Logo Contigo Contact


Nieuwsbrief 6 januari 2021
Aantal abonnees: 1789
[email protected]Stichting Contigo Contact
Nieuwe contacten, links en meer voor lesbische en biseksuele vrouwen
Ga naar de website van Contigo Contact


Al 21 jaar een begrip!

Contigo Contact maakt winnaressen bekend...

Maar liefst 2 winnaressen

Wat een mooie en lieve kerst- en/of nieuwjaarskaarten hebben 11 dames me gestuurd.
Hartverwarmend.
De 2 winnaressen van de actie zijn bekend, zij raakten mij het meest met hun creatieve, toepasselijke, allesomvattende, rake, lieve creaties waar veel tijd en energie ingestoken is.
Ik waardeer het enorm.

Hieronder de winnende inzendingen:Een schot in de roos. Ik noem mezelf graag Maya de Bij. Ik heb warme gevoelens bij deze lieve en eigenzinnige bij en herken mezelf ook in het personage. Daarnaast ben ik dol op bijen, hommels, zweefvliegen, sprinkhanen (Flip), kevers en alle andere nuttige beestjes, klein en groot, in tuin en natuur. Rechtsboven is het logo van Contigo Contact te zien. Met alle dames in een kring eromheen. Bij het openmaken van de envelop kwamen me ook nog allerlei hartjes tegemoet met lieve teksten erop. Ook de postzegel viel in de smaak: een persoonlijke postzegel met de twee honden van de dame in kwestie. Kortom: hoeveel feest wil je hebben?Een mooie kunstkaart met dames die van elkaars gezelschap genieten. De persoonlijke tekst van de verzendster op de binnenzijde met wat Contigo Contact voor haar betekend heeft in de vele afgelopen jaren, kwam direct bij me binnen. Mooi om te lezen. Daar doe je het voor.

Gefeliciteerd dames met jullie prijs. Het is jullie van harte gegund!

P.S. Alle andere dames die een ansichtkaart hebben gestuurd hebben, zoals beloofd, een kortingscode ontvangen per mail waarmee zij tot en met maart 2021 een gratis CCadvertentie aan kunnen vragen voor 1 maand (t.w.v. 20 euro).


Contigo Contact is blij...
Overall positieve en lieve reactiesHartelijk dank voor alle reacties op mijn verzoek om respons in de vorige nieuwsbrief.

Over de gehele linie heerst er gelukkig een grote tevredenheid over de website van Contigo Contact. Er kwamen veel lieve berichten binnen. Men is blij met de overzichtelijkheid, de betrouwbaarheid, de rust, het gebrek aan pop-ups, dat het niet commercieel is, de gebruiksvriendelijkheid, de consistentie, de tips in de nieuwsbrief, mijn open en persoonlijke benadering en dat het niet om vluchtig contact gaat, om maar eens wat te noemen.

Kreten als 'ga zo door', 'geen veranderingen nodig', 'goed dat je er bent' en 'stop alsjebieft niet' kwamen veelvuldig langs.

Lief. Ik neem het mee.


Contigo Contact heeft gelezen...

Het sprak jullie aan een mening te geven naar aanleiding van mijn vragen. Tot nu toe kwamen al tweemaal zoveel meningen binnen als ansichtkaarten gekoppeld aan een gratis contactadvertentie...

Het geven van een mening wordt in deze tijd blijkbaar als belangrijk ervaren. Éen dame opperde meer discussies, verhalen en interviews op de site te plaatsen. Contigo Contact zal echter nooit een opiniesite- en discussiesite worden, daarvan zijn er namelijk genoeg. Bovendien ben ik persoonlijk van mening dat er momenteel te veel ongefundeerde meningen rondzwerven in de wereld. Mensen zijn té snel geneigd ergens iets van te vinden zonder zich in het onderwerp verdiept te hebben. Kennis opdoen kost (lees)tijd en tijd wordt liever aan 'leuke dingen' besteed. Maar goed, da's een andere discussie.

Naast de ondersteunende, veelal positieve reacties, kwamen er natuurlijk ook een aantal punten van (opbouwende) kritiek naar voren. Of voorstellen voor hoe het anders zijn kunnen. In de komende nieuwsbrieven zal ik telkens een van deze onderwerpen uitwerken.

Hieronder alvast een idee van wat er zoal naar voren kwam:

*** Een aantal dames had graag meegedaan aan de actie en een ansichtkaart gestuurd, maar had de actie over het hoofd gezien en/of kon het postadres niet vinden. Óf dacht zelfs dat alleen de eindwinnares(sen) een gratis CCadvertentie zou(den) krijgen...

De actie was echter al vanaf 1 december 2020 in de nieuwsbrief é
n op diverse plekken op de website, stap-voor-stap, aangekondigd en uitgelegd. Het was geen puzzel. Er was slechts een beetje lezen voor nodig...En het leuke was nu juist dat iederéén die een ansichtkaart stuurde, een gratis CCadvertentie kreeg. De winnares kreeg een extra prijs, namelijk een heel jaar gratis adverteren. Hoe leuk wil je het hebben?


Maar je moet er inderdaad wel wat voor doen... lezen.


Contigo Contact legt uit...

Het filteren van reacties op CCadvertentiesUit de reacties bleek ook dat er blijkbaar wat misverstanden bestaan of onduidelijkheden leven onder de bezoeksters van de website. Daarom wat extra uitleg over waarom zaken gaan zoals ze gaan bij Contigo Contact. Wat daarbij de overwegingen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring.

Zo bestaat bij enkele dames bijvoorbeeld het idee dat het filteren van de ingezonden reacties op de contactadvertenties door mij niet nodig zou zijn want 'eventuele afwijzingen van mannen zouden ze zelf wel af kunnen handelen'.

Naar aanleiding van deze vraag heb ik besloten de algemene informatie op de website omtrent de contactadvertenties bij te werken. Het is nu mogelijk een uitgebreidere uitleg te lezen over hoe de ingezonden reacties gefilterd worden en vooral waarom.

Klik hier om meer te lezen.Contigo Contactadvertenties

lesbisch


Contigo Contact biedt al sinds 1999 een betrouwbare en persoonlijke online ontmoetingsplek voor lesbische en biseksuele vrouwen.

Op de website van Contigo Contact vind je contactadvertenties van vrouwen die op zoek zijn naar een liefdesrelatie (lesbisch/bi), vriendschap, en deelnemers voor niet-commerciële activiteiten.

Ter verduidelijking: ook buiten de nieuwsbrief om zijn, elke dag, via contigocontact.nl, de contactadvertenties te bekijken.

Reageer gratis of plaats zelf een CCadvertentie; dat kan al voor 20 euro (1 maand plaatsing) of voor 35 euro (2 maanden plaatsing).

Geen abonnementskosten, geen account nodig, geen inlog nodig. Zo eenvoudig en laagdrempelig mogelijk.

Surf naar: contigocontact.nl
- om de contactadvertenties te bekijken die op dit moment op de website te zien zijn;
- om zelf een contactadvertentie aan te vragen.


Contigo Contact Geeft Weg
In Zijn ogen geen zondaar - Jolanda van der Lee


Een primeur: dit boek verschijnt pas eind januari, nu al door jullie te winnen!

Vol zelfvertrouwen schrijft een arts in 1870 aan De Geneeskundige Courant dat zijn liefde voor mannen geen ziekte is zoals de krant had beweerd. Wat dan wel? Daar breekt hij zich het hoofd niet over. Hij noemt zichzelf een 'mensch met het lichaam van een man en de ziel van eene vrouw'. Voor medici is hij een 'contrair sexuaal': de negentiende-eeuwse verzamelterm waar ook 'gevallen van homosexualiteit' onder vallen. Medische tijdschriften bespraken voor het eerst van de norm afwijkende liefdesverlangens en publiceerden teksten van 'contrair sexualen'. Dit boek vertelt, na een historische inleiding, wat vijf 'contrair sexualen' schreven over hun leven, God en verlangens. De verklaringen van de arts, marineofficier, joodse schriftgeleerde, politicus en spiritistische onderwijzer van hun gevoelens zijn even verschillend als hun seksuele ervaringen. Over Gods oordeel zijn ze het echter eens: ze weten zeker dat ze in Zijn ogen geen zondaar zijn.

Wil je kans maken op dit historisch interessante boek, vul dan je gegevens in op
contigocontact.nl/CCgeeftweg.htm.

Contigo Contact Donaties

donaties welkom

Vind je Stichting Contigo Contact een goed initiatief, steun haar middels een donatie.

Het is mogelijk veilig en indien gewenst, anoniem, te doneren, o.a. via iDeal, Creditcard of Paypal. Uiteraard eenmalig, je zit nergens aan vast! Je gegevens worden niet vastgelegd.
Doneren gebeurt via de gratis ter beschikking gestelde donatiemodule van Stichting Geef.

Doneer via contigocontact.nl/CCdonatie.htm.

Bekijk hier de pagina van Stichting Contigo Contact op de website van Geef.


.
© Stichting Contigo Contact, 2021
Adressen van abonnees worden NIET openbaar gemaakt en/of doorgegeven aan derden.