Logo Contigo Contact
     
vorige pagina


NieuweContactenLesbisch/BiseksueelErvaringen lesbisch/biseksueelNieuwsbriefLinks lesbisch/biseksueelGeschiedenis
Zeker weten dat je de meest actuele versie van deze pagina te zien krijgt?
Gebruik F5 op je toetsenbord (='vernieuwen van de pagina').
Nieuwe contacten voor lesbische en biseksuele vrouwen

Op deze pagina zie je de contactadvertenties van Contigo Contact.
Wil je reageren op een (of meerdere) van de advertenties, klik op de button 'Reageer' en onthoud het nummer.
Er verschijnt een formulier waarop je je gegevens en je reactie kunt achterlaten.
Nadat Contigo Contact je reactie ontvangen heeft, wordt deze doorgestuurd aan de adverterende dame en ontvang je zelf een bevestiging van doorsturen. Dit kan al na enkele uren zijn maar kan ook een paar dagen op zich laten wachten, afhankelijk van de drukte op dat moment. De adverterende dame is daarna vrij om zelf contact met je op te nemen. Alleen de eerste reactie loopt via Contigo.

Let op! Deze site is alleen bedoeld voor v/v-contacten (lesbisch/biseksueel), zonder de aanwezigheid van mannen. De site is niet bedoeld voor heterostellen op zoek naar lesbische en/of biseksuele vrouwen en niet voor mannen op zoek naar vrouwelijke spanning! Reacties van mannen en worden niet doorgestuurd.

Een tip aan de biseksuele GEBONDEN vrouwen (dat wil zeggen: mét partner): reageer s.v.p. op advertenties van andere biseksuele (gebonden) vrouwen; mocht je per se op de advertentie van een lesbische vrouw willen reageren, vermeld er dan direct bij dat je al een vaste relatie hebt! De andere partij heeft er recht op te weten dat er geen kans op een (exclusieve) relatie bestaat.

Voor vragen mail naar: info@contigocontact.nl
CCnummer
CC 6173

Plaatsingsdatum 8 juni 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 65 - 75

Omgeving
West-Brabant

Ik zoek en zoek..., maar waar ben je?

Wat ik zoek?
Een lieve, nette Nederlandse vrouw.
Zelf rook ik niet en dat verwacht ik van mijn toekomstig maatje ook.

Ik ben een lesbische vrouw van 72 die woont in de omgeving Breda en die een vriendin zoekt om gezellige dingen mee te doen bv. terrasje, bioscoop, theater, uit eten, stedentrips, vakanties kort of lang waar ook ter wereld. Lekker koffiedrinken op het balkon, later misschien een wijntje.
In het bezit van een auto, een flat en een klein hondje.
Heb kort grijs/wit haar, brildragend, 1.73m groot, geen make-up.

Ik hou van lezen, pc, tv, beetje wandelen, huishouden, fotograferen, astrologie etc.
Mijn favoriete vakantieland is Spanje, maar Zeeland is ook prima!

Volgens vrienden ben ik netjes, verzorgd, betrouwbaar, goudeerlijk, beslist niet dominant en zie er tien jaar jonger uit.
Zelf vul ik aan met 100% monogaam.

Natuurlijk kan ik eindeloos doorgaan met het opnoemen van voors en tegens, maar dat doe ik liever persoonlijk.

Hoop dat iemand dit aanspreekt en reageert.
Je krijgt altijd antwoord!

Lieve groet.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6172

Plaatsingsdatum 6 juni 2021

Soort contact liefdesrelatie

Leeftijd 57

Omgeving
Groningen, Drenthe, Friesland

Gezocht: Frisse vrouw met inhoud (ca. 50 tot 62 jaar)
Dat ik het allemaal alleen kán weet ik inmiddels wel; wonen, voor mezelf koken, alleen naar bed gaan en weer opstaan, van muziek genieten, vakantie vieren, naar de sauna, een terrasje pakken, mijn mooie werk ‘verteren’, het hele leven met z’n ups & downs meemaken... Maar vind ik het nog fijn in mijn uppie? Nee, na ruim 2,5 jaar zonder geliefde vind ik het wel genoeg!
Hoewel soms nog voorzichtig en kwetsbaar, voel ik ruimte voor een nieuwe Liefde in mijn leven. Iemand die het verschil maakt, een vrouw met wie ik de vleugels ervaar die het leven lichter en rijker maken.

Wat ik zoek? Een frisse vrouw met inhoud. Fris in de zin van: qua uitstraling en gedrag, maar ook: vrouwelijk (met eventueel een stoer randje), aandacht en zorg voor jezelf en je omgeving, een gezond gewicht, ruimdenkend, optimistisch en vol humor, vooral véél humor!
Met inhoud bedoel ik: je hebt van wat je hebt meegemaakt geleerd, ziet wat het verleden met je heeft gedaan, maar bent daar geen slachtoffer (meer) van, je bent bewust, houdt van jezelf, hebt minimaal hbo-niveau, bent leergierig en ziet het leven en een liefdesrelatie als uitdagingen om te leren en je te ontwikkelen. (Zonder daar altijd zin in te hebben en/of het al te ingewikkeld te maken...) Een partner mag lucht brengen waar ik het zwaar dreig te maken (en vice versa), durft me aan te spreken op waar ik tekort schiet of uit de bocht vlieg, en verlangt dat andersom ook van mij.
Het lijkt me fijn om elkaar te spiegelen en te inspireren, om open en eerlijk te zijn, naar elkaar te luisteren, vol te houden zonder onszelf te verliezen, elkaars horizon te verbreden, en soms elkaar alleen en met rust te laten.
Ik word geraakt door muziek en de natuur en verlang ernaar om dat te delen, wellicht zwijgend... Ik hou ervan om te wandelen en te fietsen of een museum te bezoeken, maar de ander hoeft niet altijd mee als zij daar geen zin in heeft. En o ja: ik vind het fijn als je fysiek bent ingesteld; je vrij voelt met je lijf, houdt van massage en dansen en, áls we nog gaan kamperen, we dat het liefst op een naturistencamping doen. En we kunnen vooral lachen, altijd toch ook weer lachen!

Als je nog steeds niet bent afgehaakt: uiteraard ben je net als ik niet perfect, maar is je intentie liefde- en respectvol en blijf je bereid om samen te zoeken naar mogelijkheden om onze vleugels altijd weer te spreiden en het mooiste in elkaar naar boven te halen.

Ik stel voor dat we kort mailen, bellen, als dat klopt foto’s uitwisselen en dan vlot elkaar ontmoeten.

Voel je iets kriebelen of fladderen door het bovenstaande? Dan hoop ik dat je reageert!

Emmetje
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6170

Plaatsingsdatum 22 mei 2021

Soort contact maatje/relatie

Leeftijd 60

Omgeving
Nijmegen en omgeving

Waar ben je?
Ik ben een gelukkige vrouw met mijn volwassen kinderen, familie, vrienden, werk, hobby’s, huis, tuin... toch mis ik die vrouw die extra kleur geeft in mijn leven. Dat bijzondere contact. Iemand met wie het heerlijk is om samen te zijn, maar ook als we niet samen zijn ik de verbinding voel en uitkijk naar het weerzien.

Ik woon in een stad maar ben ook graag in de natuur. Ik houd van wandelen, fietsen, tuinieren of er gewoon te zijn en te genieten van de geluiden en rust die het brengt. Ik houd ook van reizen, zoals rondtrekken met een busje/camper.
Ik lees graag, ben breed gelnteresseerd en nieuwsgierig. Ik rook niet en drink zo goed als geen alcohol. Ik vind het fijn om samen te zijn met anderen, samen activiteiten te ondernemen, te dansen, voor elkaar te koken, te kaarten, gelnspireerd te worden, diepgaande gesprekken of heerlijk de slappe lach. Maar ik ben ook graag alleen. Behoefte aan stilte, even niets doen of moeten, me te verdiepen in een boek of met de deken op de bank een film kijken.

Er gaan verschillende dingen door mijn hoofd als ik aan jou denk. Humor, diepgang, je werk. Ontwikkeling minimaal HBO niveau. Het delen van fysieke en emotionele intimiteit, genieten van de kleine dingen, dat je positief in het leven staat maar ook kwetsbaar durft te zijn en dat het heerlijk is om naast jou wakker te worden.

Ik vind het van groot belang dat elk van ons zichzelf kan zijn met ruimte voor persoonlijke groei. Ruimte ook voor eigen vrienden, bezigheden of alleen zijn, naast gedeelde tijd en activiteiten.

Spreekt dit jou aan, mail me dan!
Leuk contact met je te maken, kijken of de wederzijdse klik er is, elkaar te leren kennen/ontdekken met mogelijke groei naar een liefdevolle en inspirerende verbinding.

Ik zie je mail tegemoet.

Warme groet!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6169

Plaatsingsdatum 20 mei 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 60 - 70

Omgeving
Den Haag

Samen is leuker
Ik ben niet meer piepjong, maar ook niet stokoud, absoluut nog jong van geest.
Ben 70+ en nog goed in staat om lief te hebben!
Ik zou dan ook graag een leuk uitziende, lieve, empathische, geduldige, niet dominante maar wel assertieve vrouw ontmoeten, laten we zeggen tussen 60 en 70, jonger mag ook!
Een kleurtje is leuk, Indisch of Chinees mag!
Trefwoorden: natuur, kunst, en nog vele andere hobby’s, terrasje en veel zon, stukje wandelen. Uit eten als we elkaar beter kennen.
Ik ben geen reiziger, maar af en toe een ritje maken met de trein naar Delft of Rotterdam is leuk.
Ik zoek een prater, zoals ik zelf ook ben, luisteren is belangrijk.
Er zijn voor elkaar, zo veel als mogelijk.
Heb geen zin in geklets over kleinkinderen. Ik ben een dierenvriendin. Katten hebben mijn voorkeur.
Voel jij je aangetrokken? Ik zoek iemand die in mijn stad woont en dat is Den Haag! Schrijf me een leuke mail!
Ik wacht op je.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6168

Plaatsingsdatum 12 mei 2021

Soort contact activiteiten, vriendschap en meer

Leeftijd 65+

Omgeving
Randstad

Samen is alles leuker!

Hey dames,
Nu de Covid-vaccinaties aardig op gang komen, we het zonnetje wat vaker zien en de temperaturen weer in de dubbele cijfers komen, heb ik er weer zo veel zin in!

Waarin? Zin om leuke dingen te gaan ondernemen, strand-, bos- en stadswandelingen, lunchen op een terrasje, cultuur snuiven, vrouwenfeestjes, bioscoop- en theaterbezoek (als het weer mag) maar ook een week(end)je weg behoort daar zeker toe!
Kortom, lekker genieten van het leven en mooie herinneringen maken!

En dat wil ik graag met JOU want alleen is maar alleen en samen is alles leuker!
Welke gezellige, beetje stoere vrouw tussen de 60 en 75 jaar heeft daar ook zin in?
Woon je in de Randstad, ben je mobiel en sta je open voor wat er eventueel uit onze avonturen mag voortvloeien, reageer dan!
Hoop je snel te ontmoeten!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer CC 6166

Plaatsingsdatum 7 mei 2021

Soort contact vriendschap

Leeftijd 72

Omgeving
Noord-Nederland

Non-binair
72-jarige, vrouw in lichamelijke vorm maar voel mij het hele leven al non-binair, dus niet passend in de categorieën man of vrouw, zoekt contacten met ruimdenkende, veelzijdig geïnteresseerde mensen, bij voorkeur met gevoel voor humor. Ik houd van goede gesprekken over interessante fenomenen, spirituele zaken, opmerkelijke ervaringen waarbij er wat mij betreft ook alle ruimte is voor onze dagelijkse wederwaardigheden. Het lijkt mij ook heel leuk als dit alles bij tijden samenvalt tijdens wandelingen of fietstochten.
Wie het bovenstaande wel een aantrekkelijk perspectief lijkt, vraag ik te reageren op mijn oproep.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer CC 6163

Plaatsingsdatum 25 april 2021

Soort contact vriendschap en meer, relatie wellicht

Leeftijd 60

Omgeving
Rotterdam

Bourgondische vrouw
Lieve dames of de dame die ik zoek :)

Als je deze advertentie leest ben je op zoek, net als ik.
Ik hou van kort en bondig, Rotterdamse instelling.

Daarom hier de vraag naar een vrouwelijke vrouw, in de omgeving van Rotterdam, die net als ik geniet van een terras op de Witte de With, goede wijnen wil proeven en terwijl we daar zo zitten, literatuur, filosofie en kunst bespreken. Natuurlijk ook de wereldproblematiek en verder veel lachen. Ik ben niet echt een sportief persoon, dus als je van hele weekenden wandelen houdt zijn we geen match, ik wandel wel, maar dan bv een uurtje aan het strand en zoek daarna toch echt weer een terras.
Dit klinkt mogelijk allemaal wat oppervlakkig, maar dat ben ik niet, hou van goede gesprekken met een Bourgondische inslag.

Het lijkt mij fijn om eerst elkaar te leren kennen in vriendschap, de beruchte klik en wellicht wordt het meer. Ik ben biseksueel, heb twee kinderen, leuk als jij ook kinderen hebt (maar als dit niet zo is, ook goed). Natuurlijk heb je je eigen interesse en vrienden, we hoeven niet volledig in elkaar te versmelten, dat houdt het boeiend en spannend.

Ik hoop dat er bij de Contigo contacten een ruimdenkende, open minded, vrouw zit, die het leven neemt hoe het komt. Dan kunnen we samen kijken wat het leven voor ons samen in petto heeft.
Laat wat van je horen, dan zitten we binnenkort samen op (de geopende) terrassen.

Een kunstzinnige dame uit de Randstad.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6162

Plaatsingsdatum 22 april 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 62

Omgeving
Oost-Groningen

Vrouw waarbij ik me thuis voel
Ik ben 62. Jong en ruim in denken. Mijn huis staat in Oost-Groningen, waar ik, samen met mijn hond, riant en fijn woon. Mijn natuur grenst aan mijn achtertuin. Ik ben graag thuis maar hou ook van reizen. Reizen met de camper of verre reizen met andere culturen proeven. Ik werk met stofzuiger en kettingzaag. Ik verzorg mij, ben 1.79m. met normaal postuur. Mensen zeggen dat ik er jong uitzie met een open blik. Een vriendin zei dit weekend tegen mij: 'Je hebt iets aantrekkelijks oers (natuurlijks) in je.' Geen standaard vrouw. Ik werk nog een beetje als zelfstandige (eigen bedrijf). Ik hou van: samen zijn, delen, emotionele en zakelijke gesprekken. Het is fijn als onze humor klikt. Ik rook niet en hoop dat jij dat ook niet doet. Ik drink graag speciaal bieren en een goed glas wijn. Mijn hoop is dat ik de vrouw voor mijn verdere leven vind. Iemand waarbij ik mij vrij en verbonden voel. Vriendschappen zijn ook heel belangrijk en heel welkom.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer CC 6155

Plaatsingsdatum 11 april 2021

Soort contact uitbreiden vriendinnenkring

Leeftijd 45+

Omgeving
Utrecht

Gelijkgestemde vrouwen leren kennen: hartenvrouw
Hallo wij zijn Karin en Annemarie, we kennen elkaar nog van onze studie, zijn inmiddels 50+, allebei single en we hebben een leuke baan en een leuk leven. Graag willen we meer lesbische vrouwen leren kennen. Ons doel is om met gelijkgestemden activiteiten te ondernemen. Dit kan zijn wandelen, een borrel, film, theater vul maar in... Wij wonen beiden in de provincie Utrecht. Spreek dit je aan en wil je op deze manier je vriendinnenkring uitbreiden? Reageer dan naar hartenvrouw2021@gmail.com.CCnummer
CC 6154

Plaatsingsdatum 10 april 2021

Soort contact relatie

Leeftijd 68

Omgeving
Groningen

Een toefje liefde
“De liefde” zegt ze, “ja, ja, de liefde.
Het zal wel weer eens niet over de liefde gaan”.
En ze schenkt de lekkerste thee in die er op de wereld bestaat
met een overheerlijk stuk zelfgemaakte appeltaart.
Zij vraagt:”Wil je slagroom op de liefde?”
(Gedicht van Jan de Bas)

Nou zo dus ongeveer, beginnen met een toefje liefde, dat is nog niet zo gek.
Of eerst ‘s kijken of een mooie vriendschap zich kan ontwikkelen tot dat toefje liefde en misschien nog wel meer. Dat zou mooi zijn.

Aantrekkelijk voor mij: een vrouw met een open geest, die zichzelf goed kent en met een brede belangstelling (muziek, theater, film, natuur).
Iemand die haar kwetsbaarheid durft te laten zien en oog heeft voor de kwetsbaarheid van anderen.
Een fijn eigen leven heeft en daarnaast verlangt naar een liefdevolle en duurzame relatie.
Evenwicht en wederkerigheid in contact belangrijk vindt.
En over een goed gevoel voor humor beschikt!

Ik: 68 jaar, blij met m’n leven, maatschappelijk betrokken, kan erg genieten van kleine dingen.
Heb een fijne vriendenkring en daarnaast dus ook een verlangen naar een lieve vrouw om mee te delen en samen dingen te ondernemen.
Ik houd van wandelen, van gesprekken met diepgang en ook van luchtigheid, van lekker vegetarisch koken (en eten!), van de Waddeneilanden, bezoeken van musea en kleinschalige concerten en nog veel meer...

Zelf woon ik in de stad Groningen, het zou fijn zijn als je niet al te ver weg woont.

Ik zie uit naar je reactie!
Reageer (onthoud het CCnummer!)
Home