Logo Contigo Contact
     
vorige pagina


NieuweContactenLesbisch/BiseksueelErvaringen lesbisch/biseksueelNieuwsbriefGratisLinks lesbisch/biseksueelGeschiedenis
Zeker weten dat je de meest actuele versie van deze pagina te zien krijgt?
Gebruik F5 op je toetsenbord (='vernieuwen van de pagina').
Nieuwe contacten voor lesbische en biseksuele vrouwen

Op deze pagina zie je de contactadvertenties van Contigo Contact.
Wil je reageren op een (of meerdere) van de advertenties, klik op de button 'Reageer' en onthoud het nummer.
Er verschijnt een formulier waarop je je gegevens en je reactie kunt achterlaten.
Nadat Contigo Contact je reactie ontvangen heeft, wordt deze doorgestuurd aan de adverterende dame en ontvang je zelf een bevestiging van doorsturen. Dit kan al na enkele uren zijn maar kan ook een paar dagen op zich laten wachten, afhankelijk van de drukte op dat moment. De adverterende dame is daarna vrij om zelf contact met je op te nemen. Alleen de eerste reactie loopt via Contigo.

Let op! Deze site is alleen bedoeld voor v/v-contacten (lesbisch/biseksueel), zonder de aanwezigheid van mannen. De site is niet bedoeld voor heterostellen op zoek naar lesbische en/of biseksuele vrouwen en niet voor mannen op zoek naar vrouwelijke spanning! Reacties van mannen en worden niet doorgestuurd.

Een tip aan de biseksuele GEBONDEN vrouwen (dat wil zeggen: mét partner): reageer s.v.p. op advertenties van andere biseksuele (gebonden) vrouwen; mocht je per se op de advertentie van een lesbische vrouw willen reageren, vermeld er dan direct bij dat je al een vaste relatie hebt! De andere partij heeft er recht op te weten dat er geen kans op een (exclusieve) relatie bestaat.

Voor vragen mail naar: [email protected]
CCnummer
CC 6129

Plaatsingsdatum 18 januari 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 69

Omgeving
Utrecht

Verbindend Contact
Omdat ik Maya van Contigo een nieuwjaarskaart heb gestuurd, mag ik een maand gratis adverteren. Dat is een mooie meevaller, waarvoor nogmaals dank aan Maya.
Ik sta open voor nabij contact met een vrouw, dat kan ontstaan vanuit elkaar ontmoeten, verkennen en kwetsbaar (durven) zijn. Voor mij heeft dat te maken met ruimte voor jezelf en de ander, met denken in opties en eigen oordelen onderzoeken.
Ik loop warm voor alle vormen van buiten zijn en geniet vooral van (samen) bewegen in de natuur, zoals wandelen, zwemmen in buitenwater, in de tuin werken, bij een vriendin met takken sjouwen of eenvoudigweg picknicken en op een bankje zitten. Dat geeft mij energie, stroming en verbinding. Ik ga er maar vanuit dat de coronaperiode eens gaat ophouden en dat we ons weer vrij kunnen verplaatsen, want ik houd van verre reizen en van korte tripjes, vooral naar een eiland of naar zee. Ik ben gefascineerd door natuurfenomenen en mystieke plaatsen, zowel in Nederland als in het buitenland. Heerlijk!
Hoewel gepensioneerd heb ik regelmatig korte opdrachten als procesbegeleider van intervisie groepen, waar ik iedere keer weer van geniet.

Wat slaat op mij
Ik noem hieronder woorden & begrippen die op mij slaan, in willekeurige volgorde. Dan krijg je toch een idee...
Groen, communicatie, fotograferen, stilte plaats, samen genieten, op kinderen passen, alles wat groeit, oprechtheid, lachen, mogen zijn, contact maken, vrijheid, thermoskan, vogels, uitstapjes, nieuwe route, regenjack, film kijken, stenen, water en combinaties hiervan, kleurschakeringen, schoonheid, hunebed, graancirkels, heerlijk wegkruip film, fotoboek maken, veel groente en onbewerkt eten.

Ontmoeten
Ik ben 69. Jij bent globaal tussen 60 en 75 jaar en je herkent je in mijn tekst en taalgebruik. Uiteraard hoef je geen kopie van mij te zijn. Het belangrijkste is dat de bekende klik (de chemie) er is en dat ontdek ik/je bij life contact. Snel ontmoeten is dan ook belangrijk voor me, bv tijdens een wandeling. Corona hoeft daar geen spelbreker in te zijn. Utrecht is de stad waar ik woon en ik zoek iemand uit de buurt.
Ik sta open voor vriendschap met een verwante ziel, maar het zou fijn zijn als het contact kan uitgroeien naar een vorm van intimiteit of seksualiteit.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6126

Plaatsingsdatum 15 januari 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 54

Omgeving
Noord-Brabant

Ga ik je hier nu ontmoeten? (50 - 58 jaar)

Hallo, goedendag tot nu toe vreemdeling,

Na een aantal jaren alleen te zijn en dat altijd prima te hebben gevonden, merk ik toch echt wel dat ik iemand mis. Een arm, een knuffel, iemand die vraagt hoe mijn dag was. Samen thee en koffie drinken, samen koken, je kent het wel, als je hier ook naar verlangt. Ik was toch wel een dromer om te denken dat we elkaar tegen zouden komen bij de supermarkt en onze handen elkaar zouden kruisen bij het pakken van een krop sla. Dat onze blikken elkaar zouden kruisen en we een kriebel in onze buik zouden voelen van herkenning.
Helaas, tot nu toe is het zo niet gegaan. (Maar wel een romanticus dus.)

Na een keer op een datingsite te hebben gezeten, op deze site gekeken of mijn match hiertussen zou zitten, trek ik nu zelf de stoute schoenen aan, omdat ik toch in bovenstaande liefde geloof. Maar dan dus nu in de vorm van een zelf geschreven brief.
Probeer kort te omschrijven wie ik ben.
1.60 m, blauwe ogen, donkere krulletjes en brildragend.
Vrouwelijk, zonder naaldhakken. Sportief vrouwelijk, zeg ik altijd.
Lief, eerlijk, betrouwbaar, netjes, opgeruimd, letterlijk en figuurlijk. Goedlachs, hou van droge humor. Spiritueel, zonder te zweven. Zoek een vrouw die met mij graag een filmpje kijkt, heerlijk op de bank. Die graag, als het weer kan, gezellig een terrasje en/of bioscoopje pakt, houdt van uit eten gaan en van wandelen houdt.
Ook dat jij vrouwelijk bent. Liefst iemand die niet rookt, omdat ik zelf 2 jaar geleden gestopt ben. Iemand die serieus is, lief is, eerlijk is, rustig is, geen huisdieren heeft (in verband met allergie).
Iemand die het niet erg vindt dat ik beperkt ben in mijn energie en dat moet verdelen over de dag. (Zo dat is er ook maar uit.) (Zeg er gelijk bij dat het absoluut niet is dat ik weinig kan, maar enkel beperkt.)

Kun jij je in bovenstaande vinden, schrijf je me dan? Graag alleen serieuze reacties van lesbische vrouwen.
Na kennismaken via de mail kunnen we wellicht snel videobellen om elkaar beter te leren kennen.

Tot snel,
Afzender: Stiertje
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6125

Plaatsingsdatum 9 januari 2021

Soort contact relatie

Leeftijd 63

Omgeving
Zuid-Oost-Brabant

Knock knock, who's there
Heb jij dat ook... dat je denkt te voelen dat 2021 jouw jaar gaat worden... Na alle tegenslagen en nare berichten? Dat zij ineens voor je deur staat, en zegt hey... hier ben ik... Je aankijkt met ondeugende twinkelende ogen en een big smile...
En je staat te staren en begint te stotteren... jij die doorgaans vlot van de tongriem gesneden bent... Já ik voel het... dit wordt mijn jaar, jouw jaar... 'ons jaar', hier staat iets moois te gebeuren...

Als jij vrouw, tikkie stoer, niet rokend, geen kinderen, erg lief, bourgondisch, natuurliefhebster, een trouwe honden-meid bent... een heerlijk zonnig humeur hebt, waar je niet uit te branden bent, van gezelligheid houdt, genoeg hebt aan ons samen, en de geneugten van het leven. zonder poespas... rust en zelfs liever stilte ambieert, lekker eten met elkaar, een glaasje wijn, gesprekken die tot midden in de nacht kunnen voortduren, dán kunnen we matchen als een volle zegelkaart voor nieuwe potten of pannen...

Dan heb je me gevonden... vrouw die aan al het bovenstaande voldoet, 63 jaar, woonachtig in het zuiden, tussen Weert en Eindhoven... Woon jij ook in de buurt, hélemaal super... dat maakt me blij... kom.... schijn je lichie op mij.
Stap maar in mijn bubble als je denkt dat jij bij ons past.

Lieve groet.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6124

Plaatsingsdatum 6 januari 2021

Soort contact relatie

Leeftijd 51

Omgeving
Nieuwegein

Ik kijk uit naar...

Hallo,
Bijzondere vrouw, ik kijk er naar uit om 2021 met jou in te kleuren!
Hopende op een enthousiaste reactie, een ontmoeting, een vonk die overslaat en het verlangen om bij elkaar te zijn. Fijne gedachtes om dit nieuwe jaar mee te starten.

Wie ik ben, ontdek je natuurlijk later pas. Een kleine beschrijving zal ik alvast geven. Ik ben een 51 jarige vrouw, met rood haar en bruine ogen. Klein van stuk 1.63, normaal postuur... casual type. Een inbetween, heb mijn stoere kanten, maar ook mijn pareltjes.
Woonachtig in Nieuwegein. Wat ik fijn zou vinden is als jij niet al te ver bij mij vandaan woont. Als je tussen de 45 en 55 jaar bent en natuurlijk de allerleukste vrouw.

Ik woon samen met mijn hond, die een dagje ouder wordt. Het is mijn 'kleine' vriendinnetje. Spontaan en vriendelijke hond, waar ik de zorg voor draag.

Een vrouw met humor, goedlachs, diepgang. Niet met het hart op de tong. Zacht en zorgzaam. Eigenheid, het zijn enkele eigenschappen die ik graag in jou hoop te zien.

Aandacht, affectie, intimiteit (aai) heeft mijn aandacht. Goede communicatie en affiniteit met spiritualiteit zijn belangrijk.

Nieuwsgierig en benieuwd naar wie je bent. Wat kleurt jouw leven? Wat is belangrijk voor jou, waar kijk jij naar uit? Zomaar wat vragen om een eerste beeld van jou te krijgen.

Hoe heerlijk zou het zijn om elkaar te ontdekken en samen nieuwe herinneringen te maken. Daarnaast ook ruimte voor een eigen leven en persoonlijke ontwikkeling. Hopelijk spreekt deze tekst jou aan en kan ik uitkijken naar jouw reactie.

Liefs Linda
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6122

Plaatsingsdatum 5 januari 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 58

Omgeving
Zeeland

Zachtmoedige zeilliefhebster gezocht
Hallo lieve dames,
Ik ben een 58-jarige knuffelkont uit Zeeland. Ik heb een lieve vriendenkring en gezellig sociaal leven. Toch heb ik behoefte aan een nieuwe unieke liefde in mijn leven. Het begin van een nieuw jaar is de tijd van voornemens en gelukwensen.
Daarom trek ik hierbij de stoute schoenen aan en wens ik voor 2021 een zachtmoedige vriendin voor wie, net als voor mij, empathie, integriteit, gezelligheid en humor de basis vormen van een relatie.
Iemand die, net als ik, houd van de rust en vrijheid van zeilen. Van op de fiets genieten van natuur en omgeving met onderweg een terrasje of picknick. Maar ook iemand met wie ik in joggingbroek of pyjama een spelletje kan doen of op de bank achter de tv kan zitten.
Iemand die ik een paar 'warme armen' mag geven en die deze ook teruggeeft. Iemand bij wie ik mij zo veilig voel dat ik mijn onzekere en kwetsbare kanten durf te laten zien en die dat zelf ook durft. Iemand met wie ik (romantische) dingen kan ondernemen en samen een nieuwe toekomst kan opbouwen. Iemand die beseft dat de ander niet perfect is maar daardoor niet minder mooi.
Ik heb geen kinderen of huisdieren en heb daar geen bezwaren tegen. Maar eerlijk is eerlijk, ik ben echt geen liefhebber van katten.
Ben jij die niet rokende dame die zich hierin herkent? Dan hoop ik binnenkort jouw brief te ontvangen!
Liefs vanuit het Zeeuwse!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6121

Plaatsingsdatum 31 december 2020

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 42

Omgeving
Nederland

Een lieve vriendin (35 - 55)
Een lieve vriendin, een liefje, dat is wat ik zoek...
Een vrouw waarbij ik een gevoel van herkenning heb:
Een vrouw die creatief is en van kleur houdt.
Een vrouw die kinderen heeft, zoals ik, of een kinderwens.
Een lieve vrolijkerd.
Een beetje stoer vind ik leuk.
Ik woon in Noord-Holland, maar van mij hoef je hier niet uit de buurt te komen.
Het belangrijkste is dat we een klik hebben.
Wie weet gaan we samen een heel mooi 2021 tegemoet!

Lieve groet van mij xxx
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6120

Plaatsingsdatum 26 december 2020

Soort contact LAT (of anders)

Leeftijd 59 - 68

Omgeving
Eindhoven

Vriendinnen genoeg, maar ik mis jou...
Het is lang geleden dat er een lief in m'n leven was. Ik heb een prima leven, maar er blijven momenten dat ik iets mis... de speciale verbondenheid... feedback op partnerniveau... elkaar aanvullen... samen dingen ondernemen... fijne knuffels... intimiteit...

Ik ben een 63-jarige vrouw met (klein-)kinderen en echt een leuk mens ;-)), ben te porren voor behoorlijk wat activiteiten (fitnessen, wandelen in de natuur, fietsen, theater, dierentuin, uit eten, museum, stadswandeling, strand, sauna, muziek maken et cetera), trouw/monogaam, academische opleiding, zelfreflectie ruim aanwezig, zorgzaam.

Ik zoek een rookvrije, zelfstandige vrouw wonend binnen een straal van 80 km. Jij bent ook op zoek naar een liefdevolle en stabiele relatie.

Ben jij deze vrouw, dan vind ik het erg fijn als je me een berichtje stuurt. Tot mails!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6119

Plaatsingsdatum 19 december 2020

Soort contact sprankelende latrelatie

Leeftijd 48 - 62

Omgeving
Noord-Holland

Uitnodiging voor 'n muze & minnares
Sinds lange tijd ben ik single. Ik hou van mijn leven en mijzelf. Ervaar het leven als rijk en interessant. Toch erken ik de behoefte om met een geliefde gevoelens, gedachten, romantiek, intimiteit te delen en elkaar te helpen groeien en nieuwe ontdekkingen te doen, maar ook om samen te ontspannen en plezier te maken.
Ik ben warm, intelligent, autonoom en onafhankelijk, avontuurlijk, een vrije geest, hou van psychologie (mijn vak), schrijf boeken en gedichten, ben creatief, musiceer, romantisch doch ook realistisch, pittig en fijngevoelig qua karakter. Ik blijf graag mijn best voor je doen en vandaar dat ik een latrelatie ideaal vind om vuur en nieuwsgierigheid tussen ons brandend te houden. Ben onconventioneel qua leefstijl, geen huisje-boompje-beestje type, enorm leergierig, hou van mijn vrijheid maar ben zeker monogaam en evenwichtig. Ik wil het leven regelmatig met je vieren. Ik ben erg vrouwelijk, niet stoer, niet in between of jongensachtig, heb lang haar, gebruik lichte make-up, lak m'n nagels, draag hakken en laarzen, geen jurkjes, wel broeken en jasjes, en hou ook van vrouwelijkheid bij m'n geliefde.

Ik nodig je graag uit voor een nadere kennismaking

Welke ingrediënten passen goed bij mij? De grootste aantrekking is voor mij jouw emotionele en intellectuele intelligentie waardoor we verder kunnen groeien en leren door elkaar, en daarnaast je mooie vrouwelijke en levenslustige verschijning (liefst met lang haar) en je autonomie én fijngevoeligheid.
***
Ik leer graag een vrouw kennen die gelukkig met zichzelf is en een fijn eigen (sociaal) leven heeft en zichzelf goed heeft kunnen ontwikkelen door al haar levenservaringen. Iemand die stevig staat, schoonheid ziet in veel, tegengas kan geven maar ook liefdevol en empatisch is, met een avontuurlijke en leergierige inborst, ervaren in vrouwenliefde, die haar eigen koers autonoom vaart en daar trots op is. Een vrouw die vooral in het heden leeft. Een vrouw die ook van fysiek contact, affectie tonen, van aanraking, erotiek en vrijen houdt.
***
Wat zouden we samen kunnen ondernemen? Recreatieve intimiteit deel ik graag door samen bijvoorbeeld naar zee te gaan, te fietsen door natuur of mooie stad, bootje te varen, te picknicken, een inspirerend seminar/lezing samen te bezoeken, naar rommelmarkt/kringloop, livebandjes beluisteren, in huiselijke sfeer samen eten, mooie gesprekken aan vuurkorf of open haard, een goede film kijken, in bed lezen en daarover discussiëren, genieten van elkaar en eenvoud dus.
***
Praktisch: Je woont in Noord Holland zodat we niet lang hoeven te reizen om elkaar spontaan te zien. Bijvoorbeeld elkaar een avond door de week zien en in het weekend samen wat ondernemen. Je bent tussen 48 en 62 jaar. Je vindt een latrelatie ook ideaal, bent al langer single. Je bent vrij van zware issues en je verleden en wilt het leven ook graag regelmatig vieren met een geliefde die je inspireert, aanmoedigt en prikkelt. Je hebt een gevuld eigen leven en een relatie vormt een fijne meerwaarde en aanvulling, geen noodzakelijkheid om je gelukkig te voelen omdat je dat al bent, maar je wilt net als ik, heel graag delen met een vrouw.

I.v.m. Corona kunnen we elkaar eerst online spreken (via Zoom of Skype) en op die manier kennismaken, dan horen we elkaars stem, zien we elkaar en kunnen we kijken of er een klik ontstaat en er voldoende raakvlakken zijn voor een vervolg. Zodra er weer ontmoetingen live kunnen zijn, kunnen we in de voorjaarszon neerstrijken op een mooie plek.

Voel je je aangesproken, herken je jezelf en ben je nieuwsgierig geworden? Stuur me dan een mailtje via en dan spreken we elkaar wellicht heel snel online.

Ik zie naar je uit en stuur je een warme en nieuwsgierige groet!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6118

Plaatsingsdatum 10 december 2020

Soort contact wandelvrouw

Leeftijd 33 - 88

Omgeving
Nederland

Gelijkgestemde wandelvrouw
Twee jaar geleden ben ik het trekvogelpad gaan lopen. Ik ging alleen op stap en was blij verrast dat ik juist van het alleen lopen zo kon genieten. Rust... natuur... eigen tempo... flexibel... in het moment zijn... slapen bij vrienden op de fiets.

En toch kwam er een gedachte voorbij hoe het zou zijn om samen met iemand een lange afstands wandeling te lopen die zo ongeveer dezelfde wandelmodus heeft.

Ben jij graag in goed gezelschap waarin rust en stilte net zo waardevol zijn als een inspirerend gesprek of vrolijke noot?

Vind jij het leuk om een plan te maken en voel jij de vrijheid om een ander pad te bewandelen mocht dat zo uitkomen?

Zie jij het avontuur als je onderweg bent en ben je nieuwsgierig wat de dag gaat brengen?

Meestal wandel ik tussen de 15 en 22 km per dag.
Leeftijd (ik ben 62) is voor mij niet zo belangrijk. Het gaat er meer om dat we een 'wandel-klik' hebben.

Herken jij jezelf in bovenstaande, dan nodig ik je van harte uit om te reageren. En wie weet wandelen we in 2021 samen een lange afstands route.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer CC 6116

Plaatsingsdatum 1 december 2020

Soort contact liefdesrelatie

Leeftijd 69

Omgeving
Nederland

Waar ben je?
Zoekend naar geluk... ik zal nooit opgeven, tot ik de ware heb gevonden.
Waar ben je? Ergens moet je toch zijn.

Ben jij de vrouw: met respect voor elkaar, trouw aan elkaar, humor, empathie, liefde, passie en vooral puur in je zijn?
Zeg me dan wie je bent en waar ik je kan vinden, want ik ben het alleen zijn beu.

Laten we samen een ontdekkingsreis naar de onbekende toekomst maken, in een liefdevolle relatie waarin je elkaar de ruimte geeft om te groeien, toegewijd en met prachtige gebeurtenissen.
Een mooi leven als vrouw en vrouw.

Warme groet
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6114

Plaatsingsdatum 25 november 2020

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 55

Omgeving
Zuid-Holland

Wat ik wil...
Herken jij hierin wat jij wil?...

Wat ik wil is:
Dat jij me raakt met je blik, met je ondubbelzinnige woorden, je brede, diepe kijk, je begrip, je loyaliteit en je eigen mening;
Dat jij duidelijk bent vanuit je sensitiviteit en intelligentie;
Dat jij vertrouwen kunt en reflecteren kunt;
Dat jij delen wil en opnieuw beginnen wil;
Dat jij romantisch bent en nuchter de balans leeft;

En
Dat jij vrouwelijk of in-between bent, slank, tot volslank;
Dat jij een jonge geest hebt, verrassend fris be-kijkt;
Dat jij de vorm van de relatie, open kunt laten;

En
Dat jij in-kijken kan en laten kan;
Dat jij uit-kijken kan en oppakken kan;
Dat jij het hebben kan, dat ik dit ben;
Dat jij begrijpt dat elkaar versterken in deze meerzijdigheid besloten ligt;
Dat jij dat ook wil;

En
Dat het geen moeite kost om tijd en ruimte voor elkaar vrij te maken;
Dat dat vanzelf gaat;
Dat we willen en zoeken, dat we vinden en niet stilstaan;
Dat ieders leven geweldig is;
Dat ons leven geweldig is;
Dat we genieten kunnen van elkaar, muziek, mooie natuur, kunst, kultuur en sport;

En dat dit alles tot stand komt door nieuwsgierigheid, empathie, eigenheid, noodzakelijkheid en leidt tot een dynamisch wij!
Reageer (onthoud het CCnummer!)
Home