<<< een pagina terug


Vrouwenstellen gebruiken hulpmiddelen tijdens seksueel contact


Resultaat:

Eens Oneens
32 % 68 %


Reactie van de maand:

Ik ben het met deze stelling oneens: het genot wat je elkaar met je lichaam kunt schenken levert meer intimiteit op dan welk hulpmiddel dan ook!En verder:

Oneens:

... oneens; probeer het maar eens...

... oneens; ons lichaam biedt genoeg om te kunnen genieten

... oneens; handen zijn geen hulpmiddelen

... oneens; een vrouw kan echt niet zonder een penisachtig voorwerp

... oneens; bij een goede bevrediging is dat niet nodig


... oneens; samen vrijen doe je omdat je bij elkaar wilt zijn en horen, niet omdat je verbonden wilt zijn door een hulpstuk

... oneens; mond en handen is genoeg, en veel lekkerder

... oneens; plug and play is zo klinisch


... oneens; volgens mij is dat niet nodig hoor. Maar er zullen er natuurlijk wel zijn die hulpmiddelen gebruiken.

... oneens; deze stelling is te generaliserend; er zijn vrouwenstellen die hulpmiddelen gebruiken, maar ook vrouwenstellen die dat niet doen

... oneens; mogelijkheden zat met eigen lichaam

... oneens; we kunnen het ook prima zonder


... oneens; je moet van elkaar genieten

... oneens; goede seks maak je zelf

... oneens; dat zou betekenen dat vrouwen iets missen in de sex tussen twee vrouwen.  Het zal lang niet altijd op gaan of veel vrouwenstellen durven er niet eerlijk voor uit te komen.

... oneens; het is heel prettig om met een vrouw te vrijen en aangezien dat iets is wat mij niet vaak gebeurt geniet ik volledig zonder daar hulpmiddelen bij te gebruiken.


Eens:

... eens; ik heb er geen ervaring mee,maar ik zou het eigenlijk best eens willen proberen.


... eens; wat zijn hulpmiddelen? Handen, borsten, billen, glaasje wijn, buiken, dildo's, beflapjes, tepelklemmen, zweepjes, sexy lingerie, slagroom, fruit, glijmiddel, lekker parfum, ... Etc,... Niet enkel vrouwenstellen, gaan "Above and beyond". Als het ons, hetero, homo of bi, maar doet opstijgen naar ultieme hoogten, hé. Het voelt nu éénmaal goed om geneukt te worden. Ik kies hiervoor een vrouw, en dat is voor mij het belangrijkste. Of ze der nu staat met of zonder hulpstukje! Zolang ze er maar staat! Doe je het goed, meid?...

... eens; ik doe het zelf, met mezelf en met anderen en anderen doen het (dus ) ook.  vind "hulpmiddel" vreselijk woord, liever speeltuig,  sexiespul etc. speelze dames!

... eens;
voor ons is een vibrator een heerlijk speelgoedje waardoor we elkaar nog meer kunnen verwennen.

... eens; meestal gebruiken  ze een bed

... eens; af en toe is het wel lekker om eens een vibrator of voorbindpenis te gebruiken

... eens; het is gewoon lekker en je houd je handen vrij!!!

... eens; af en toe is een vibrator erg fijn... iets extra's tijdens het vrijen vinden wij allebei af en toe heerlijk, maar onze vingers doen ook hard mee

... eens; dat is zeer leuk/lekker en spannend.. zeker niet als bv vervangen voor een penis. Hoewel een voorbind dildo aardig sensueel en lekker kan zijn. En hier is toch niks mis mee. Maar ik en de vrouwen in het algemeen hebben ze zeker niet nodig.. om lekere sex te hebben.. het is een extraatje... En dat doen hetero stelletjes ook!..En homo's doen het ook.

... eens; ze kunnen nog iets toevoegen

... eens; wie niet? dat is toch niet iets specifieks voor vrouwenstellen...het is leuk, het verhoogt het genot....


... eens; anders is het niet compleet

... eens; kan extra leuk zijn, maar moet niet om het leuk te laten zijn!! Dus het is maar net in wat voor bui je bent.


... eens; voorkomt extreme spierpijnen

Niet eens maar ook niet oneens:

Als er met hulpmiddelen bedoeld wordt al die neppenissen die vrouwen elkaar voorhangen dan vind ik dit heel dubieus.Ik ben blij dat ik van dat gedoe af ben... daarentegen is een hulmiddel in de vorm van vibrator of dildo om aan je eigen en het genot van je partner tegemoet te komen aan te bevelen. Het is een HEEl fijne aanvulling voor het sexuele. Maar naar mijn inziens is dit niet meer of minder als binnen heterorelatie. Binnen het huwelijk zal de vrouw alleen bij zelfbevrediging misschien stiekem gebruik maken van hulpmiddelen. Ik spreek hierbij uit ervaring van mijn huwelijkse periode.

Bedankt voor de reacties!