<<< een pagina terug


Biseksuele "geaardheid" is niets anders dan een extreem hoge behoefte aan seks


Resultaat:

Eens Oneens
20 % 80 %


Reactie van de maand:

Ik ben het met deze stelling oneens: dat maakt praktisch 70 % van de mannen biseksueel!En verder:

Oneens:

... oneens; ik ben bi en heb gewoon behoefde aan meer tederheid en gevoel.

... oneens; misschien is het wel 'makkelijk' om bi-sexueel te zijn omdat je dan van twee walletjes kan 'snoepen'. Ik denk echter dat het echt niet zo gemakkelijk is omdat de geschetste situatie, het bi-sexueel zijn, m.i. alleen maar voor problemen zorgt. Als het echt alleen maar om de sex gaat, kun je je gevoel toch niet verloochenen. Pfff, nee hoor, je bent bi of nie. Ik denk ook niet dat je daarover kunt oordelen als je het niet bent.

... oneens; dat vind ik nou de grootste onzin die er maar bestaat Als je grote behoefte hebt aan seksualiteit dan kun je ook jezelf nog bevredigen. Nee er zijn mensen die eerder tot elkaar aangetrokken voelen en of dat nu mannen of vrouwen zijn. Ja dat bepaal jezelf. Biseksueel wil niet zeggen dat je van twee walletjes eet tegelijkertijd. Binnen een relatie of die nu homo- bi- of lesbisch is moet je toch een zekere monogamiteit verwachten. Is DAT niet zo dan heb je een verhoogde behoefte aan seks, maar dat is dus zeker niet alleen als je bi bent. (Een bi vrouw die weinig seks heeft, niet omdat het niet kan maar omdat ze geen behoefte heeft aan bv elke dag seks.) ps. bovendien denk ik dat een vrouw die veel seks wil gewoon een nymfomane is!!

... oneens; seks is iets anders dan houden van een persoon, man of vrouw.

... oneens; seks is NIET altijd het hoofddoel.

... oneens; onzin, sinds wanneer wordt het hebben van een bepaalde "geaardheid" alleen in verband gebracht met seks? Er mag weleens wat meer aandacht besteed worden aan mens & relatie!

... oneens; ik snap de hele link niet en waarom staat geaardheid tussen aanhalingstekens? Ik val op bepaalde mensen, vaak zijn dat vrouwen soms zijn dat mannen. Is daar soms iets mis mee? Is dat een taboe onder "echte" lesbiŽnes? Ik heb in elk geval geen extreem hoge behoefte aan sex.

... oneens; als je zowel van mannen als van vrouwen houdt,wil dat niet meteen zeggen dat je daar contant sex mee wil,echt grote onzin deze stelling!

... oneens; dat slaat werkelijk nergens op!!! Die mensen kunnen van allebei de geslachten genieten ja, maar dat geeft nog niet aan dat ze meer behoeften hebben aan seks als anderen mensen.

... oneens; veel sex kan ook alleen met het andere geslacht.

... oneens; die stelling slaat echt nergens op! Het is zoiezo al onzin te beweren dat voor biseksuelen de 'markt' dubbel zo groot is. Je valt op een bepaalde persoon, niet op iedereen, ook al ben je seksueel. Voor de meeste mensen spreekt dit voor zich.

... oneens; ik ben bi en ik weet wat ik voel en dat is niet alleen een extreem hoge behoefte aan sex, maar een sexueel verlangen naar beide.

... oneens; iemand die het 1 keer met een man en 1 keer met een vrouw deed de voorbije 10 jaar zou je bi kunnen noemen maar of de behoefte aan sex extreem hoog is zou ik betwijfelen.

... oneens; volgens mij is het gewoon het gevoel verliefd te kunnen worden op een vrouw of man, zonder dat het absoluut noodzakelijk is dat als men verliefd is op een van de twee men ook met iemand anders naar bed moet.

... oneens; ik voel voor beide sexen. Ik heb een leuk gemiddelde aan sex maar niet meer of minder dan de gemiddelde Nederlander. Haha, saai he?

... oneens; ik ben biseksueel en heb nog helemaal geen behoefte aan seks.

... oneens;
slaat nergens op die stelling, heeft gewoon te maken met gevoel en niet met de drive naar sex!!!

... oneens;
het is een gevoel dat je niet kunt thuisbrengen; waarom kiezen als je van biede houdt? Je hoeft toch ook niet per se melkchocolade te kopen als je ook van puur houdt?

... oneens;
soms is het begrip van een man ver te zoeken,daarom is het fijn als er een vrouw in de buurt is.

... oneens; het zal misschien voorkomen. Maar het is mijns inziens eerder een kwestie van Niet Kunnen Kiezen. Of van Niet Durven Kiezen, omdat het zo 'eng' is om Lesbisch genoemd te worden...?

... oneens; je hebt dan gevoelens voor zowel mannen als vrouwens dat hoeft niet gelijk in verband gelegt te worden met sex, maar dat is gewoon je gevoel.

... oneens;
als je bi-sexueel zou zijn wil dat niet zeggen dat je meer sex hebt denk ik. Je voelt je dan gewoon aangetrokken tot beide sexen. Je hebt de ene keer een vriend en de andere keer een vriendin. Toch niet allebei tegelijk lijkt mij.

... oneens; het is een geaardheid, en kan heel frustrerend zijn, als je monogaam wilt leven mis je altijd de andere sexe als waar je een relatie mee hebt.

... oneens; volgens mij heb je hetero's, bisexuelen en homosexuelen. Je kunt deze verschillende groepen niet met elkaar vergelijken; ieder heeft een eigen identiteit. Binnen iedere "geaardheid" bestaan verschillende sexuele behoeften. Vreemde stelling hoor!

... oneens; stel je voor: hetero's hebben dan een 'normale' behoefte aan seks en homo's, tja, die zijn nog net niet celibatair!

... oneens; dat heeft te maken met het eiwitsaaiheid hormoon heb ik ooit eens gelezen.

... oneens; ooit van seriŽle monogamie gehoord? je kunt toch of een relatie met een man of met een vrouw hebben. hoeft echt niet tegelijkertijd.

... oneens; het is volgens mij een gebrek aan zelfrespect en wordt gevuld door het zoeken naar liefde op alle vlakken.

... oneens; het gaat bij biseksualiteit om veel meer dan sex, de knuffel, het emotionele contact zijn net zo belamgrijk, zelfs vaak belangrijker als de sex.

... oneens; dan kun je ook gewoon aan masturberen doen.

... oneens; bi zijn kan ook betekenen dat je met beiden seks kan hebben, maar dat het gevoelsmatig gewoon anders ligt: seks met een man is zo best leuk, maar voor een relatie wil je dan liever een vrouw. 't Is misschien maar een randgeval, en 't past wellicht niet helemaal in het "seks uit liefde"-ideaal, maar het bestŠŠt wel.

... oneens; als je naast "GEAARDHEID" ook "SEKS" tussen aanhalingstekens zet, kan ik er wel mee eens zijn en word ik nog aanhalerig bij ook bij die gedachte.

... oneens; wat is dat nu voor onzin! Je kunt gewoon met beiderlei kunnen de liefde bedrijven. Bisexueel wil niet zeggen dat je gelijkertijd van man naar vrouw huppeld en weer terug. Monogamitiet bestaat ook binnen bisexualiteit!

... oneens; dit impliceert dat een bisexuele vrouw een verwarrende kijk zou hebben op liefde en seks.

... oneens; elk mens heeft in potentie gevoelens voor mannen ťn vrouwen, verdeeld over de tijd. De ťťn een beetje meer dan de ander. Sommigen onbewust, sommigen bewust. Er zijn er die niets met die gevoelens doen, anderen kiezen voor wel. Ik denk dat het zo in elkaar steekt. Wellicht heeft het niet alleen met sex te maken, alswel met liefde voor mensen.Eens:

... eens; de sex lijkt belangrijker dan de relatie.


... eens; neen, maar wel geestverruimend! Na een lange relatie met een heerlijke vriendin, heb ik nu een fantastische fijne afrikaanse vriend en ik hou van hen allebei!!

... eens; MANNEN gebruik ik als voorspel, mijn VRIENDIN voor het festijn.

... eens;
ik ben zelfs tri-seksueel: Ik speel met mannen, vrouwen en het meest met mezelf.

... eens; die andere persoon vult iets aan op sexgebied.


... eens; sex is lekker.

... eens; je bent het een of het andere. Je kan niet van twee walletjes tegelijk eten.


... eens; van die viezerikken die van twee walletjes eten! Nee hoor, iedereen is bi, de ene neigt veel meer naar de homo kant, de andere wat meer naar de hetero kant.

... eens; ofwel hou je van vrouwen ofwel van mannen.Bedankt voor de reacties!