Logo Contigo Contact
     
vorige pagina


NieuweContactenLesbisch/BiseksueelErvaringen lesbisch/biseksueelNieuwsbriefGratisLinks lesbisch/biseksueelGeschiedenis
Zeker weten dat je de meest actuele versie van deze pagina te zien krijgt?
Gebruik F5 op je toetsenbord (='vernieuwen van de pagina').Nieuwe contacten voor lesbische en biseksuele vrouwen

Op deze pagina zie je de contactadvertenties van Contigo Contact.
Wil je reageren op een (of meerdere) van de advertenties, klik op de button 'Reageer' en onthoud het nummer.
Er verschijnt een formulier waarop je je gegevens en je reactie kunt achterlaten.
Nadat Contigo Contact je reactie ontvangen heeft, wordt deze doorgestuurd aan de adverterende dame en ontvang je zelf een bevestiging van doorsturen. Dit kan al na enkele uren zijn maar kan ook een paar dagen op zich laten wachten, afhankelijk van de drukte op dat moment. De adverterende dame is daarna vrij om zelf contact met je op te nemen. Alleen de eerste reactie loopt via Contigo.

Let op! Deze site is alleen bedoeld voor v/v-contacten (lesbisch/biseksueel), zonder de aanwezigheid van mannen. De site is niet bedoeld voor heterostellen op zoek naar lesbische en/of biseksuele vrouwen en niet voor mannen op zoek naar vrouwelijke spanning! Reacties van mannen en worden niet doorgestuurd.

Een tip aan de biseksuele GEBONDEN vrouwen (dat wil zeggen: mét partner): reageer s.v.p. op advertenties van andere biseksuele (gebonden) vrouwen; mocht je per se op de advertentie van een lesbische vrouw willen reageren, vermeld er dan direct bij dat je al een vaste relatie hebt! De andere partij heeft er recht op te weten dat er geen kans op een (exclusieve) relatie bestaat.

Voor vragen mail naar: info@contigocontact.nl
CCnummer
CC 5962

Plaatsingsdatum 24 mei 2019

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 62

Omgeving Delft

Liefdevolle reizigster gezocht
Lieve dames,
Net terug van een ontroerend mooie magische reis. Ik heb een week lang gezwommen met 30 vrije dolfijnen in Sataya reef. Ik ben er nog vol van!
Mijn hart stroomt over van liefde en zou het liefst volgend jaar weer gaan.
Maar dan met een lief, misschien wel met jou.
Het is een spirituele, helende reis naar binnen, dus ik zoek ook iemand die dit wil onderzoeken. Alle verdere informatie over mij is op dit moment even ondergeschikt maar je mag, als je reageert, alles aan me vragen!

Ik sluit af met een alles zeggend gedicht:

Wees een reiziger
sla nieuwe wegen in
kies straten uit die je nog niet eerder liep
open onbekende deuren
praat met vreemden
sleep geen onnodige dingen met je mee
maak je handen leeg
om te klimmen op muren, bergen en in bomen
spring in het diepe
of hoger dan je de lat legt
maar spring.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 5961

Plaatsingsdatum 18 mei 2019

Soort contact activiteit

Leeftijd 58

Omgeving Amsterdam

Activiteitenclubje Amsterdam
Er zijn al diverse activiteitenclubjes voor lesbische vrouwen. Toch willen wij óók een eigen clubje oprichten. Wie zijn wij? Twee vrouwen wonende in Amsterdam van 58 en 60 jaar. We hebben beiden een goed sociaal leven, maar vinden het ook leuk om in groepsverband activiteiten te ondernemen. Dit kan van alles zijn, bv. film, theater, museum, Zoomeravond bij Artis, Korenfestival Paradiso, rondvaart, eten, borrelen. We hebben genoeg ideeën en staan ook open voor andere ideeën. We richten ons vooral op Amsterdam, maar in de weekenden kunnen we ook wel eens iets buiten Amsterdam ondernemen.
Het idee is dat er elke maand een activiteit is, en dat de dag of avond verschilt. We willen van te voren een planning maken zodat iedereen ruim op tijd weet wanneer er een activiteit is. Je bent niet verplicht om bij elke activiteit aanwezig te zijn. We vinden het wel leuk als je regelmatig deelneemt aan een van de activiteiten.
Lijkt het je wat, neem dan contact op met ons.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 5960

Plaatsingsdatum 4 mei 2019

Soort contact activiteiten

Leeftijd 57

Omgeving Zwolle e.o.

Activiteitengroep rondom Zwolle
Wij, drie lesbische vrouwen, wonend in en rondom een halfuur van Zwolle willen een activiteitengroep starten. Wij zijn drie actieve vrouwen die behoefte hebben aan het uitbreiden van onze sociale contacten. Hoewel wij heel verschillend zijn hebben we ook een aantal overeenkomsten. Eén ervan is dat wij alle drie niet heel actief zijn in het roze uitgaanscircuit gewoon omdat we "het" daar niet vinden.
Doel van de groep is om samen leuke dingen te doen zoals naar het theater gaan, film kijken, wandelen, noem het maar op.
Dit is gedeeltelijk gepland wat ons betreft, maar ook het spontane, onder het mom van, wie zin heeft gaat mee is een wens van ons.
Wij denken aan een groepje van ongeveer 12 vrouwen. Ben je net als wij alleengaand, leeftijd tussen ongeveer 45 en 75 jaar en heb je ook behoefte om je sociale contacten uit te breiden, schroom niet en reageer.
Wij gaan uiteraard zorgvuldig om met je reactie.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 5959

Plaatsingsdatum 4 mei 2019

Soort contact wat het ook verder wordt

Leeftijd 63

Omgeving Haarlem

Samen prettig ondernemen, actief zijn

Hoi lezeres,

Na diverse groepjes te hebben opgezet, in Amsterdam en vanuit Haarlem, wil ik graag ontspanning. Met een maatje, vriendin ondernemen, exploreren en ontdekken. Ik ben zo'n slimmerd met enorme humor, lief, serieus en dol op samen bekijken, bespreken en bediscussiëren. Ik neem graag nieuwe ideeën op.
Trouw in vriendschap, positief eigenwijs, onafhankelijk, ook voor elkaar zorgend en eerlijk. Graag wil ik samen naar een film, een museum, voorstelling, een stad bezoeken, op een terrasje mijmeren, of een afwisselende wandeling doen. Tja wat is er meer? Vertel het mij...
Sporten, natuurlijk ook werken doe ik zelf al. Samen genieten en op pad gaan is dan een welkome aanvulling en mooie vrije tijd.
Maar eerst elkaar leren kennen met een vrijblijvend drankje lijkt mij een leuk begin.Ik trakteer.
Ik woon in Haarlem, werk in Amsterdam.
Roze groet en liefs vanuit Haarlem
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 5958

Plaatsingsdatum 1 mei 2019

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 73

Omgeving Zeeuws-Vlaanderen

Samen zijn in Zeeuws - Vlaanderen
Waar zijn de boeiende, creatieve en lieve vrouwen in het mooie Zeeuw -Vlaanderen, ik kom ze helaas niet tegen.
Maar ik wil je heel graag ontmoeten om samen te genieten van dit mooie stukje Nederland.
Ik ben inmiddels de 70 gepasseerd, actief, creatief en heb belangstelling voor kunst.
Ik kan nog heel veel meer vertellen in deze advertentie, maar doe dit liever persoonlijk.
Dat je van dieren houdt is bijna een must.

Wie weet ontmoeten we elkaar.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 5957

Plaatsingsdatum 29 april 2019

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 59

Omgeving Amsterdam

Knoop doorgehakt
Na lang nadenken, toch maar besloten, om zelf de knoop door te hakken. Een oproep plaatsen.

Dan zit ik voor het scherm en denk: wat wil ik allemaal opschrijven. Wat wil ik.
Ik ben een vrouw van 59, 1.65, slank, kort grijs haar, bruine ogen, werkzaam in de sociale sector, moeder van 2 kinderen en oma van een kleinkind.
Ik rijd geen auto, fiets bijna elke dag. Ik reis graag met de trein, dus je mag wel iets verder weg wonen en dan hoop ik in een mooie stad. Ik zeg wel eerlijk, je moet wel goed bereikbaar zijn met de trein of ander openbaar vervoer.
Volgens veel mensen heb ik droge humor, ik ben sociaal, creatief, ik heb doorzettingsvermogen, niet spiritueel ingesteld, wel belangstelling voor heel veel dingen. In het begin kijk ik altijd een beetje de kat uit de boom.

Wie wil ik ontmoeten: een vrouw van mijn leeftijd, ongeveer dezelfde lengte, liefst ook met bruine ogen. Zij mag wat gezet zijn. Niet bi.
Een vrouw, een maatje, die ook houdt van lezen, musea, theater, bioscoop, koken, uit eten gaan, netflix, dansen, creatief is, ontbijtje op bed, zwemmen, wandelen en struinen op markten, oude steden bezoeken.
Ik snap heus wel, dat het veel is, maar als er een aantal dingen tussen zitten word ik al heel blij. Dansen vind ik erg leuk en creatief bezig zijn.
Ik heb moeite met dominante vrouwen, dus liever niet.
Er is nog van alles te bedenken, maar ik hoop dat er iemand tussen zit met de interesse om mij beter te leren kennen. Wie weet gaan we een mooi jaar tegemoet.
Ik wacht het af.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 5956

Plaatsingsdatum 26 april 2019

Soort contact liefdesrelatie als verrijking

Leeftijd 48 - 60

Omgeving binnen een straal van 50 km rond Amsterdam

New beginnings
Vandaag ben ik verhuisd naar een nieuwe omgeving met veel groen en water en een heerlijke karakteristieke woning. Alles ademt NIEUW uit. Ik start met een nieuwe professionele stap. Maar wat ik vooral prachtig vind is dat deze fysieke veranderingen synchroon lopen met mijn innerlijke vernieuwing. Ik hou van het leven, van diepgang en intensiteit. Wat me typeert zou je als leergierig, avontuurlijk, scherpzinnig, eigen, kunnen beschrijven. De menselijke natuur en geest heeft mij altijd gefascineerd. Die van mijzelf ontdekken en uitdiepen ook. Ik ben een vrije geest met oog voor schoonheid in allerlei gedaanten.

In de liefde heb ik veel mogen leren en ervaren. Nu wil ik vanuit verrijking en opgedane wijsheid regelmatig delen, na enkele jaren alleengaand te zijn. Het alleen zijn voelt heerlijk. Maar mijn wens om een geliefde te vinden is er ook. Een vrouw die haar balans heeft gevonden, een sterke persoonlijkheid is, passie en nieuwsgierigheid voor elkaar graag behoudt en daarom ook niet wil samenwonen, zou goed kunnen passen. Ik hou uiterlijk van een aantrekkelijke feminine vrouw die van binnen krachtig en zacht is. Een vrouw die tegengas geeft maar ook ongecompliceerd speels kan genieten. Je begrijpt dat ik hiermee ook vertel wie ik ben.

Waar ik blij van word: de zee, schrijven, boeken lezen, interessante gesprekken voeren, samen tafelen, lezingen of seminars bezoeken, uren vrijen, romantiek beleven, elkaar nieuwsgierige vragen stellen, korte fietstochten, op het water zijn, autotoertjes naar onbekende plekken…en alles wat jij wellicht nieuw meebrengt en wat we samen nog kunnen ontdekken.

Ik heb veel zin in NIEUW. Elkaars mooie leven verrijken door regelmatig samen te zijn en te genieten van wat er zich vanzelf ontvouwt tijdens ons samenzijn. Als aanvulling op wie we al zijn en wat we zelf hebben gecreëerd. Je bent meer dan welkom in mijn leven. Dus schrijf me vooral zodat we misschien de ontdekkingstocht kunnen beginnen. Ik geef je mijn mailadres zodat je rechtstreeks kunt reageren vrouwderlevenskunst@gmail.com

Ik zie oprecht uit naar jouw persoonlijke woorden!

A Free Spirit :)
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 5955

Plaatsingsdatum 26 april 2019

Soort contact activiteit

Omgeving Amsterdam

Wandelclub omgeving Amsterdam
Wil jij ook meer gaan bewegen? Meer mensen leren kennen?
Dan is er goed nieuws: er is nog plek in Aan d’Wandelclub. Ongeveer eens in de maand wandelen wij, op zondagen, nabij Amsterdam (denk aan het Twiske, de Stelling van Amsterdam, Waterland, etc.) en soms (deels) dóór (groen) Amsterdam (denk aan A’damse bos, Gaasperzoom etc.), meestal een wandeling van ca. 9-15 km. Ben je lesbisch of bi en tussen de ca. 25 en ca. 70 jaar en lijkt het je leuk om via het wandelen meer mensen te leren kennen, schroom niet een berichtje te sturen, en je krijgt uitgebreid informatie :)
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer CC 5950

Plaatsingsdatum 8 april 2019

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd
41

Omgeving Utrecht

Kennismaken?

Hoi,

Het lijkt me leuk om een nieuwe vrouw te leren kennen in Utrecht voor vriendschap of een date.
Een vrouw die gezellig en een beetje gelijkgestemd is, om leuke activiteiten te doen zoals: wandelen, terrasje/uit eten, film, park, praten en soms een vrouwenfeest.
|
En misschien ontmoet ik jou wel? - jij die speciale vrouw voor mij.
Ik ben single en zou een lat-relatie leuk vinden als het klikt :)

Ik ben een rustige, open en ondernemende vrouw; ik houd van praten, wandelen, gezellig thuis of met familie.
Daarnaast houd ik van katten, spiritualiteit, lezen, kringloopwinkels, tuin, stedentrips, museum en een terrasje.
Ik rook niet en heb geen kinderen.
Ben je single zonder kinderen? Niet-rokend, tussen de 30-50 jaar en lijkt het je leuk om vriendschappelijk of voor een date af te spreken?

Laat dan wat van je horen, ik ben benieuwd naar je bericht.
Het lijkt me leuk om na een paar mailtjes kennis te maken op een terrasje.

Groetjes, en wie weet tot binnenkort!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer CC 5948

Plaatsingsdatum 28 maart 2019

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd
61

Omgeving Zuid-Oost Brabant

Gezelligheid, betrokkenheid...
Ik zoek een gelijkgestemde ziel om wat voor elkaar te kunnen betekenen. Er onder andere samen op uit gaan (wandelen, museum, sauna, theater e.d.), of samen koken/eten, samen sporten... Op zich heb ik voldoende vriendinnen, maar enkele lesbische contacten die zich kunnen ontwikkelen tot vriendschap (liefde niet uitgesloten) zijn welkom.
Ik ben moeder en oma en wellicht heb jij ook (klein-)kinderen...
Rookvrij graag.
Hopelijk tot schrijfs en later ziens.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer CC 5940

Plaatsingsdatum 1 maart 2019

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd
65- 75

Omgeving Breda

Vriendschap

Hallo dames,

Ik zoek vriendinnen en tevens een relatie, om samen leuke dingen te ondernemen.
Ik zoek (een) lieve, spontane, sportieve, sociale dierenliefhebster(s). Mocht je ook nog van dansen houden zou helemaal te gek zijn.
Ik kijk uit naar je bericht, het liefst heb ik daarna telefonisch contact, dan hoor ik je stem.

Hoop snel iets van je te horen, groetjes Wil.
Reageer (onthoud het CCnummer!)CCnummer
CC 5939

Plaatsingsdatum 26 februari 2019

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd
76

Omgeving Frankrijk/Dordogne

Ik leef al mijn Franse droom! Hopelijk binnenkort met jou?
Mijn naam is Didi en ik ben een 76-jarige vrouw die al meer dan 20 jaar in Frankrijk (Dordogne) woont. Hoewel ik een digibeet ben doe ik mijn best om met een computer om te gaan en het e-mailen gaat mij gelukkig steeds beter af. Telefoneren heeft echter wel mijn voorkeur.
Ik ben sinds vorig jaar weer single en ondanks dat ik het erg naar mijn zin heb in het mooie Frankrijk en veel liefde ontvang van mijn huisdieren, verlang ik naar een lieve vrouw om mijn leven mee te delen. Ik woon in een mooi, zeer landelijk gelegen huis en heb mijn bezigheden voornamelijk om en rond mijn huis.
Ik geniet van het buitenleven en van al mijn dieren. Ik heb een kudde schapen, kippen, duiven, honden en katten die ik met liefde verzorg. Ook ontferm ik mij vaak over de door mijn omgeving binnen gebrachte verschoppelingetjes. Verder zwem ik graag in mijn zwembad, schilder ik portretten, luister ik naar muziek of kijk ik naar een Nederlands televisieprogramma. Ik woon en leef op het, naar mijn mening, mooiste plekje op aarde en ga om die reden dan ook nooit op vakantie.

Ik ben een brildragende, verzorgde vrouw en heb een normaal postuur, grijs/blauwe ogen en kort blond/grijs haar. Mijn kledingstijl is casual/sportief, ik rook niet en kan genieten van een glaasje rode wijn. Ik ben heel fit en vitaal, een mensenmens en voel mij gelukkiger in een relatie. Ik weet uit ervaring dat alles pas echt waardevol wordt wanneer ik het mag delen. Misschien ben jij die avontuurlijke, ondernemende vrouw, die samen met mij een Franse droom wil leven?

Noot van Contigo Contact: bij Didi is de schriftelijke Nederlandse taal niet haar sterkste punt, dus ze heeft de advertentietekst voor haar laten schrijven. Om diezelfde reden zou Didi heel graag de kennismaking telefonisch voort willen zetten na een eerste contact.
Reageer (onthoud het CCnummer!)
Home