Logo Contigo Contact


vorige pagina


Nieuws lesbisch/biseksueelNieuweContactenLesbisch/BiseksueelErvaringen lesbisch/biseksueelNieuwsbriefGratisLinks lesbisch/biseksueelGeschiedenis



Ervaringen van anderen
Lees over ervaringen van andere vrouwen met Contigo Contact.
Zowel liefdeservaringen als andere ervaringen zijn geplaatst.



Liefdeservaringen

Wil je ook je ervaring delen? Laat het Contigo weten


Liefdeservaringen

Hoera!
Na enig aarzelen toch zelf maar eens zelf een tekst op Contigo geplaatst.
Met een geweldig resultaat: leuke reacties en een hele serie boeiende ontmoetingen. Openhartige en ontroerende gesprekken met onbekende vrouwen.
Als klap op de vuurpijl ontmoette ik de vrouw die mijn geliefde is geworden. Een fantastische ervaring.
Maar ook als dat niet gebeurd was, zou ik de onderneming zeer de moeite waard hebben gevonden.
Lesbisch Nederland mag zich gelukkig prijzen met een site als Contigo.
De eenvoudige opzet biedt oneindig veel mogelijkheden en webmaster Maya zorgt ervoor dat alles loopt als een zonnetje.
Geweldig!

(mei 2015)

Durf het aan!
Ik, Inge, heb via jullie, Contigo Contact, een hele leuke vrouw ontmoet; nooit gedacht dat je op mijn leeftijd (76 jaar) nog de liefde van je leven op deze manier kon tegenkomen!
Dus vrouwen: durf het aan, je weet het maar nooit! Durf te leven!
Groeten van een gelukkige vrouw.

(december 2014)

De leukste vrouw van heel Contigoland!

lesbisch

Ik had al vaker gekeken op jullie site... In augustus reageerde ik op een oproep van Pip. Onze eerste date duurde van 17 uur tot 01.uur, gewandeld, samen gegeten, mooie gesprekken, veel gelachen. Zij zei 'dit is óf een hele goede match óf helemaal niet...' Ik dacht, wat een leuke vrouw, maar wist niet meteen dat ze de ware was...
Een volgende afspraak was weer zo bijzonder, samen naar de kerk, samen geluncht aan het water, gegeten bij haar in de tuin en toen verraste ze mij met een eerste zoen..

We kennen elkaar nu 9 maanden, over twee maanden gaan we samenwonen, en ook zijn er plannen voor een bruiloft op een Chateau in de Belgische Ardennen.
Zij vindt dat ze de leukste vrouw heeft getroffen van heel Contigoland, ik vind dat ook, Ze is zo lief, zuiver, eerlijk en oprecht, boeiend, grappig... en een fantastisch minnares (ook belangrijk).

Ik wens jullie hetzelfde geluk toe als wij samen ervaren, GO FOR IT, je moet er wel wat voor doen, open je Hart voor die ene vrouw die voor jou bestemd is! Gun je jezelf geluk en liefde.

Contigo bedankt voor jullie bemiddeling, we hebben jullie genoemd in onze ringen.
GROET, Mirjam en Inge


(mei 2013)

Grote liefde gevonden!
Heel erg bedankt! Heb mijn grote liefde gevonden, wonen inmiddels met mijn 2 kids en haar dochter al bijna een jaar samen! En er zijn plannen om in 2014 te gaan trouwen... Eerst veel sparen... ;)

(februari 2012)

De liefde heeft overwonnen
Wij zijn een stel dat elkaar zo'n 10 jaar geleden door Contigo Contact heeft leren kennen. We zijn wel 3 keer uit elkaar gegaan maar nu weten we dat het zo goed is. De liefde heeft overwonnen!
Dank jullie wel voor mijn geluk met de vrouw waar ik van hou en ik zal haar nooit meer teleurstellen.

(september 2011)

De juiste klik: Joke en Joke in Magazine Zie van Ziggo

Verschenen in maart 2010: 'Het was liefde op het eerste gezicht': Joke en Joke leerden elkaar kennen via Contigo Contact. Magazine Zie van Ziggo portretteerde deze twee leuke dames. Klik hier om het artikel te bekijken.

JokeEnJoke
(maart 2010)

"Voor wie ik liefheb wil ik heten..."

2 vrouwen

"Ik noem je: bloemen
Ik noem je: merel in de vroegte
Ik noem je: mooi
Ik noem je: narcissen in de nacht waarover de wind strijkt naar mij toe
Ik noem je: bloemen in de nacht."...

Ik noem je: mijn Lief.

Samen dansen wij verder in één liefdesgedicht.

Met heel veel dank aan Contigo Contact die ons samenbracht...

Liesje en Lobke.

(november 2008)

Een gouden toekomst

Ik wist het wel, dat ik mijn leven niet in mijn eentje zou verder leven. Hartstikke blij ben ik dat mijn advertentie verwijderd kan worden. Ik kan het nog niet geloven en het moet nog tot me doordringen. Het Universum heeft mijn wens gehoord en mij een prachtvrouw gezonden. Ik heb mijn tweelingziel gevonden, iets wat ik nooit had durven dromen. We zijn beloond door jaren keihard werken aan onszelf om nu een kwaliteitsrelatie op te mogen bouwen.

We hebben een gouden toekomst voor ons liggen en zijn zeer dankbaar dat Contigo Contact ons de mogelijkheid daartoe gaf. Mijn lieve vriendin en ik wensen iedereen veel succes en alle geluk van de wereld.

Lieve Maya, duizendmaal dank, je bent door de hemel gezonden.
(augustus 2008)

Een dyke van een relatie



Ik had net besloten geen fanatieke zoekacties naar de ware meer te ondernemen toen ik bij toeval via Contigo Contact in contact kwam met een gevat schrijfster van e-mailberichten. Ik heb menigmaal zitten schuddebuiken van het lachen achter mijn PC. Ik op mijn beurt kon daar ook een aardig steentje aan bijdragen. We hebben zonder verdere bedoelingen ruim een maand gemaild. In die tijd ontrolden zich 2 bijzondere levens en ontstond er een dikke virtuele vriendschap. Verder wilde ik niet denken want er waren nogal wat struikelblokken, dacht ik... Toch besloten we dat het er maar een keer van moest komen, we zouden elkaar gaan ontmoeten. Toen de dag naderde dat de afspraak in de agenda stond waren we beiden niet meer te houden en deden we het maar een dag eerder, woensdagochtend 11.00 uur, niet naast de deur. Een blind date op neutraal terrein: en ja, daar stond ze, onder een grote boom, qua uiterlijk de vrouw waar ik altijd over gedroomd had, kort donker haar, brilletje, bruine ogen. Oh, wat een feest en wat een enge onderneming! Om een lang verhaal kort te maken: onze date duurde tot vrijdag 19.00 uur. Een grondige kennismaking dus. Het neutrale terrein werd langzaamaan ingeruild voor haar huis en mijn huis.

We zijn nu bijna 3 jaar verder en hebben een dyke van een relatie waarin we van alles en nog wat meemaken. En het voegt geweldig. We leven daar, hier en af en toe een paar dagen alleen omdat dat beter uitkomt. De gevatte, met humor doordrenkte e-mails hebben plaatsgemaakt voor lachsalvo's achter het aanrecht, in de tuin of in bed. We hebben het goed samen. Het woord samenwonen is inmiddels gevallen en wie weet woon ik binnenkort onder 1 dak met het liefste liefje van de hele wereld! En ik krijg er nog een poes en goudvissen bij cadeau ook!

Contigo Contact, Maya, bedankt dat je zo'n knuffelgrage verrassende topvrouw wist te leveren!

(Wie weet schrijft m'n lief ook nog háár ervaring...)
(juni 2008)

Wein, Weib und Gesang!
Is niet meer 'Zu Haben'. Dankzij prachtige vrouw, inmiddels Lief, die heeft gereageerd.
(november 2007)

It takes 2 to tango...

2 vrouwen

Wat ik al een hele tijd wilde doen, komt er nu toch echt van.
Even jou en het Contigo-team bedanken voor het enorme geluk wat mij ten deel is gevallen.

September 2006: It takes 2 to tango...
Dikke 20 reacties, maar bij nummer 8 hield de wereld op met draaien: DAT was ze! IS ze!

Op 25 september 2006 kwam de love of my life gewoon de kroeg binnenwandelen, waar we hadden afgesproken. ZIJ bloednerveus, ik wat minder (was tenslotte al de 8e keer... ;-)

Na een week zagen we elkaar voor de 2e keer, en sindsdien zijn we een soort lesbische symbiose, geloof ik. "Gaan jullie niet een beetje te hard", riepen bezorgde vriendinnen nog, maar wij wisten wel beter. Toeval bestaat niet, wij zijn voorbestemd voor elkaar. Na 3 weken al schreef ik in een mailtje: 'je hoeft het alleen maar te vragen, en ik zeg ja...'
Erg, he. Alle clichées en superlatieven die je kunt bedenken; tja, ze kloppen gewoon...

Zonder jullie 'divine intervention' zouden we over 5 weken niet op de stoep van het stadhuis staan.
Ja, op 25 september 2007 gaan we trouwen!

Dus nogmaals: heel veel dank, Contigo is een geweldig fenomeen.

Dames, doe het gewoon, in het kader van: Het leven is een feestje, Contigo geeft je zelfs de slingers aan, je hoeft ze alleen maar even op te hangen!
(augustus 2007)


2 vrouwen

Op mijn bureau staat een foto van twee stapelverliefde en in-gelukkige vrouwen. Een van hen is al vele jaren een goede vriendin van mij en ze hebben elkaar leren kennen via Contigo! Ik heb haar gezegd, dat Contigo het erg fijn zou vinden te horen dat ze binnenkort gaan trouwen.
(augustus 2007)

Langs deze weg mijn gelukwensen voor jullie, dames! (Maya van Contigo Contact)

Liefde op het eerste gehoor
Hierbij komen WIJ terug op een advertentie, die onlangs geplaatst werd.

Op de valreep ontmoetten wij elkaar. Het was liefde op het eerste gehoor! We kletsten ruim 2 uur met elkaar. De klik was er! Kort daarna was onze eerste date. Alsof we elkaar al vele jaren kenden! We zijn heel erg gelukkig met elkaar en hopen dat dit prille, veelbelovende begin een vriendschap en liefdesrelatie voor het leven zal blijken!

Contigo, heel erg bedankt voor de bemiddelende rol.
(april 2007)

Valentijn Love Story

2 vrouwen

Op Valentijnsdag 2000 plaatste ik, Kate, een advertentie op de site van Contigo Contact. Een paar dagen later al kreeg ik een reactie van een vrouw met de  prachtige naam Fenna. Ze bleek niet alleen een prachtige naam te hebben, maar  kon ook schitterend schrijven en al snel ontwikkelde zich een intensief e-mail- contact.
Al na een week hadden wij het gevoel elkaar jaren te kennen zonder elkaar uberhaupt te hebben gezien of gesproken; we besloten tot een "blinde" ontmoeting.
Fenna kwam veel te vroeg met haar autootje uit  Groningen gereden naar een klein stadje in Overijssel om een bezoek te brengen aan het gezicht aan de andere kant van het emailgebeuren. Toen ik Fenna zag en zij mij bleek er al direct een fikse vonk over te slaan. Tot mijn verbijstering bleek Fenna niet alleen de middag en de avond te blijven, maar kletste gezellig de hele nacht door tot ver in de late uurtjes van de volgende middag.
We kennen elkaar nu een maand en zijn stapelverliefd!

December 2000: het vervolg
We zijn nu 9 maanden verder en we zijn nog steeds verliefd op elkaar, en hebben inmiddels gezinsuitbreiding gehad. Schrik niet het is een hond. We voelen ons beide alsof we elkaar al jaren kennen, en hebben inmiddels een paar vakanties samen doorgebracht in onze camper die we samen hebben gekocht. Kate is inmiddels bij Fenna gaan wonen in het Noorden des lands en heeft daar inmiddels ook een baan gevonden. Kortom we zijn nog steeds verliefd, verloofd en bijna getrouwd. In december tijdens een korte vakantie zullen wij ons dan ook als partners laten registreren op het mooie eiland Texel. We kunnen niet genoeg krijgen van elkaars gezelschap en genieten ernorm van elkaar. Kortom Contigo nogmaals bedankt, voor de kans op geluk, wat voor ons beide goed heeft uitgepakt, dus meiden geef de digitale snelweg een kans, maar wees wel eerlijk in de mail die je stuurt. Eerlijkheid duurt het langst, en is immers de enige manier om een relatie te beginnen.

Maart 2007: het vervolg
Hallo, hier zijn we weer, Kate en Fenna van de Valentijns Love Story. We zullen even een update geven, we zijn immers 7 jaar verder in de tijd. We zijn nog steeds gelukkig getrouwd en wonen sinds 2 jaar weer in Nederland. Hebben 4 jaar in het buitenland gewoond. Een geweldige ervaring voor ons beiden.
Zoals al geschreven duurt eerlijkheid inderdaad het langst. We zijn nu 7 jaar verder en zijn nog steeds heel gelukkig met elkaar. Het is de afgelopen jaren niet allemaal over rozen gegaan maar de liefde houdt de boel bij elkaar. Hebben inmiddels een huisje gekocht en hopen hier nog lang en gelukkig samen te mogen wonen.
Voor alle vrouwen die een partner zoeken, je ziet aan ons dat het kan lukken.
Groet Kate en Fenna

Van elkaar houden om wie de ander is

2 vrouwen

Nadat twee hartsvriendinnen elkaar ontmoet hadden, gunden ze mij hetzelfde, en ik ging weer naar Contigo. Mijn oog viel op een reactie die opviel en die mij raakte door haar warmte en eenvoud. Wij kregen een mooie relatie, die jammer genoeg niet door de moeilijkheden heenkwam, die voor het grootste deel ik veroorzaakte, zie ik nu achteraf.

Ik heb toch weer opnieuw via Contigo mijn huidige vrouw gevonden, met wie ik nu 1,5 jaar samenwoon. Deze keer gingen we er wel doorheen, door diezelfde moeilijkheden, en nu werkt het en vinden we de overbrugging over ons verschillend zijn. Zien we hoe mooi, leerzaam en voedend juist verschillen kunnen zijn. De grote kunst is van elkaar gaan houden om wie de ander is, met inbegrip van wat minder bevalt, en vertrouwen dat zij ook zo naar jou kijkt. Dat geeft de kracht, om door alle angsten heen te gaan en te blijven.

Ze, mijn huidige vrouw, was eerst boos op mij omdat ik niet gereageerd had op haar mooie en kwetsbare rectie op mij. En het klopt, in die tijd zat ik zo vol, dat het er niet meer bijkon, ik heb haar weggeklikt, en o zo wonderlijk, we kwamen elkaar toch weer tegen. Via Contigo, in eerste instantie zonder te weten dat wij dat waren.

Maar ik vraag hierbij excuus aan alle vrouwen die niets gehoord hebben op hun advertentie in die tijd. Probeer inderdaad al is het maar met een kort zinnetje, te reageren.

Sindsdien geloven wij in wonderen, zeker ook dat ze via Contigo kunnen ontstaan. Het mooie is dat jullie concept alle ruimte biedt om volledig uit te drukken wat je zoekt, en wie jij bent. Mijn lieve vrouw had zo'n prachtige kennismakingsbrief geschreven dat ik meteen op haar viel. En dat was wederzijds. Wij zijn gelukkig, wij gaan ervoor, en ja, ook die twee hartsvriendinnen zijn gelukkig getrouwd. Ook zij beschouwen hun ontmoeting als een wonder, omdat ze sterk voelen dat zij zijn voorbestemd.

Ga zo door, Contigo Contact.
Jullie hebben de mogelijkheid vrouwen gelukkig te maken, en dat is een heel mooi iets.
(steptember 2006)

We gaan trouwen!

Niet te geloven... ik ben gelukkig!

Ruim een jaar geleden reageerde ik op een oproep van een vrouw op de site van Contigo Contact, ze leek me erg leuk.
Een aantal maanden mailden we heen en weer, later op msn wat gebabbeld, en uiteindelijk dan die eerste ontmoeting! Het klikte meteen.

En nu, na een jaar, zijn we nog zo gelukkig met elkaar dat we hebben besloten te gaan trouwen.
Contigo bedankt!
(januari 2006)

Je weet nooit hoe het loopt...

2 vrouwen

Twee jaar geleden heb ik mede dankzij mijn buurman een advertentie geplaatst op jullie site.
Al gauw kwamen er een aantal reacties binnen. Nadat ik deze gelezen had, vond ik dat ik nog niet toe was aan een nieuwe relatie en overdacht om de advertentie te laten verwijderen.
Er kwam nog een late reactie binnen die mij nieuwsgierig genoeg maakte om te reageren.
Telkens weer kwam er een mailtje terug en al gauw liep ik elke dag naar mijn PC of ik al antwoord van haar had gekregen. Na verloop van tijd hebben we voor het eerst gebeld met elkaar. Dit wordt helemaal niets vond ik na ons eerste telefoongesprek en ik heb het contact verbroken. Regelmatig heb ik daarna gedacht aan hoe het met haar zou zijn...

Door toeval kreeg ik een aantal maanden later via een andere site een mailtje van haar en er ontstond weer een mailcontact. Ik wilde haar graag zienm maar in onze eerdere mailwisseling liet zij blijken dat dat voor haar niet direct hoefde. Wederom wilde ik het contact verbreken want ik wilde zien met wie ik te maken had. Groot was mijn verbazing toen ik een foto van haar ontving. In het daaropvolgende mailtje vroeg ze wat ik van haar vond.
Vrij snel daarna hebben we bij mij thuis afgesproken. Het was heel gezellig en we hebben een tweede afspraak gemaakt bij haar thuis met kerst. Wederom klikte het en bij onze derde afspraak sprong er een vonkje over.

Nu zijn we zover dat we een jaar "verkering" hebben en mijn vriendin haar huis gaat verkopen en bij mij komt wonen.

Zo zie je maar dat je nooit weet hoe iets zal verlopen.
Ik ben wat laat maar wilde jullie toch laten weten dat ik HAAR dankzij jullie site heb gevonden.
(februari 2005)

Kerstliefde

2 vrouwen

Eindelijk durfde ik de stap te wagen. Elke keer maar wikken en wegen of ik het wel of niet zou doen. Een advertentie plaatsen op de site van Contigo. Waarom ook niet. Dus de stoute schoenen aan getrokken en een advertentie opgesteld wat op zich niet zo moeilijk was. Ik probeer het gewoon een maandje dacht ik. Na een paar dagen kwamen de mailtjes binnenstromen. Heel veel uiteenlopende personen reageerden erop. Hele leuke maar ook minder leuke. Er was heel leuk e-mail contact. Tot het moment dat er een mailtje uit Limbabwe (Limburg) binnenkwam. Het klikte al vanaf het eerste moment. Het was spontaan, open en warm. Dus een paar keer heen en weer gemaild. Het werd vertrouwd. Toen belde ze nadat ik mijn nummer had gegeven. Even was het stil maar binnen een mum van tijd was het ijs gebroken. Na anderhalf uur hebben we neergelegd. Daarna nog gemaild en weer gebeld. En zo werd het contact hechter. Twee weken geleden is ze voor het eerst een weekend geweest. De vonk sloeg over en nu zijn we heel erg verliefd. Ja, een kerstliefde. We zijn gek op elkaar en gaan ervoor. Wat ben ik blij dat ik de stap heb genomen om een advertentie te zetten en heel erg blij dat Contigo bestaat anders had ik mijn maatje denk ik niet gevonden!

September 2001: het vervolg
Toen wij het verhaal schreven kenden we elkaar net en hadden we elkaar net ontmoet. Nu zijn we inmiddels 8 maanden verder en wonen we per 1 juli samen en zijn erg gelukkig. De afstand was te groot en het werd elk weekend weer moeilijker en moeilijker om afscheid van elkaar te nemen. Dus we hebben er goed over nagedacht en de stap genomen om samen verder te gaan. Haar wens om aan zee te wonen is uitgekomen en samen lange strandwandelingen te gaan maken. We houden heel veel van elkaar en hopen nog heel lang van elkaar en alle mooie dingen te mogen genieten. Wij hebben elkaar gevonden en echt ze bestaat... zij.

Januari 2002: het vervolg
Vorig jaar, zoals je weet, is mijn of liever gezegd ons jaar goed begonnen. Het liefdesverhaal wat ik je mailde is toen gepubliceerd en nu willen wij jullie nogmaals laten meedelen in ons geluk. We gaan namelijk trouwen. Ja, ja, te gek he. 22 April wordt mijn vriendin 50 jaar ik 12 april 40 jaar en we hebben besloten om er maar drie in een van te maken. 22 April trouwen we in het stadhuis en het grote feest is 27 april want dan trouwen we in de kerk. De dienst wordt gedaan door een vriendin van ons, een lesbische dominee. Dus groot nieuws he. We zijn heel erg gelukkig en we gaan ervoor. Dus nu kan het en willen we het ook graag. We zijn allebei zo zeker van onze zaak dat we gewoon 'ja' zeggen tegen elkaar.

Juni 2004: het vervolg
Daar zijn we weer, terug met een nieuw vervolg van onze relatie. We zijn inmiddels twee jaar getrouwd en zolang is het ook geleden dat we jullie geschreven hebben. Wat gaat dat allemaal snel. Even terug in de tijd. Onze trouwdag was geweldig met alles erop en eraan. De ene dag zijn we voor de wet getrouwd en de zaterdag daarop voor de kerk. De ringen hadden we het jaar daarvoor al uitgezocht op onze vakantie in Turkije. Het was een emotionele maar prachtige dag. Na de inzegening zijn we naar de zaal gereden waar het feest was. Daar werden we verwelkomd door familie en vrienden en mochten we de speciale taart aansnijden (geen standaard bruidstaart maar heel speciaal). Toen kwamen de felicitaties en receptie en hebben we lekker gegeten. 's Avonds was er groot feest waar we nog lang van nagenoten hebben. Het was werkelijk de mooiste dag en alles is vastgelegd op foto en video. En in twee jaar zijn er ook momenten van verdriet, ziekte en zorgen bij ons geweest. En ook dan ben je er voor elkaar. We zijn dan ook nog steeds erg verliefd en houden zielsveel van elkaar. Daarom hebben we ook ja gezegd, in voor- en tegenspoed. We hopen dat dat nog heel erg lang mag duren.

Sprookje

2 vrouwen

Het was voor mij de eerste keer dat ik een advertentie plaatste met als doel een lieve vriendin te vinden. Ik had er lang over nagedacht en had ook geen idee wat mij verder te wachten stond. Eenmaal de stap genomen stroomden de mailtjes binnen, veel meer dan ik ooit voor mogelijk had gehouden, met enkelen van hen is een mailcontact ontstaan. Uiteindelijk waren er maar een paar overgebleven waarmee ik bleef mailen, waaronder ook een vrouw die erg ver weg woont en in haar eerste mail al schreef dat ze alleen maar wilde mailen...

Onze mailtjes begonnen vrijwel meteen met een zekere diepgang, waarin duidelijk was dat we elkaar daarin vonden. Steeds was er weer aanleiding om terug te mailen, soms nog diezelfde dag, maar soms zaten er ook twee weken tussen. Toch bleef ze mij boeien, haar verhalen, haar manier van vertellen, haar manier van steeds de juiste snaar weten te raken. Een paar maanden is het zo gebleven. Zij vroeg mij op een gegeven moment om te bellen, ik hield de boot nog even af, ik vroeg haar om op msn met mij te praten, vervolgens hield zij de boot nog even af...Uiteindelijk zijn we allebei overstag gegaan, ruim een week werd er gebeld en gechat (en geen mailtje meer geschreven) en ergens in die week is het gebeurd. Een vonk, zo heftig, zo intens, zo plotseling! We waren er allebei danig door verrast, hebben ons er zelfs nog even tegen verzet, maar het viel niet meer te ontkennen., we waren verliefd, allebei! En we wilden elkaar zien, zo snel mogelijk! We moesten gewoon weten of wat wij voelden wel echt was, of we niet verliefd waren geworden op iemand die mogelijk helemaal niet bestaat.

Juist op dat moment ging zij voor drie dagen naar het buitenland met een vriendin. Ik had een paar vrije dagen voor de boeg, alle mogelijkheid om haar te ontmoeten, om samen te zijn, en zij moest weg!!! Die drie dagen waren heel moeilijk, voor ons allebei, we wilden elkaar zo graag ontmoeten, vasthouden... maar deze dagen waren achteraf ook zo heel bijzonder. We hebben elkaar smsjes gestuurd, bijna tweehonderd in die drie dagen, elkaar steeds op de hoogte gehouden van alles wat we deden, wat we meemaakten, wat we voelden en vooral... elkaar gek gemaakt van verlangen! Ondertussen groeide ook bij ons allebei de angst dat het een zeepbel was, dat de klik er in het echt niet zou zijn. Het is nauwelijks te beschrijven wat een storm aan emoties deze drie dagen in ons hebben losgemaakt. Dat we elkaar na die dagen snel moesten zien stond als een paal boven water, deze virtuele liefde moest waarheid worden!

We spraken af, voor de eerste ochtend na die drie dagen, een maandag waarin eigenlijk het gewone leven weer moest beginnen. We hebben allebei kinderen, dus spraken we ’s morgens af, onder schooltijd. We wonen 130 km uit elkaar, dus halverwege leek een goede oplossing, hopend en biddend dat de verkeersdrukte ons gunstig gezind zou zijn. Een parkeerplaats bij een wegrestaurant, afspraak half tien, we kenden alleen de kleur van elkaars auto...

Ik was er eerst, een paar minuten te vroeg, en stuurde haar een sms met de laatste aanwijzingen over de plek waar ik stond. Het was zo spannend, ik voelde me zo verliefd en verlangend, maar de angst voor het einde van deze droom was zo groot. En toen zag ik een auto aankomen in de juiste kleur... Ik ging naast mijn auto staan en zag haar achter het stuur zitten. Ik dacht dat ik zou smelten, ik wachtte met spanning tot ze uit stapte en toen ze naar mij toe liep had ik even het gevoel dat mijn benen het zouden begeven. Wat was ze mooi, en wat straalde ze! We hoefden elkaar niks te vragen, niks te zeggen, we keken elkaar in de ogen en wisten allebei dat het goed zat. Geweldig! Ik heb hier nu nog steeds geen woorden voor. De twee uren daarna hebben we vooral veel gepraat, naar elkaar gekeken, elkaar vastgehouden en gekust...

We zijn nu vier weken verder, en wat als een droom begon groeit uit tot het mooiste sprookje ooit geschreven. We voelen elkaar aan in elke mogelijke stemming, we voelen ons op ons gemak in elkaars gezelschap, kunnen volledig onszelf zijn en toch verzekerd van de liefde van de ander blijven. Het is alsof wij hebben gevonden waarnaar wij onbewust ons leven lang hebben gezocht.We zien elkaar zo vaak als mogelijk is, we bellen en smssen dagelijks, we schrijven elkaar nog steeds lange, lieve, waardevolle mails en we weten allebei...

... wij hebben de liefde van ons leven gevonden!
(april 2004)

Verliefd!
Beste dames,
Schrik niet bij het onderwerp, maar ik wil mijn CCadvertentie laten verwijderen van de site.
Waarom? Ik ben verliefd!!! Via de advertentie heb ik zeker al 15 reacties ontvangen en op dit moment zit de ware er al bij. A.s. zaterdag is onze eerste lijflijke ontmoeting. Dit voelt op dit moment van beide kanten super, dus meer valt er niet te wensen! Bedankt voor de medewerking en als ik jullie nodig heb weet ik jullie te vinden!
Bedankt!

Dvd voor twee

2 vrouwen

Ruim een half jaar geleden heb ik op de Contigo site een advertentie geplaatst, niet wetend hoe en of er überhaupt wel op gereageerd zou worden. Leuke reacties kwamen van de meest uiteenlopende vrouwen. Na ongeveer twee weken viel er een reactie in de elektronische brievenbus die me bijzonder aansprak. We hebben ongeveer een week heel intensief gemaild, daarna gemaild en gebeld en ook heel veel sms-jes gestuurd (dat m'n werkgever m'n mobiel niet in beslag heeft genomen verbaast me nog steeds wel). Het was raar maar waar, we werden verliefd op elkaar via e-mail. Eind juni hebben we elkaar voor het eerst ontmoet. In een vlaag van verstandsverbijstering had ik haar uitgenodigd om bij mij thuis te komen eten, daarna zouden we gaan poolen. De zenuwen gierden door m'n keel, maar na een tijdje kletsen bedaarde het wat. We hebben een hele gezellige avond gehad, het poolen is er niet meer van gekomen en om 01.30 ging ze weer op huis aan. Het is vreemd om iemand die je eigenlijk al zo goed kent opnieuw te leren kennen. Opwindend, spannend en ook zenuwslopend.
Een week later zijn we gaan karten. Mijn heldin had, subtiel als ze is, een DVD meegenomen die ik nog nooit had gezien (Jacky Brown) met een onderliggende hint om die eens samen, lees diezelfde middag, te gaan kijken. Dat ving ik niet echt op, dus na een uurtje karten reed ik de ene kant uit en zij de andere. Thuisgekomen kon ik me wel voor m'n kop slaan, wat was ik een oen! Meteen maar bellen, maar Oh nee hè de voice mail stond aan. Toen was ik bang dat ik echt een olifant van een misser had gemaakt. Een kwartiertje later ging de telefoon. Ja "Zij" belde, de muziek in de auto stond nogal hard dus had ze haar mobiel niet gehoord. Ze heeft direct rechtsomkeer gemaakt en is naar me toe gereden. De film hebben we uiteindelijk een paar dagen later gezien... wel samen.
Inmiddels zijn we al weer zeven maanden bij elkaar en heel gelukkig. Ze is echt geweldig. Ik kan er niet over uit dat ik zo'n bijzonder mens ben tegengekomen. Zoals de vrouw van mijn dromen het zelf omschrijft "Wat een toeval. Wat een geluk.

Dank je wel Contigo - en dames, er zijn heel veel leuke vrouwen die de oproepen lezen. Zet zelf een oproep en ondervindt het!

Carpe Diem

2 vrouwen

Zo luidde de titel van mijn advertentie. In september via Contigo Contact.
Ik zocht een lieve vriendin die meer begrip had voor emotionele intelligentie dan het academische van belang achtte. Grappig en lief was de reactie van die ene vrouw uit Rijswijk. Na wat heen en weer bellen kwam dan het in real life contact. Toen de deur open ging, keek ik in 2 hemelsblauwe mooie ogen. Ik was verkocht. Het klikte direct. Nu, 3 maanden verder, gaan we heerlijk samen op wintersport, een van de gezamelijke interesses. Ja, met haar wil ik graag verder. Wat voor mij wel het laatste was om aan te denken, op deze manier iemand te leren kennen, is uitgelopen op een heerlijk samen zijn. En ja, het allerleukste bleek achteraf, mijn hetze tegen de dames met advertenties welke daarin hun voorkeur voor hbo niveau aangaven... Juist ja. Mijn vriendin is een hbo'er...

Juni 2005: het vervolg
Lieve contigo,
Het is nu bijna drie jaar geleden dat ik mijn advertentie voor de grap plaatste. En zie daar, we zijn nog steeds samen!
Wat leuk dat juist moi, gewend aan in real life contact, mijn vriendin leerde kennen via jullie site.
Dank en keep on doing the good job.

Het liefste meisje
Jammer voor jullie allemaal maar ik heb het liefste meisje ingepikt dat er bestaat! Haar advertentie bij jullie deed mij voor de eerste keer reageren via internet en...!

Hazeltje

Vertrouwen, vriendschap en verliefdheid

2 vrouwen

Natuurlijk wil ik een lovestory-tje vertellen, want we zijn heel blij met elkaar, maar aan de andere kant is er ook nog niet zo heel veel te vertellen. Dat is ook het wonderlijke van dit verhaal.
Bij de eerste mail had ik al een gevoel van 'wauw, wat is dit een leuke reactie' en ik heb toen in een uur tijd een prachtige mail opgesteld. Iets ging met het verzenden niet goed, ik kreeg van hotmail te "horen" dat mijn mail niet verzonden kon worden, maar tot mijn grote schrik was mijn hele mail verdwenen.
Wat ik toen gedaan heb, is in een nieuwe  mail mijn frustraties over dit medium ventileren en maar een verkorte versie geven van mijn prachtige, verdwenen mail! En... het wonder geschiede, ik kreeg een hartverwarmende reactie terug. Tijdens het over en weer mailen is deze lieve dame in mijn hart gaan wonen. Het was voor beiden natuurlijk heel spannend om af te spreken, want hoe het op "papier" ook klikte, het was nog steeds droog zwemmen. Vanaf het eerste moment dat we elkaar zagen, voelde het vertrouwd en licht en we gingen uit elkaar met een volgende afspraak en met de voorzichtige woorden dat we elkaar verder wilden leren kennen. Na twee dagen "radio"-stilte is het contact via alle moderne middelen verder tot stand gekomen, want half Nederland ligt tussen ons en het voelt alsof er een matje van vertrouwen, vriendschap en verliefdheid geweven wordt. Komende tijd kunnen we elkaar meer zien en dat voelt hartstikke goed. Ik ben een heel gelukkig mens en ik wens iedereen die op deze en op andere manieren een lieve wederhelft zoekt alle goeds toe!

Liefde hervonden

2 vrouwen

Ruim een jaar geleden heb ik gereageerd op een advertentie uit jullie bestand. En wat bleek, het was een ex-vriendinnetje, dat ik al 8 jaar niet meer gezien of gesproken had, wat erg vreemd was, omdat we heel goed uitelkaar zijn gegaan (toedertijd). Na het eerste telefoontje hadden we afgesproken om ergens wat te gaan drinken.

Toen ik het café binnenkwam en ik haar in de ogen keek was er een vonk die direct oversprong. We hebben de hele avond zitten kletsen, totdat we vriendelijk verzocht werden te vertrekken, daar het café dicht ging.  De week erna hadden we weer afgesproken, nu om een hapje te eten. Na een hele week lopen zwijmelen en dagdromen, kreeg ik tijdens het eten natuurlijk geen hap door mijn keel. Ik kon alleen maar verdrinken in haar ogen. Gelukkig was dit wederzijds. Inmiddels zijn we ruim een jaar samen en gaan we over 2 weken samenwonen. Ik kan me niet herinneren ooit gelukkiger te zijn geweest.

Dus Contigo, THANKS.

Het is gelukt!

2 vrouwen

Nummer CC 2521
Plaatsingsdatum 5 maart 2002
Leeftijd 52
Omgeving Utrecht
Titel Het is gelukt

Het ene nummer en het andere nummer maken nu samen een nummer dus CC 2521 en CC 2534 hebben elkaar gevonden. Blijf dus vooral adverteren want CC 6055 is forever!

Succes lieve dames!

Het vertrouwen is weer terug...

2 vrouwen

Na tien jaar samenwonen verbrak mijn vriendin de relatie. Ik bleef achter heel veel onbeantwoorde vragen, onbegrip en pijn. Ik verstopte me nog meer in mijn werk, richtte mijn nieuwe huisje in, kocht een tweedehands computer en een kat. De drie jaren erna waren heel zwaar; regelmatig kwam ze nog langs en ik deed van alles voor haar, want ik had hoop dat het nog goed zou komen. Maar dat bleek een illusie, de laatste keer dat ze op de koffie kwam vertelde ze me dat er een man in haar leven was, waar ze verliefd op was. Ze had zelfs al trouwplannen. Dit leverde nog meer verwarring op, had ik me dan al die jaren laten gebruiken? Ik besloot mijn leven weer op te pakken en ontdekte (de contactadvertentiepagina van) Contigo Contact op het net. Voor mezelf had ik al besloten dat een lat-relatie ideaal was, liefde is vooral toch pijn en samenwonen, nee, nooit meer want het vertrouwen was volkomen weggeslagen. Maar na een jaar regelmatig Contigo bezocht te hebben, stond er een advertentie die mij ontzettend aantrok. En dan niet zozeer de tekst, maar vooral de titel. Iedere dag keek ik er naar en na een dag of tien trok ik de stoute schoenen aan en stuurde een korte voorzichtige reactie. De volgende dag ontving ik een leuke reactie terug en het voelde goed, waardoor ik een langere mail terugstuurde, met iets wat ik normaal nooit zou doen, mijn telefoonnummer erbij. 's Avonds belde ze me en na een paar uur besloten we dat ik langs zou komen om verder te praten; het klikte heel erg goed. Daar stond ik dan met mijn hondje midden in de nacht voor haar deur. Als het puur om het uiterlijk zou gaan, hadden we elkaar nooit gevonden. We hebben niet veel meer gepraat, want het was laat en eigenlijk werden we overmand door slaap. De volgende dag trokken we samen op en gingen uit eten en hebben weer heel veel gepraat, wat maakte dat we elkaars schoonheden ontdekte. De volgende dag ging ik naar huis en ik betrapte mezelf erop dat ze me wel erg bezig hield; andersom bleek dat ook het geval want 's avonds belde ze me weer en ik ben toen een dag later naar haar terug gegaan.

Nu begrijp ik wat er ontbrak in mijn vorige relatie. Ik woon nu samen sinds een half jaar met voor mij de mooiste vrouw die er bestaat, die mij respecteert voor wie ik ben. Ik heb weer geleerd te vertrouwen zodat ik mijn kwetsbaarheid kan tonen zonder angst. Ook hoef ik me niet altijd groot te houden, ik mag ook het kleine meisje zijn. We hebben allebei genoeg meegemaakt om er samen voor te gaan, om eerlijk te blijven en te knokken voor je relatie als het iets minder wordt. Want het blijft geven en nemen.

Knuffeltje ik hou van je!

Maya bedankt, want zonder jou had ik deze vrouw nooit ontmoet!

Be Together
Wat vond ik het spannend, een contact advertentie plaatsen. Ik (30 jaar) had toen alleen nog relaties met mannen gehad. Het gevoel iets essentieels te missen werd sterker en sterker. Dat gevoel had voor een groot deel te maken met het missen van passie, maar ging eigenlijk nog veel dieper. Mijn verlangen naar het intiem kunnen zijn met een vrouw was erg groot geworden. Maar vooral wilde ik héél graag héél erg verliefd worden...

2 vrouwen

Ik had goed nagedacht over wat ik mijn advertentie wilde zetten. Iets over mezelf vertellen en tegelijkertijd beschrijven naar wie ik op zoek was. En, hoorde mijn advertentie onder 'bi' of onder 'lesbisch'? Omdat ik wel relaties met mannen en nog niet met vrouwen had gehad, besloot ik dat 'bi' de beste optie was. Ik hoopte dat ik in ieder geval een paar reacties zou krijgen... Die paar reacties bleken er ongeveer 30 in een periode van 4 weken. Nog nooit had ik zoveel tijd besteed aan het beantwoorden van mailtjes! Geweldig vond ik het! Al gauw bleek dat ik moest gaan selecteren om het overzicht te kunnen bewaren. Al vrij snel had ik erg leuk mailcontact met een aantal vrouwen. Met sommige had ik zo'n leuk mailcontact dat er een ontmoeting volgde. Heel spannend en ontzettend leuk. Het bleken bijna allemaal leuke en vlotte dames waarmee ik een gezellige avond(en) heb gehad. Maar... ik werd niet verliefd. Tot ik, in de laatste week dat mijn advertentie bij Contigo stond, een mailtje kreeg dat m'n hart sneller deed kloppen. Ik weet niet waarom maar dit voelde anders dan alle eerdere mailtjes. Ik was intussen aardig bedreven geraakt in het vlot beantwoorden van mail. Maar over het beantwoorden van dit mailtje deed ik 2 dagen. Telkens veranderde ik de tekst weer. Alsof er veel vanaf hing... Nadat ik haar terug gemaild had, voelde ik een soort zenuwachtige kriebel in het diepste van mijn buik. Had ik het juiste geschreven, vond ze mijn reactie ook leuk? Gelukkig mailde ze me heel snel terug. En wat schreef ze leuk en boeiend! Wie was die bijzondere vrouw die mij zo bezig hield? Ik wilde steeds meer van haar weten en keek elke dag met verlangen uit naar haar mail. Zij stelde na een aantal weken voor om elkaar te gaan ontmoeten. Ik wilde dat heel graag maar vond het vooral heel eng. Wat als een ontmoeting het magische gevoel tussen ons zou veranderen...
Onze mailtjes werden steeds persoonlijker en intussen stuurden we elkaar ook smsjes. De dag van de ontmoeting hoorde ik haar stem voor het eerst door de telefoon. Ik had geen tijd om dit op me in te laten werken want 2 minuten daarna zou ik haar in het echt zien. Ik liep naar de afgesproken plek en daar stond ze... Een mooie vlotte vrouw die ik eigenlijk meteen heel erg leuk vond. Ik keek in prachtige groenblauwe ogen en zag een stralende lach. We gaven elkaar 3 zoenen en ik hoorde haar zacht zeggen: Wauw!... En ik dacht hetzelfde...

Onze eerste date duurde zo'n 15 uur!! Tot diep in de nacht hebben we gepraat. Ze is mee gegaan naar mijn huis en daar hebben we tot de ochtend verder gepraat. Beetje onwennig omdat dit de eerste ontmoeting was maar het voelde vooral heel fijn en vertrouwd. Het werd een nacht (en ochtend) vol passie...
We waren allebei overweldigd door zoveel gevoel. Het leek bijna wel een droom. Ik had echt even tijd nodig om dit een beetje te verwerken. Maar het duurde niet lang voor ik besefte dat ik vreselijk verliefd aan het worden was. Een week na deze eerste ontmoeting zag ik haar voor de tweede keer. Ditmaal bij haar thuis. Ik was zenuwachtig en voelde vlinders in mijn buik. Ik zat naast haar op de bank en wilde niets liever dan haar zoenen. Ik zag aan haar dat zij hetzelfde voelde. Toen ik opstond om haar CD's te bekijken kwam ze achter me staan en pakte me vast. Dat voelde zo goed... We hebben de hele avond gezoend en hadden een nacht met nog meer passie dan de eerste nacht.
Dat is nu 4 maanden geleden. We zijn hartstikke verliefd en de passie tussen ons groeit met de keren dat we elkaar zien.
Omdat wij een eindje uit elkaar wonen had ik haar waarschijnlijk nooit ontmoet in het dagelijks leven of in het uitgaanscircuit. Via Contigo is dat gelukkig wel gebeurd! Mijn diepste verlangen is in vervulling gegaan. Ik ben heel erg verliefd geworden en ik deel mijn leven nu met een vrouw. Met een geweldige vrouw die ik niet meer kwijt wil!

Liefde in een klein dorpje
Allereerst bedankt voor het opzetten van jullie site. Een fantastisch initiatief. Door de advertentie die ik op de site heb geplaatst, heb ik een hele lieve vriendin gevonden. Ik woon in een klein dorpje waar je nauwelijks contacten op kunt doen, laat staan een vrouw vinden. De vriendin die ik heb gevonden woont ook in een klein dorpje, maar 18 km bij mij vandaan. Zonder jullie site hadden we elkaar nooit gevonden. Dus de site levert nogal wat geluk op.

Love Message

2 vrouwen

Beste Contigo Contact,

Hierbij laat ik even weten dat ik met succes een liefde heb gevonden via een van jullie advertenties. Ik weet nog dat je mij mailde twee jaar geleden met de vraag of ik het zinvol vond om met Contigo te starten (naar aanleiding van de marktonderzoeksenquete). Ik antwoordde toen geloof ik dat ik niet zo snel per advertentie een liefde zou opsporen. Komisch he? Nu dan wel. En wat voor een! We zijn al 4 maanden dolgelukkig en genieten elke dag. Dit wilde ik je toch even laten weten.

Bedankt en groeten.

Titel: aantrekkelijke vrouw zocht soortgenoot

2 vrouwen

Ik een advertentie plaatsen op jullie website?? Ik dacht het niet! Maar uiteindelijk vond ik het toch wel een uitdaging en besloot de stoute schoenen aan te trekken. Meer dan 60 reacties was het gevolg. Maar vanaf het begin was er die ene e-mail die me wel extra nieuwsgierig maakte. Maar toch... een bi-sexuele vrouw was niet echt wat ik zocht. Ik begon dus dapper alle reacties te beantwoorden en besloot om er 3 uit te zoeken om iets mee af te spreken, waaronder ook die ene vrouw. Ze reageerde onmiddellijk op haar vlotte, leuke manier en wederom was ik geintrigeerd! Ik had al snel met de andere 2 vrouwen een date alleen met mijn "speciale vrouw" was het was moeilijker aangezien zij in de horeca werkzaam bleek te zijn. De andere twee
afspraken waren leuk maar niet leuk genoeg voor een vervolg. Uiteindelijk had ik haar dan eindelijk aan de telefoon: een hele leuke vlotte meid met wie het meteen heel goed klikte! We besloten de maandag erop af te spreken en zo gezegd, zo gedaan. Toen ik haar zag staan bleek mijn fascinatie voor haar geheel terecht: een mooie, vlotte meid, ietswat dominant, goed gekleed en supervrouwelijk, kortom: helemaal mijn type! De avond verliep supergezellig en al de volgende middag waren we aan het sms-en! Die woensdag erop hebben we het record telefoneren verbroken; we zaten nl. van 23.30 uur tot 09.00 uur de volgende ochtend aan de telefoon met elkaar! Uiteindelijk zijn we nu bijna 3 maanden verder en het voelt te gek! Ik heb mijn soulmate gevonden en we hebben het hartstikke goed samen!
Dus Contigo: bedankt!

En nog veel sneller dan ik had gedacht

2 vrouwen

Aangezien mijn advertentie op jullie site mij geen windeieren heeft opgeleverd is het minste wat ik kan terug doen het schrijven van een love story. Ik heb een ongekend aantal reacties gehad, die ik allemaal heb beantwoord. Na een grove eerste selectie kon het daten beginnen. Ik was op zoek naar een sportieve vrouwelijke vrouw met humor, niveau en stijl. Ik kan je nu vertellen dat ze in grote getalen gereageerd hebben. Mijn eerste date was een enorm succes. Zelden heb ik zo gelachen en toch ook serieus gepraat met iemand die ik alleen maar via het mailen had leren kennen. Dat smaakte dus naar meer.
Zo gedacht, zo gedaan. Inmiddels was ik ook aan het mailen met een in mijn ogen zeer interessante vrouw; ook zij kon mij doen huilen van het lachen achter mijn digitale doos en tevens een beroep doen op mijn gevoel voor kunst, cultuur en kwaliteit. Dat schreeuwde dus om een date. Mijn plan om ca. 20.30 uur naar huis te gaan na een bezoek aan een galery en een grand café is op niets uitgelopen, gelukkig.
Inmiddels hebben we al heel wat cultuur opgedaan in het buitenland en er van genoten. We kunnen op alle fronten dingen delen en van elkaar genieten. Ik weet dat er nog heel wat vrouwen op zoek zijn naar elkaar en kan een advertentie op de site van Contigo alleen maar aanbevelen. Naast mijn pas verworven liefde heb ik ook nog leuke vriendschappelijke contacten gelegd.

Finally it happened to me

Na een nare ervaring met een van de reacties op mijn advertentie heb ik dan toch eindelijk de vrouw gevonden waarvan ik kan zeggen dat er gelukkig toch ook vrouwen zijn die wel de moeite waard zijn om in te investeren. Na een mailing en diverse telefonische contacten hadden we al een sterk wederzijds gevoel. Toen kwam natuurlijk 'De ontmoeting' waarvoor je dan toch weer een bepaalde spanning hebt opgebouwd. Deze was in één woord: FANTASTISCH. Het werd een lange avond c.q. nacht en sindsdien zijn we onafscheidelijk. We hebben het geluk dat we in dezelfde woonplaats gevestigd zijn, waardoor we elkaar ook veel kunnen ontmoeten en beter leren kennen.
Wat ik hiervan heb geleerd is niet op te geven na een minder goede ervaring, want het kan ook anders.
Contigo bedankt!

Koninginnedag...met een zachte G...

2 vrouwen

Op zoek naar iemand om mee uit te gaan stuitte ik op de site van Contigo ... en vond daar een hoop leuke advertenties! Eén stak daar met kop en schouders bovenuit ... één nadeel: ze woonde ver bij me vandaan (onhandig, als je uit wilt gaan). Toch besloot ik te reageren en werd na mijn eerste mailtje al verrast door een sprankelend mailtje terug. Dit werd het begin van een intensieve mail-uitwisseling, we mailden elkaar iedere dag, hele verhalen...
Na een tijdje werd ik benieuwd, wilde ik meer weten...en gingen we elkaar ook bellen. Ook haar stem was leuk en nu was ik helemaal supernieuwsgierig naar dat meisje 150 km. verderop...
We besloten af te spreken. Op Koninginnedag zou ze naar me toe komen, en ik zou voor haar koken. Wat was ik toen zenuwachtig - hyperaktief was ik die dag. Wat moest ik aan, wat moest ik zeggen, welk luchtje zou ik opdoen, wat moest ik doen als het niet klikte.... Want het is ongelooflijk dat je geraakt kunt worden door iemand die je nog nooit in levende lijve gezien of gesproken hebt ... ik was in feite verliefd op iemand die ik nog nooit gezien had!
18 uur hadden we afgesproken, en toen de bel ging HAD ik het niet meer... ik liep naar de voordeur, haalde diep adem, opende de deur en ... keek in de mooiste ogen en zag de liefste lach die ik ooit gezien had. Wat een stuk!
(Nu sloeg de paniek pas echt toe. Ik vond haar leuk!!! Als ze mij nu ook maar leuk zou vinden!)
Het eerste contact was een beetje raar; je weet al zo veel van elkaar maar in het echt met elkaar praten, elkaar zien, is dan zo gek. Maar al snel 'brak het ijs' en gingen we verder met praten waar we in de mail gebleven waren...het was zo fijn om met elkaar te praten...

Goed; om een lang verhaal kort te maken <bovendien wil ik de rest niet met jullie delen> ... het is nu 6 juli, en we zijn alweer sinds Koninginnedag bij elkaar... supergelukkig, tot over onze oren verliefd... DANKZIJ CONTIGO!!

Thanks!

Wil je dit ook meemaken, vraag vandaag nog een Contigo Contactadvertentie aan.

Home