heb een goede conditie, geen lichamelijke beperkingen.
Trek er graag op uit in de natuur, lange wandelingen, fietsen, zwemmen, werken in de tuin, af en toe een paar dagen weg, reizen.
Maar af en toe de drukte van de stad, markten, terrasje of 2e hands winkels afstruinen... ook heerlijk.
Thuis voor de buis of een goed boek, goede gesprekken kunnen voeren.
Humor onontbeerlijk.

Zoek verbinding, herkenning, echt contact vanuit het hart, in vriendschap, wie weet ook meer.

Voel je je door mijn tekst aangesproken, heb je ook nog een goede conditie en geen ernstige belemmerende lichamelijke beperkingen, en herken je veel van jezelf, dan kijk ik uit naar je reactie.

Wie weet kunnen we er samen dan nog een leuke tijd van maken.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6070

Plaatsingsdatum 8 juni 2020

Soort contact vriendschap, misschien meer, activiteit

Leeftijd 60 - 65

Omgeving
Rotterdam

Lekker naar buiten in deze coronatijd
In deze coronatijd ontkomen we niet aan beperkingen om elkaar te ontmoeten, maar fietsen, wandelen en met elkaar buiten zijn kan natuurlijk altijd.
Ik ben op zoek naar leuke single vrouwen in en rond Rotterdam die met name graag fietsen (rond 50 km in normaal tempo). Als het klikt, lijkt het me ook leuk eens te overnachten bij een adres van Vrienden op de fiets, in een Natuurvriendenhuis of op een camping. Misschien kunnen we dit samen doen of met meerderen. Ik sta open voor leuke ideeën. Ik kijk uit naar jullie reacties en hoop tot gauw. Alvast een fijne zomer gewenst en groetjes.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6071

Plaatsingsdatum 5 juni 2020

Soort contact liefdevolle vriendschap

Leeftijd 72

Omgeving
Rotterdam

Een nieuwe bril
Een nieuwe look en zoek oogcontact met jou.

Vandaag weer voor het eerst genoten van een cappuccino met bananencake bij Spirit. Daarna heerlijke biologische producten bij Gimsel gekocht.
Een gevoel van vrijheid kwam in me op.

Een vrolijke, spirituele, gevoelige vrouw ben ik die van humor houdt. Die van haar kwetsbaarheid haar kracht heeft mogen maken.

Ik heb fijne vriendinnen, vrienden, kinderen en kleinkinderen die net zoals ik een eigen leven hebben. Wel maken zij deel uit van mijn leven.
Toch mis ik een vrouw waarmee ik gevoelens, gedachten en aanraking zou willen delen.

Gedachten gaan door me heen van samen genieten van de jaargetijden in de natuur. Luisteren naar elkaar en uitspreken wat ons bezighoudt.

Heb het goed met mezelf en vind het heerlijk om mijn eigen dingen te doen. Rust en ruimte in mijn leven zijn belangrijk om bij mezelf te blijven. Wil inzicht krijgen in de dagelijkse spiegels die op mijn pad komen, dit is een groei voor mijn zelfontwikkeling.

Waar wordt ik blij van:
Als ik door het polderlandschap fiets op mijn e-bike.
In een tijdschrift blader of een boek lees.
De afgelopen weken Biodanza dans via zoom thuis.
Kijk er naar uit om weer met de groep te dansen.
Geniet van een gezonde maaltijd en op zijn tijd een patatje vind ik ook lekker.

Het eten van vlees en drinken van alcohol heb ik achter mij gelaten.

Naar wie kijk ik uit:
Op dit toch wel spannend pad zou ik graag een liefdevolle vrouw ontmoeten.
Gesprekken met diepgang. Waarbij we onze kwetsbaarheid, gedachten, onzekerheden en verdriet kunnen delen.
Samen het fijn hebben en kunnen schaterlachen.
Je ziet de vriendschap als een aanvulling en niet als invulling.
Je houd van zachtheid en dicht bij elkaar zijn.

Ik zou het fijn vinden als je niet rookt.

Als je hier herkenning in leest zou ik het heel fijn vinden als je reageert en wie weet kunnen we binnenkort samen iets drinken.

Je krijgt antwoord als je me mailt.

Hartegroet Will
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6069

Plaatsingsdatum 4 juni 2020

Soort contact LAT en wie weet ooit samenwonen

Leeftijd 59 - 68

Omgeving
Zuid-Oost Brabant

Dit is een lente met een ander geluid
Ik ben een hartelijke 63-jarige vrouw en merk dat ik in de anderhalve meter samenleving sterker een geliefde mis dan voorheen. Tijdens de lockdown kon ik me prima bezig houden, maar miste sterk het ontmoeten en de aanraking/knuffels van de mensen om me heen. Zonder m'n 5 kleinkids die ik sinds een maand weer wel knuffel, zou ik wat verpieteren. Zonder de aanraking/omhelzing van gezin/familie/vriendinnen ervaar ik het leven emotioneel als wat verarmd...

Er zijn vast lesbische vrouwen hier in de buurt die mijn gevoel herkennen.

Mijn interesses zijn breed, dus daarin zitten vast wel gedeelde interesses met jou...

Stabiele, rookvrije, trouwe meid stuur je een eerste berichtje?!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6068

Plaatsingsdatum 2 juni 2020

Soort contact liefdesrelatie

Leeftijd 52 - 62

Omgeving
Nederland/Vlaanderen - woon nu omgeving Overijssel/Drenthe

Onderweg naar jou
Zo onbereikbaar, zo veraf
Zo oninneembaar, ver van mij
Leef jij jouw leven
Ik voel je hart, klopt diep in mij

Ik wil beminnen, heel dichtbij
Jouw warmte winnen, aan mijn zij
Wie houdt ons tegen
Want voel jouw hart, klopt diep in mij

Ongetwijfeld leef jij jouw leven momenteel in volledige harmonie met jezelf en geniet je volop - zelfs in je eentje - van wat het leven je op dit moment te bieden heeft.
Maar soms... voel jij dat ook? : er is nog die ene ontbrekende schakel in je leven wat je ongetwijfeld een nog meer sprankelend gevoel kan geven. Een liefdevolle vrouw waar je al het mooie wat er nu al in je leven is, mee kan delen.
Geniet je ook zo van de kleine mooie dingen om je heen? Van een fietstocht of wandeling in de prachtige natuur? Of van een leuk uitstapje of weekendje weg? Af en toe op reis?
Ben jij diegene met een goed en warm hart, heb jij een stabiele en zachte persoonlijkheid, heb je geen moeite om je emoties uit te drukken en heb je een positieve instelling, dus meestal een lach op je gezicht?
Wat ik erg belangrijk vind binnen een relatie is simpelweg jezelf kunnen en mogen zijn, respectvol naar elkaar toe, en mekaar in z’n waarde laten. En vanzelfsprekend hoort een monogame relatie in volle vertrouwen daar ook bij.
Ben jij een vrouwelijke vrouw, verzorgd en netjes, die nog volop in het leven staat, maar wel haar ‘mannetje’ durft te staan?

Voel jij je aangesproken? Dan zie ik graag jouw mailtje tegemoet en kunnen we ontdekken of wij een liefdevolle match zijn.

Hartegroet!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6067

Plaatsingsdatum 30 mei 2020

Soort contact lat-relatie

Leeftijd 42

Omgeving
Utrecht, Noordholland, Gelderland

Ontmoeten wij elkaar hier...?

Hoi lieve vrouw,

Ik plaats deze advertentie omdat ik het leuk zou vinden om een liefdesrelatie met een vrouw aan te gaan. In de vorm van een lat-relatie.
Een maatje, een geliefde ontmoeten.
Jij bent een lieve, aardige vrouw. Een gevoelsmens en houdt van praten, dingen ondernemen en intimiteit.

Ik heb niet zoveel ervaring met relaties, dat is zo gelopen.
Een vrouw die het contact rustig wil opbouwen en elkaar wil leren kennen zou ik leuk vinden om kennis mee te maken.
Via mail en videobellen en bij een klik kunnen wij afspreken voor een wandeling.
Verder zou een goede match kunnen zijn sterrenbeeld: ram, tweeling, kreeft, leeuw, weegschaal, boogschutter of waterman.

Praten, intimiteit, lachen en samen dingen ondernemen doe ik graag.
Daarnaast houd ik van wandelen, moestuin, winkelen, picknicken, in de natuur zijn, meditatie en dansen. Ook vind ik een kat gezellig.

Ik ben een vrouw van 42 jaar, omgeving Utrecht, open, gevoelig, betrouwbaar, lief, mysterieus.
Ben jij een single vrouw tussen de 38 -57 jaar zonder kinderen?
Ik rook niet, drink weinig en heb geen hond, jij ook?

Zijn wij een goede match? En kun je je vinden in wat ik schrijf? Reageer dan! En ik vertel je meer over mezelf.

Ik ben benieuwd naar je reactie en kijk er naar uit om je te leren kennen!

Liefs,
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6066

Plaatsingsdatum 25 mei 2020

Soort contact relatie

Leeftijd 46

Omgeving
Zuid-Holland

Op zoek naar de liefde... met een vrouw

Hoi,

Tja ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen, want ik heb niet eerder een relatie gehad. Iets wat mij niet eerder is overkomen en daarom juist nu ben ik op zoek naar verbintenis en liefde en warmte van een vrouw.
Ik ben niet eenzaam, maar ik weet wel dat ik iets mis en ik kan me daardoor best somber voelen. Als jij een vrouw bent die ervan houdt om lekker te knuffelen en geniet van het samen zijn dan passen wij goed bij elkaar.

Dit contact verder uitbreiden via mailcontact is waar mijn voorkeur naar uitgaat. Dan kunnen we kijken of we een klik hebben en als dat zo goed gaat dan kunnen we kijken of we elkaar gaan ontmoeten.

Ik ben introvert en ik heb een poes thuis als huisdier.

Je hoeft voor mij niet uit dezelfde regio te komen en te wonen en als je om een of andere reden niet kunt werken of op zoek bent naar werk dan is dat niet een reden waar ik bij afhaak.

Verder heb ik een aantal dates gehad waarbij het niet meer is geworden dan een uitgebreid contact en ik hoop dat het nu wel meer zal gaan worden.

Mijn avondje ziet er als volgt uit: lekker een spannende serie kijken en koffie. Mijn vriendenkring is wat uitgedund en ik werk momenteel thuis.
Ik hou van vrouwen met een passie voor wat ze graag doet en waar ze vrolijk van wordt en energie van krijgt. Wat is jouw passie?

Benieuwd geworden? Schrijf me een reactie.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer CC 6062

Plaatsingsdatum 6 mei 2020

Soort contact vriendschap evt. relatie

Leeftijd 72

Omgeving
Brabant

Vriendschap eventueel relatie

Lieve Dames van Brabant,

Ondanks de corona zou ik het fijn vinden een leuke, spontane vriendin te ontmoeten om als het van beide kanten klikt samen door het leven te gaan.

Wat past bij mij: een beetje stoere, vrouwelijke vrouw die in staat is haar gevoelens te uiten en te delen. Voor mij geen egotripper of dominante vrouw. Een vrouw die sociaal is en veel empathie in zich heeft. Waar ik mee kan lachen en plezier mee kan maken, maar ook openstaat voor een goed gesprek. Dingen samen doen maar ook elkaar de vrijheid geven en elkaar in waarde laten. Creatief is in denken en doen. Ik rook niet en drink weinig alcohol en hou niet van vrouwen die veel drinken. Zelf ben ik kerngezond, fit en heb een goed uithoudingsvermogen. Ben ook een huiselijk type die houdt van knuffelen, zorgzaam is en veel liefde kan geven.

Wat is leuk: regelmatig samen op vakantie. Dit hoeft niet ver te zijn Nederland is ook een mooi land. Theater, wandelen in de natuur, winkelen, rommelmarkt, terrasje pakken, uit eten enz. Bingo is niets voor mij. Het belangrijkste van alles is van het leven genieten en van elkaar.

Leeftijd vanaf 65 jaar.

Denk je na dit gelezen te hebben dit spreekt mij aan, schrijf mij en vertel wat je denkt en voelt. Je krijgt altijd een berichtje van mij terug.
Het zou mooi zijn als wat hierboven geschreven staat, dat wij dit samen kunnen delen.

Tot gauw.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer CC 6056

Plaatsingsdatum 21 april 2020

Soort contact mailcontact en later elkaar ontmoeten

Leeftijd 50 - 100

Omgeving
Zuid-Oost Brabant (maar niet heel relevant)

Veilig nieuwe contacten leggen ten tijde van corona

Lieve dames,
Een tijdje geleden heb ik een oproep op deze site gezet maar net in die periode werden de corona-maatregelen van kracht. Afspreken, elkaar live ontmoeten, dat werd dus bijna meteen onmogelijk.
Toch lijkt het me leuk om nieuwe mensen te leren kennen van waaruit vriendschappen en misschien relaties kunnen ontstaan.
Maar ik wil me ook strikt aan de beperkte contact mogelijkheden houden, voor mijn eigen veiligheid maar natuurlijk ook voor die van anderen!
Wie vinden het leuk om een mailgroep te starten, dan kunnen we nu mailen en wanneer dat weer veilig is wil ik voor iedereen een gezellige middag organiseren. Om het live sociale contact weer te kunnen vieren.

Het is fijn als er wat gemeenschappelijke interesses zijn, over mij: belangstelling voor mens, cultuur en natuur, diepgang en integriteit vind ik belangrijk, hou van reizen maar dat is nu niet aan de orde, geen ruziezoeker.

Kortom hoe kunnen we elkaar toch online ontmoeten ondanks deze bijzonder nare periode?

Zoals gezegd, wanneer het veilig is kunnen we elkaar treffen, toasten op het leven maar misschien ook een momentje stilstaan bij iedereen die op wat voor manier dan ook getroffen is door dit virus.

Voorstel: stuur een mail met wat info over jezelf, ideeën over hoe dit vorm te geven, welkom!

Warme groet,
tot mails en in betere tijden, ziens!
Reageer (onthoud het CCnummer!)
Home