Logo Contigo Contact


vorige pagina



Nieuws lesbisch/biseksueelNieuweContactenLesbisch/BiseksueelErvaringen lesbisch/biseksueelNieuwsbriefGratisLinks lesbisch/biseksueelGeschiedenis



Ervaringen van anderen
Lees over ervaringen van andere vrouwen met Contigo Contact.
Zowel liefdeservaringen als andere ervaringen zijn geplaatst.


Andere ervaringen

Wil je ook je ervaring delen? Laat het Contigo weten


Andere dan liefdeservaringen

Mijn respect voor de eigen wijze waarop je deze site beheert.
De omvang, het gebruikersgemak, de eenvoud die toch veel mogelijkheden biedt, de betaalbaarheid.
(augustus 2015)

Bedankt voor Contigo Contact.
Ik vind het echt een uniek platform in 'de lesbische wereld'.
(augustus 2015)

Ik wil nog even zeggen dat ik vind dat je het heel goed doet, jouw site is al jaren voor mij een betrouwbare plaats om mijn oproepjes te plaatsen.
Mijn complimenten!

(augustus 2015)

Ervaringen lesbisch/biseksueel

Dag Maya,
Ik kijk altijd uit naar de nieuwsbrief van Contigo Contact. Ik vind het een fijne rustige site. Niet zo schreeuwerig. Ik hoop dat je nog lang zo door gaat.
Vriendelijke groetjes.
(juli 2015)

Weet dat jullie telkens weer vrouwen de vrouw van hun leven bezorgen, de ervaring van hun leven...
(juni 2015)

Beste Maya,
Ik vind dat je Contigo Contact op een bijzondere en persoonlijke wijze beheert. Heel prettig!
(juni 2015)

Goedendag Maya,
Ondanks dat ik nog niet mijn match heb gevonden: mijn grootse complimenten voor je site, omdat deze voor de single roze vrouwen noodzakelijk is, gebruiksvriendelijk is ontworpen, nuttige onderwerpen heeft en dat voor de deelneemsters een vriendelijk prijs is berekend. En last-but-not least: in onze email-uitwisseling heb je betrouwbaarheid, behulpzaamheid en attentie getoond, waarvoor chapeau.
Ik wens je heel veel goeds toe. Jay
(juli 2013)

Ervaringen lesbisch/biseksueel

Hallo Maya,
Duidelijke site, goed werk doe je hiermee. Dank daarvoor.
Ik heb vorige maand een advertentie voor zondagmiddagactiviteiten gezet voor de driehoek Delft-Den Haag-Leiden voor 50+ vrouwen. Op 28 oktober hebben we een eerste activiteit in Leiden gehad. We waren met 6 vrouwen en het was een geslaagde middag. Inmiddels hebben zich in totaal 12 vrouwen aangemeld en op 9 december gaan we iets leuks doen in Den Haag.
Groet.
(november 2012)

Dag Maya,
Wat maak jij een prettige site en ze komt bij mij zo betrouwbaar over.
Via Contigo Contact heb ik (nog) geen contact kunnen maken, maar wat niet is kan komen, ik blijf optimistisch.
Op dit moment heb ik een vraag om een vriendin te vinden in het noorden des lands maar helaas zonder resultaat.
Toch blijf ik bij jullie hopen/adverteren. Reden is dat ik de meest prettige site vind.
Vriendelijke groet.
(juni 2012)

Blij met je werk, Maya! Je voorziet in een enorme behoefte!
Hou vol!
(juni 2012)

Ervaringen lesbisch/biseksueel

Openminded Groningen
Begin april hebben wij op CC (4848) onder de naam 'openminded Groningen' een oproep geplaatst voor positieve 'rond de vijftigers' in Groningen (en omgeving) die zich niet (meer) thuis voelen in het uitgaanscircuit. De oproep stond er een maand op en al snel druppelden de reacties binnen; niet alleen uit Groningen maar ook uit Friesland en Drenthe.

Afgelopen zondag was de 1e bijeekomst van openminded Groningen. Met een opkomst van 28 vrouwen zijn we met koffie en gebak gestart op het prachtige terras van restaurant de 2 provinciën. De wolken trokken weg, de zon kwam tevoorschijn en tegen 15.30 uur zaten we met de hele club in de rondvaartboot voor een zonovergoten vaart over het Paterswoldse meer. Plankenkoorts en koudwatervrees behoorden als snel tot het verleden en er werd onderling flink wat afgekletst. Weer aan wal was er ruimte voor een wandeling of chillen op het terras onder het genot van een verkoelend drankje. Het werd al snel duidelijk dat iedereen het reuze naar haar zin had en dat wij een behoefte hadden aangeboord.

Het avondprogramma werd voortgezet in een wokrestaurant aan de rand van Groningen. Het buffetconcept sloeg aan en er werd heel wat heen en weer gewandeld en van plaats gewisseld om verder te kletsen/kennis te maken. De jongste dame was 42, de oudste 72.

Wij gaan 'openminded Groningen' een vervolg geven in de hoop dat we 4 bijeenkomsten per jaar kunnen organiseren. Ook denken wij er over een soortgelijke middag te organiseren voor de 60- en 70-plussers want dat is een groep waar weinig aanbod voor is. Ook zijn er al ideeën voor het maken van een eigen website. En dat allemaal na 1 oproep op CC. Dank dat we dit dankzij jullie hebben kunnen realiseren.
(mei 2012)

Maya, ik dank je voor je inspanning en laat je weten dat van alle relatiesites ik Contigo Contact het meest persoonlijk en sympathiek vind. Goed werk en ik hoop dat jij er nog lang mee doorgaat.
(januari 2012)

Ervaringen lesbisch/biseksueel

Hierbij wil ik mijn eigen ervaring met Contigo Contact delen.
Ik ken de site sinds 6 jaar en toen mijn relatie over was, was dit de eerste site waar ik een advertentie plaatste.
Reageren op een advertentie had voor mij ook geen resultaten opgeleverd. Het kostte enige tijd om te leren hoe een goede advertentie in elkaar moest steken, maar uiteindelijk, na de zoveelste poging is het gelukt: op mijn laatste advertentie kreeg ik een topscore van 35 reacties.

Dankzij deze site heb ik ontmoetingen gehad, die in de loop der jaren tot vriendschappen zijn uitgegroeid en eentje, die een mooie relatie van 2 jaar opleverde.

Nu hoop ik weer op een soulmate en ga door totdat ik haar tegenkom.
Want als je zoekt, dan vind je...
en als je op de deur klopt, dan wordt die voor je opengedaan...
en als je vraagt, krijgt je antwoord...

Dit was 2000 jaar geleden al door die ene Jezus van Nazareth geconstateerd en tot de dag van vandaag staat de bewering nog steeds al een rots.
(juli 2011)

Ik heb weinig leuke ervaringen met het daten bij Contigo Contact. Na misschien wel 4 of 5 keer een advertentie te hebben geplaatst (waar maar heel weinig vrouwen op reageerden), ben ik tot de conclusie gekomen dat dit voor mij niet de weg is om iets op mijn pad te laten komen, steeds die teleurstelling weer. Het komt nooit tot een ontmoeting met een leuke vrouw want men stelt te veel hoge eisen, waaraan ik niet voldoe. Ook nam ik weleens het initiatief om op adverterende dames te reageren maar nog nooit is het verder gekomen dan 1 à 2 mailtjes en dan kreeg ik te horen dat men niet verder contact wilde opbouwen.
Je moet geluk hebben en het lijkt erop dat het niet voor iedereen is weggelegd om zo'n leuke liefde op het internet tegen te komen. Ik baal als een stekker dat het mij niet lukt om een leuke vrouw te ontmoeten via deze site.
Ik wens iedereen succes die de liefde wel heeft gevonden via Contigo Contact.
(januari 2011)

Contigo Contact heeft in jou, Maya, een heel prettige webmaster. Persoonlijk te kunnen cummuniceren met een webmaster is een grote uitzondering in de wereld van de websites. Dus hierbij mijn complimenten voor CC, en voor jou persoonlijk. Mag ook wel eens gezegd worden.
(augustus 2010)

Ervaringen lesbisch/biseksueel

Bedankt voor je mooie site en de gelegenheid om een oproep te plaatsen voor een prachtig en serieus publiek.
(november 2009)

Bijna twee jaar geleden, na een verbroken relatie, heb ik via een advertentie op jouw site een vrouwengroepje samengesteld met acht vrouwen om mijn contacten onder gevoelsgenoten uit te breiden. Deze activiteitengroep functioneert nog steeds en komt eens in de zes weken samen. Aardige vrouwen, het is gezellig eens in de zoveel tijd en met een paar deel ik inmiddels veel meer. Dat heb ik dus mede aan jou te danken!

Over jouw site wordt eveneens door anderen met waardering gesproken.
Wellicht goed om dat met al je inspanning ook te horen.
(mei 2009)

Met mijn, via jouw site, opgerichte groepje zaten we hier in Eindhoven zondag met 30 mensen in de film!
(februari 2009)

Wat een ontzettend goede website heeft Contigo Contact. Erg fijn dat dit bestaat!
Ik bezoek de website al jaren en wordt altijd blij (en soms ook getroost) door de herkenning in de verhalen en advertenties die ik lees.
(september 2008)

Ervaringen lesbisch/biseksueel

Brava!

Ik kijk al geruime tijd regelmatig op de Contigo Contact-site en vanaf het begin viel mij de kwaliteit van de vormgeving op, alsook de betrouwbaarheid van de site: aandacht en regels ten behoeve van de privacy bijvoorbeeld. Het is de zorgvuldigheid dus, in meerdere opzichten, waar je terecht trots op mag zijn.

Mijn complimenten voor het werk wat je doet. Ik wens je veel succes en voldoening toe bij het voortzetten van deze veelomvattende taak. Zonder wijsheid en invoelingsvermogen zou je er op deze manier, zoals jij het doet, niet in slagen: Brava!
(juli 2008)

Hallo Maya,

Ook ik heb een goed gevoel overgehouden aan de contacten, middels CC.
Wat ik alleen wel jammer vind is dat er niet even een korte herinnering via een mailtje wordt gegeven, dat je tegen het eind van je advertentieperiode aanzit, zodat je op tijd kunt verlengen. Niet iedereen houdt haar einddatum in de gaten... Heel erg jammer, want je bent dan ook meteen je tekst kwijt en moet je weer helemaal opnieuw beginnen.
Misschien een hint voor de toekomst?

Reactie door Maya van Contigo Contact:

Contigo Contact maakt geen gebruik van standaard 'herinneringsmails' op grond van de volgende twee overwegingen:
- Niet iedereen is 'gediend' van ongevraagde herinneringen; mail kan al snel beschouwd worden als 'spam'. Dit wil Contigo Contact te allen tijde voorkomen.
- Het zou extra administratieve werkzaamheden vereisen om bij te houden wie op welk moment een mailtje dient te krijgen en Contigo Contact wordt slechts door één - weliswaar zeer actieve... - persoon geleid...

Over de advertentietekst die verdwenen zou zijn nadat de advertentie verwijderd is: Contigo Contact bewaart advertentiegegevens (dus ook de tekst) gemiddeld een half jaar. Eerder gebruikte advertentieteksten zijn dus later op te vragen.

(juli 2008)

Ervaringen lesbisch/biseksueel

Hallo Maya,

Ik wil je zo maar even laten weten dat mijn advertentie enkele interessante reacties heeft op geleverd.
Tot een contact is het nog niet gekomen maar wat het ook wordt het is nu al zeer de moeite waard.
Dank voor je bemiddelingswerk.
(juni 2008)

Wat een merkwaardig misverstand is het te denken dat het gedrag (zoals reageren op mail) van de adverteerders door Contigo beïnvloed kan worden. Het is geen club met regels, en niemand kent elkaar. Dat betekent dat sommigen zich (want anoniem) minder netjes gaan gedragen, anderen niet. Het is een virtuele kroeg, niet meer en niet minder; na 20 of meer zinloze gesprekjes, kun je zomaar de ware tegenkomen. Het bestaat, geloof mij.
Maar als je niet tegen afwijzingen kunt, kun je het spel niet spelen...
(juni 2008)

Ik ben visueel gehandicapt, maar jullie site is erg gebruiksvriendelijk. Mijn complimenten.
(juni 2008)

Ik heb enkele keren gereageerd op een advertentie. Ik heb van jullie gehoord dat de reactie was doorgestuurd, helaas geen enkele reactie van de andere partij.

Ik ervaar dit als erg onplezierig en onfatsoenlijk. Ik had van deze website, die in eerste instantie integer overkomt, meer verwacht. Ik zal in de toekomst geen gebruik meer maken van jullie contactadvertenties. Jammer, gewoon zeggen dat je geen belangstelling hebt is wel zo fatsoenlijk!

Met vriendelijke groet!
(mei 2008)

Ervaringen lesbisch/biseksueel

Inmiddels heeft een vriendin ook een advertentie geplaatst bij Contigo. En hoop ik dat ze net zulke verrassende vrouwen ontmoet!

Dank voor alles! Wat is Contigo toch leuk!
(februari 2008)

Ik ben zeer tevreden over je site. Het voelt goed en mooie, serieuze reacties!
(februari 2008)

Beste mensen van CC...

Ik kreeg van jullie een mailtje dat mijn reactie was doorgestuurd. Vervolgens heb ik niets meer gehoord. Ik vind dat heel jammer, en wat mij betreft ook een reden te meer om in de toekomst jullie site niet meer te bezoeken, of nog eens op een nummer te reageren. Ik vind het niet o.k. als je nog niet eens een reactie terugkrijgt, al sluit b.v de inhoud niet aan, afwijzen kun je iemand altijd, toch... dan moet je naar mijn mening geen oproep plaatsen.

Vriendelijke groet.
(januari 2008)

Beste mensen, makers van de site en de vrouwen die reageren!

Allereerst wil ik iedereen een gezond, creatief, liefdevol en warm 2008 wensen.

Door een vriendin werd ik op jullie site gewezen, erg leuk (goede site!). Natuurlijk ook gereageerd op een oproep. Maar dat is op niets uitgelopen, omdat degene die de oproep plaatste maar heel summier reageerde. Oké, het kan zo zijn dat je geen schrijver bent maar als je een oproep plaatst en niet meer dan 3 hooguit 4 regels terug kunt mailen dan vraag ik me wel af wat je dan in een ander persoon zoekt! Waarom je iemand zoekt? Geen tijd hebben om te mailen, is geen tijd willen maken om de ander beter te leren kennen en een stukje van jezelf blootgegeven. Als je rond de 50 jaar bent dan zoek je geen ellende, dat hebben de meesten van ons wel meegemaakt. Dan wil je er voor gaan toch, door het vuur voor de ander. Maar op een gegeven moment hoorde ik helemaal niets meer, zo ga je niet met mensen om vind ik. Natuurlijk kan iets tegenvallen of je bent de ware tegengekomen, maar wees dan zo netjes om een berichtje te sturen zodat de ander ook weet waar ze aan toe is.

Gelukkig ben ik niet gedesillusioneerd, zoek ook niet 'ik wil de vrouw van m’n dromen tegen komen'. Tuurlijk wil ik moeite doen voor iemand, maar als ze die moeite niet wil nemen voor mij dan ben ik er wel klaar mee. Ik durf rustig te zeggen dat ik het waard ben om mezelf te geven voor een ander, maar niet tegen elke prijs. Dat moet wel op een volwaardige manier gaan, eerlijk en oprecht! Als je zo niet wilt reageren dan ben je het niet waard dat er mensen zijn die moeite nemen om een site zoals deze te maken.

Dat wilde ik even kwijt...
(januari 2008)

Ervaringen lesbisch/biseksueel

Bij deze wil ik melden dat ik het een geweldige site vind waar heel fijn op wordt gereageerd.
(december 2007)

Dank voor je geweldige inzet op deze fijne site.
En voor jou fijne kerstdagen en een heel bijzonder en goed 2008.
(december 2007)

Mijn dank gaat uit naar jou voor de geweldige inzet en moeite die je neemt om ons dames op een (veilige) en lieve manier kennis met elkaar te laten maken. Chapeau!
(september 2007)

Verder wil ik zeggen dat ik het een hele prettige en duidelijke site vind.
(september 2007)

Ik vind jullie site erg prettig.

Wat ik kwijt wil is het volgende: vrouwen reageren naar aanleiding van je advertentie, je reageert terug en hoort op een paar na niets meer; dan denk ik 'waarom reageer je dan'? Ik vind dat erg jammer.
(augustus 2007)

Ervaringen lesbisch/biseksueel

Ik wil even zeggen dat ik op mijn advertentie, die ik een aantal maanden geleden heb gezet, meer dan 40 reacties heb ontvangen. De ware zat er niet bij, maar ik heb er wel een aantal leuke vriendinnen aan over gehouden.

En in vergelijking met andere websites is Contigo Contact erg beschaafd.

Dus alle lof voor Contigo Contact.
(augustus 2007)

Allereerst... Contigo... complimenten voor de site!

Plaats je een advertentie, krijg je reacties, vervolgens reageer je netjes en dan... eindeloze stilte.
Ik vind het heel erg vervelend dat er vrouwen zijn in deze kennelijk 'open' tijd die menen eerst op een 'aardige' manier contact te zoeken, en die vervolgens direct afhaken bij openheid en naar mijn mening eerlijkheid en 'gewoon zijn wie je bent'. 'Ja' en 'nee' zijn toch heel gewone woorden...
Trouwens de vrouw die een advertentie plaatst, weet heus wel wat ze wil!
En meiden / dames... hou toch alsjeblieft eens op met dat aangeleerde uiterlijk/innerlijk-verhaal, speak out for yourself!
(augustus 2007)

Wilde je nog even zeggen dat ik je contigo initiatief erg vrouw-erend vind. Bravo.
Ik vind jouw initiatief zo bijzonder omdat het geen enkele commerciële doelstelling heeft, maar enkel de nobele en mooie intentie om vrouwen samen te brengen en zichtbaar(der) te maken. Zo belangrijk en nodig! (Miranda van Dijk) (juli 2007)

Ervaringen lesbisch/biseksueel

Steengoeie instelling, Contigo Contact.
(juli 2007)

Medio juni plaatste ik een oproep op Contigo Contact waar ik een aantal leuke reacties op heb ontvangen. Het waren er meer dan ik van tevoren gedacht had, dus ik was vol goede hoop. Met een aantal vrouwen heb ik enige tijd e-mailcontact gehad. Ik ben van de internetgeneratie, dus ik check en beantwoord m’n mail dagelijks, maar het werd me al snel duidelijk dat niet iedereen dat doet. Met veel vrouwen verliep het contact tamelijk moeizaam. Mijn eerste date werd afgezegd, zogenaamd wegens griep, maar later bleek dat de dame in kwestie toch twijfels had of ze met een man of een vrouw verder wilde en ze vermoedde dat ze - wanneer puntje bij paaltje zou komen - toch voor een man zou kiezen. Ook met een andere vrouw zou het tot een date komen. Zij besloot op het laatste moment echter dat ik toch wel erg ver weg woonde en dat een LAT-relatie voor haar niet zou werken. Het zal duidelijk zijn dat ik hier gedesillusioneerd uit ben gekomen. Ik had verwacht dat de vrouwen op Contigo ook serieus waren. Anders reageer je toch niet op een oproep?
Wellicht dat ik later nog eens een poging zal wagen, maar ik moet bekennen dat ik toch wel teleurgesteld ben in de dames!
(juli 2007)

Je contigo site is een ware zegen voor veel dames die op zoek zijn denk ik.
Mij heeft het in ieder geval al meer gebracht dan ik ooit had kunnen denken.
(juli 2007)

Ik vind het geweldig, wat jij doet. Duizendmaal dank en wens je, dat je er veel plezier in blijft houden.
Met warme groet.
(april 2007)

Ervaringen lesbisch/biseksueel

Wat ik nou zo raar vind, is dat sommige vrouwen de moeite nemen om een advertentie te plaatsen en als er dan een reactie is, schrijven ze één keer terug (hoe leuk ik schrijf enz), dan stuur ik een foto op en dan komt er vervolgens niets meer (en zo lelijk ben ik echt niet ;-)!). Het is toch wel zo fatsoenlijk om dan even een berichtje terug te sturen als je geen interesse hebt... Kleine moeite, groot gebaar!
Moet ik wel zeggen dat dat niets met jullie site te maken heeft. Het slaat in zijn algemeenheid op datingsites!
(februari 2007)

Beste Maya,
Ik wil je graag even laten weten weten dat ik erg blij ben dat ik de site van CC ontdekte vorige maand! Wat een verademing in vergelijking met de contacten- "kermis" die ik ben tegengekomen op internet. Ik was erg verbaasd over, en gecharmeerd van de persoonlijke benadering, de duidelijkheid m.b.t. hoe CC werkt, de tips en regels, en de zorgvuldigheid waarmee je omgaat met wat er zoal heen en weer geschreven wordt. Het gaf meteen heel veel vertrouwen (terwijl ik eerder als de dood was voor contacten via internetsites).
Ik hoop dat CC nog heel lang zal blijven bestaan, want het haalt vrouwen over grote drempels... Dank voor je inzet.
(oktober 2006)

Ik had beloofd om te laten weten of het gelukt is om contact te krijgen met een vrouw die ik gemaild had, mij terug mailde en toen... geen mailadres er bij had gedaan. Je hebt toen mijn berichtje aan haar doorgestuurd. Het contact is tot stand gekomen en zowaar, het is een heel gezellig clubje geworden. Dus helaas geen lovestory maar wel een blij en tevreden mens dat aardige vrouwen heeft leren kennen en veel plezier beleeft aan die contacten. Mijn dank is dus groot. Dank nogmaals voor de moeite en wie weet, wat niet is zal misschien ooit wel komen. Voor nu de hartelijke groeten van een tevreden mens.

Ervaringen lesbisch/biseksueel

Lieve dames, mag ik eens even kwijt hoe leuk ik jullie site en nieuwsbrief vind?
Zij zijn met zoveel moeite en liefde in elkaar gezet: klasse!
Dankjulliewel!
(september 2006)

Wat een geweldig initiatief. Moet wel veel werk zijn met alle mogelijkheden die er zijn. Goh, ik ben onder de indruk.
Ik vind Contigo de prettigste site van een heleboel die ik gezien heb.
(september 2006)

Contigo Contact is een heel goed medium gebleken voor 'mijn doelgroep', heel fijn dat jullie er zijn.
(september 2006)

Na lang aarzelen besloot ik dan eindelijk een advertentie te plaatsen.
Al snel zag ik in mijn mailbox dat er reacties waren binnengekomen. Netjes beantwoorde ik de mailtjes.
Jammer genoeg bleek dat sommige dames er andere ideeën over hadden; hiermee bedoel ik dat zij nog erg worstelden met het feit dat zij biseksuele gevoelens hebben of zoals anderen die wel erg gespitst bleken op het lichamelijke. Verder kreeg ik de indruk dat de leeftijd ook een belangrijke rol speelt. Ik kan het wellicht verkeerd inschatten, maar ik denk dat als je tegen de 50 aan zit (ik ben 49 jaar) het toch moeilijker lijkt te zijn.
Helaas heb ik via jullie geen dame ontmoet waarmee ik echt wat kan opbouwen, maar wel mailcontact. Het ziet er naar uit dat het ook zo zal blijven. Natuurlijk hoop ik ooit eens een leuke vrouw te ontmoeten waarmee het klikt, wie weet?
De dames die wel een mooie vriendschap of meer te danken hebben aan jullie site wens ik dan ook heel veel plezier en geluk met elkaar.
Vriendelijke groet, 'Bloem'

Ervaringen lesbisch/biseksueel

Jullie mogen mijn CCadvertentie van de website halen. Ik heb 14 reacties gehad en het is mooi zo. Ik vind dit een goede constructie en heel betrouwbaar. Bedankt.
Vervolg: ik nog steeds enorm gelukkig ben met mijn relatie, die ik dus via jullie site heb ontmoet.
(september 2006)

Ik dacht: ik laat even weten wat het resultaat is van mijn contactadvertentie. Dat lijkt me leuk om te horen, als je er zoals jij zo bij betrokken bent. Wel, 1 reactie heeft een bijzonder vriendschappelijk contact opgeleverd. Echt heel leuk. En indirect heeft de advertentie ook een rol gespeeld in mijn liefdesleven: een erg leuke vrouw die ik al een half jaartje kende, vertelde ik ervan en ik geloof datzelfde weekend is de vonk tussen ons overgesprongen. We hebben het sindsdien heerlijk. Dus...

Bedankt voor de bemiddelende rol, het was een fijne ervaring!
(september 2006)

Ik ben geen geregelde maar wel een trouwe bezoeker van jullie site. En ik vind dat jullie het geweldig doen. Blijf er alsjeblieft mee doorgaan. Heb jullie net een beetje gesteund, en hoop dat jullie het hoofd boven water houden.

Bedankt voor de fijne mails en nieuwsbrieven die ik heb ontvangen van jullie en de contacten die ik heb kunnen maken via jullie.

Ervaringen lesbisch/biseksueel

Beste sitebezoekster van Contigo Contact,
Meerdere malen heb ik gebruik gemaakt van deze site om de vrouw van mijn dromen tegen te komen. Elke keer vond ik het zeker de moeite waard en ook weer spannend om te oordelen of ik een juiste keuze kon maken. Natuurlijk is me dat niet altijd gelukt. Mailen is een veilige manier om een contact op te bouwen, maar elkaar recht in de ogen kunnen kijken, zegt veel meer! En ja, welk criterium hou je aan om met iemand wel of niet verder te mailen? Dit kan hem soms in een woord zitten...
Op dit moment mail en bel ik met een lieve vrouw en zeer binnenkort ga ik haar ontmoeten. Weer een stapje verder. Mailen is net als het afpellen van een ui en dan ga je verder. Het voelt dan zo goed, dat ik dat ook dolgraag wil.
Bedankt voor de mogelijkheid die Contigo Contact me geboden heeft en ik geef vrouwen die me mailen vaak het advies om ook zelf een advertentie te plaatsen, want ja, wie van onze leeftijd gaat nog in de kroeg zitten wachten? Ik niet!
Ga er mee door en veel succes hierin. Enne natuurlijk, iedereen krijgt een weerwoordje, want dat verdienen we toch allemaal? Dus meiden... ga ervoor! Er zijn legio vrouwen die het alleenzijn moe zijn, en op deze manier kom je in contact met misschien wel ook de vrouw van jouw dromen. Weet: Vallen is onvermijdelijk, maar opstaan doe je zelf!
Veel succes allemaal!

Dankzij Contigo heb ik een paar goede vriendinnen inmiddels en sinds 4 juni een relatie gehad die helaas weer net is uitgemaakt. Maar toch... léve Contigo hoor!
(oktober 2005)

Mijn oproep heeft geresulteerd in meer reacties dan ik had verwacht en ik kan het nu al niet meer bijbenen... Mijn complimenten voor jullie site trouwens!
(september 2005)

Ben reuze benieuwd naar het aantal én soort reacties op m'n tekst. Trouwens, jullie website vind ik 'n leuk initiatief, en gelukkig zeer klantvriendelijk te bedienen, hetgeen ik van weinig websites vind, m'n complimenten dus en nog veel succes ermee.
(augustus 2005)

Ervaringen lesbisch/biseksueel

Helaas heb ik niet zo'n leuke ervaring gehad met het reageren op een advertentie. In eerste instantie was het een leuke, wel vrij oppervlakkige, mailing, maar al snel vond de dame aan de andere kant van de PC dat ik té veel druk op de ketel zette. Ik van mijn kant wilde haar slechts beter leren kennen en dat niet middels een 10-jaren plan, maar d.m.v. een intensief e-mailcontact. Anders heeft het toch geen zin om een advertentie te plaatsen. Ze heeft het contact dan ook afgekapt omdat ze meer ruimte nodig had. Tja, dat was dus duidelijk geen 'match'. Ik blijf moed houden en hoop dat er toch nog dames zijn die niet zo 'eng' denken meer ruimte nodig te hebben. Wees eerlijk indien je al tijdens het mailen het gevoel hebt dat je de ander niet echt intensiever wilt leren kennen.

Ik heb geen love story toe te voegen. Via internet heb ik mijn vriend ontmoet, een jaar geleden. Wij zijn erg gelukkig met elkaar, en hebben ook samenwoonplannen. Ik heb bigevoelens, en dacht 'eens even de lovestories lezen'. Ik vind er ontzettend mooie verhalen tussen staan, kan ervan genieten dat mensen zo gelukkig zijn.
Dat wilde ik even kwijt.

Ik voel me heel enthousiast om mijn ervaring van mijn eigen advertentie te delen. Een succes, ik heb er heel goede zeilvriendinnen aan overgehouden en dankzij mijn advertentie heb ik dit jaar op mijn boot tien zeilmeiden ontmoet waarmee ik vier maanden lang enthousiast heb gezeild, lekker gekookt aan boord, fijne gesprekken en ja... er is zelfs tussen twee van de gasten een relatie ontstaan. De eindejaarsfeesten beleef ik met twee zeilvriendinnen en mijn eigen vriendin in Quinson in een prachtig vrouwenvakantiehuis. Met twee van hen ben ik ook in oktober naar York naar het Lesbian festival gegaan. Heel interessant en hartverwarmend, een kleine stad overspoeld met duizenden lesbiennes, we herkenden elkaar op straat, in de pub, in restaurants, geweldig! Jammer dat er weinig Nederlandse meiden waren. Een idee voor Nederland?
Enfin, dit alles om je te zeggen dat jullie echt een fantastische site hebben die ik regelmatig bezoek (en ook al benut heb dus). Ga zo door en ik word graag ondersteunend lid.

Ervaringen lesbisch/biseksueel

Ik ben blij dat Contigo Contact nog altijd bestaat. Ik vind het eigenlijk één van de beste en meest serieuze sites (zoniet DE Beste) voor lesbische vrouwen ("die het koren van het kaf scheidt"...). Ik kijk er vaak op. Het heeft voor mij nu even niet iets passends/blijvends opgeleverd (in het verleden al wèl!), maar ach, wat nu niet is, zal vast nog komen. In elk geval: bedankt voor de tip, en ik blijf meedenken en verder een grote pluim voor jou, voor je ´altijd nog zo mooie, nuttige en leuke site!'
(juli 2005)

Mijn complimenten voor alle links die jullie tot nu toe hebben verzameld, ik maak er graag regelmatig gebruik van.
(juli 2005)

Bedankt voor deze steengoede site, jullie maken er veel dames gelukkig mee.
(november 2004)

Jullie doen heel goed werk. Veel vrouwen hebben elkaar via Contigo gevonden, waaronder twee vriendinnen van mij.
Zij zijn getrouwd.
(september 2004)

Ik dank Contigo Contact voor haar inspirerende site. De rest is up to you, dames. Veel succes en liefde toegewenst.

Ervaringen lesbisch/biseksueel

En ik heb het al eens eerder gezegd: u heeft een zeer mooie site. Uiterlijk, maar vooral ook innerlijk.
(augustus 2004)

Gefeliciteerd met het Lustrum. Het is een prachtige site.
(mei 2004)

Van harte gefeliciteerd met jullie 5-jarig bestaan. Ik vind jullie medium fantastisch en hoop dat jullie nog lang mogen blijven bestaan!
(mei 2004)

Gefeliciteerd met met lustrum van de site. Ik hoop dat je er nog heel lang mee door gaat.
(april 2004)

Mijn complimenten over de zeer verzorgd uitziende en stijlvolle website! Ik kwam heel toevallig op je site terecht en meestal vind ik contactadvertenties nogal platvloers overkomen, maar bij het zien van jouw site krijg ik bijna zin om zelf een advertentie te plaatsen! En buiten dat vind ik je site ook heel erg overzichtelijk en duidelijk, iets wat je van maar weinig sites kunt zeggen. De meeste bevatten veel te veel tekst en veel te veel informatie tegelijk. Op jouw site vond ik direct de weg en kreeg ik waar ik om vroeg, niet meer en niet minder.
(maart 2004)

Ervaringen lesbisch/biseksueel

Ik heb net jullie site ontdekt, prachtig, nog nooit zo iets gezien, wat een mogelijkheden. Ik zal er zeker van gebruik maken! Veel succes.
(april 2003)

Ik vind jullie site wat inhoud betreft fantastisch, ik heb 'm recentelijk ontdekt via via... ben al aan het promoten onder mijn vriendinnen.
(augustus 2003)

Ik heb dankzij Contigo goede lesbische vriendinnen gemaakt en dat is heel fijn voor iemand die dit allemaal net ontdekt heeft. Hartstikke bedankt!
(februari 2002)

Home