<<< een pagina terug

Lesbische en biseksuele vrouwen zeuren liever dan dat ze iets ondernemen.

Resultaat:
 
Eens Oneens
9 % 91 %Wat waren de leukste reacties?
Reactie van de maand: oneens, omdat deze eigenschap niet beperkt is tot lesbische en biseksuele vrouwen. Ik denk dat in vergelijking met mannen vrouwen in het algemeen iets meer zeuren en minder snel iets ondernemen. Maar wellicht is dat wel de reden waarom ik zoveel van vrouwen kan houden.


En verder:

... oneens omdat men vaak vanuit verschillende rolverdelingen in de maatschappij de zaken moet benaderen.

... oneens, omdat dat nou niet bepaald is voorbehouden aan lesbische of biseksuele vrouwen. Volgens mij is dat meer iets voor vrouwen in het algemeen en dan is het logisch dat ook lesbische en biseksuele vrouwen dat doen.

... oneens, omdat de lesbische vrouwen die ik ken zich juist niet laten weerhouden om de dingen te doen die ze leuk vinden!

... oneens, omdat ik denk dat de 'zeurende' vrouwen die met deze stelling bedoeld worden al zeker het een en ander ondernomen hebben maar waarschijnlijk in de resultaten teleurgesteld zijn geraakt. Ik ben overigens wel van mening dat les/bi vrouwen over het algemeen erg kritisch zijn. Het is niet snel 'goed', en dat vind ik zelf wel zeurderig overkomen.

... oneens, omdat ik vind dat juist lesbische vrouwen de meest ondernemende vrouwen zijn. Bij hun coming-out en daarna en in hun leven/werk ondernemen ze aan een stuk door actie. Kijk naar de vrouwenbeweging. Overal waar ooit iets opgericht werd, waren daar lesbische vrouwen die het voortouw namen. Ze doen dat vaak alleen veel te bescheiden.

... oneens, omdat indien ze niets zouden ondernemen, zelfs het woord 'lesbisch' nog uitgevonden zou moeten worden (maar door wie dan?).

... oneens; ze weten tenminste wat ze willen.

... oneens, want kijk maar eens om je heen en zie wat er allemaal gebeurt. Joh, lesbo's leiden een druk leven hoor. En daarbij hoor ik weinig lesbo's zeuren. Jij?


... eens, omdat veel vrouwen liever afwachten dan actie ondernemen; stel je voor dat het uitdraait op een mislukking! ('Succes' bestaat ook nog dames)