<<< een pagina terug

Lesbische vrouwen zien er over het algemeen mannelijk uit en biseksuele vrouwen vrouwelijk

Resultaat:
Eens Oneens
22 % 78 %Wat waren de leukste reacties?

Reactie van de maand:
oneens, omdat lesbische vrouwen er wel degelijk heel vrouwelijk uit kunnen zien alleen hebben ze vaak die zo vertederende, een tikkeltje mannelijke motoriek.


En verder:

... eens omdat je dan toch eens kennis moet maken met de grote groep vrouwen die wel omschreven wordt als de 'lipstick lesbians'.

... oneens omdat ik niet hou van generaliserende uitspraken en pogingen om mensen in hokjes te stoppen.

... oneens omdat ik zelf erg vrouwelijk ben.

... oneens omdat je bij de meeste lesbische vrouwen wel meteen kunt zien dat ze lesbisch zijn maar biseksuele vrouwen kun je niet eenvoudig van heteroseksuele vrouwen onderscheiden. Dus kunnen ook biseksuele vrouwen er mannelijk uit zien.

... oneens. Hoe zie je of iemand homo of bi is. Sommige mensen gaan er automatisch vanuit dat een vrouw met korte haren homo is, dit wordt ook nog eens bevestigd door de media (altijd het extreme op de TV laten zien, anders is het niet interessant). Ik denk dat de tijd van vrouwen mogen geen lang haar hebben en zich zeker niet opmaken, allang voorbij is. En godzijdank doordat de les/bi vrouwen alleen maar vrouwelijker worden, hoeven de hetero's zich niet meer af te vragen wie in je homorelatie het mannetje of het vrouwtje is (ha ha).

... oneens, omdat het een vooroordeel is. Je plaats mensen in hokjes.

... eens, omdat ik dat zie tijdens het uitgaan.