<<< een pagina terug

Biseksuele vrouwen voelen zich niet thuis in de lesbische wereld

quote_lesbian

Resultaat:

Eens Oneens
73 % 27 %


Wat waren de leukste reacties?
Reactie van de maand: ik ben het met deze stelling eens, omdat ik, als biseksuele vrouw, het gevoel heb dat de lesbische dames het maar vreemd vinden dat ik ook MANNEN aantrekkelijk vind. Alsof ik eigenlijk niet zou durven toegeven dat ik in feite 100% lesbisch ben... Zowel mannen als vrouwen vormen nu eenmaal de objecten van mijn begeerte!!En verder:

... eens, omdat je ze altijd enorm hoort klagen en zeuren, tenminste die vrouwen hoor je. Ik ken eigenlijk best wel vrouwen die relaties met vrouwen en mannen hebben die daar niet moeilijk over doen.

... een, omdat ze niet voor niets bisexueel zijn en een vrouwen wereld (of dan wel een lesbische wereld, wat dat ook moge zijn) te eenzijdig vinden.

... ik heb geen idee of deze stelling wel of niet klopt. Ik hoop in ieder geval dat het niet zo is. Maar ik kan me voorstellen dat ze bang zouden zijn voor onbegrip. Alhoewel ik zelf daar wel open voor sta in de zin van begrip er voor op kunnen brengen en hun keuzes respecteren. Maar ik mag natuurlijk niet voor het hele lesbische front spreken. Nogmaals, ik hoop dat iedereen zich gerespecteerd voelt in welke kringen je ook mag begeven..

... eens, omdat lesbische vrouwen bi's niet (durven te?) vertrouwen, ze kunnen immers altijd 'overlopen', toch?

... eens, omdat ik denk dat zij zich niet geaccepteerd voelen( ook niet in de heterowereld.)...

... eens, ze volgens sommige vrouwen niet kunnen kiezen.... of dat je volgens hen het lesbisch zijn hebt uitgevonden dus niet moeilijk moet doen... terwijl je gewoon soms verliefd op een dame wordt en soms ook ja..op een man.. dus niet tegelijk hoor.....

... eens, wij ook vrouw zijn.

... eens, omdat men zich aangetrokken voelt tot vrouwen en mannen.