<<< een pagina terug

Sexprogramma's op tv dragen bij aan de tolerantie rondom de lesbische en biseksuele liefde

Resultaat:
Eens Oneens
46 % 54 %


Reactie van de maand:

Ik ben het met deze stelling oneens, ik geloof niet dat de sexprogramma's op tv nu echt iets met "lesbische"liefde te maken hebben, ik denk dat ze bedoeld zijn om de mannen nog meer te prikkelen...Ik heb zelf al twee keer binnen vier weken mannen aan de tlf gehad die het wel erg spannend zouden vinden dat ik met hun vriendin zou vrijen...puur voor zich zelf dus en ik vind lesbische liefde absoluut dus iets anders. Ik vrij niet met een vrouw om de man op te winden..No way !En verder:

... eens, op de tv laat men zien dat lesbische en biseksuele relaties er de gewoonste zaak van de wereld zijn, dus de vragen en nieuwsgierigheid van mensen kan via deze media grotendeels worden beantwoord


... oneens, allemaal op de extreme gevallen gericht. Het publiek krijgt een verkeerd en extreem beeld.


... oneens, in die programma's staat de sex centraal, daarbij kan me ook niet identificeren met de vrouwen die meedoen aan dergelijke programma's


... oneens, veel van de vrouwen die daar aan deelnemen geven zo'n extreem beeld dat zelfs ik, lesbisch en getrouwd met mijn vriendin, denk: wat zijn dat voor griezels?


... oneens, enkel de stereotypes komen aan bod, dan stijgen de kijkcijfers... oneens, het versterkt het beeld dat lesbische vrouwenecht niet zonder dildo's etc kunnen en dus ook niet zonder mannen... eens, prachtig toch, twee van die vrijende vrouwen... eens, is lesbo-land niet meer zo onbekend .....onbemind


... eens, mensen staan er dan meer open voor, omdat ze het zien


... oneens, da die Beziehung zwischen zwei Frauen dann nur auf das Sexualleben minimiert wird. Die Gesellschaft soll lernen, dass wir mehr sind als unsere sexuelle Vorliebe.


... oneens, met de les.+bi liefde op tv wordt overwegend geappelleerd aan de mannelijke sexualiteit.... oneens, sexprogramma's is niet hetzelfde als een film waarin 2 vrouwen van elkaar houden. Wanneer je een speelfilm ziet bv. when night is falling dan draagt dat bij aan de tolerantie maar wanneer iemand puur sex ziet werkt dat alleen maar normverlagend en dat lost naar mijn idee niets op.


... oneens, Ze bevorderen er alleen maar aan bij dat mannen ons nog geiler gaan vinden en blijven vragen of ze mee mogen doen. Een serieus programma derentegen zou nog best eens uitkomst kunnen bieden.


... eens, tolerantie heeft vooral te maken met bekendheid, vertrouwdheid met een bepaalde zaak.


... eens, als het meer getoond wordt kijken anderen er "gewoner" tegenaan en kunnen ze zien dat het heel natuurlijk is.


... oneens; sexprogramma's laten over het algemeen mensen zien die zich met nogal ongebruikelijke praktijken bezig houden. als je wilt bijdragen tot toleratntie van lesbische vrouwen moeten deze juist in informatieve programma's optreden om te laten zien dat je 'normaal'bent, en dus niet in 'afwijkende' programma's waar je als zodanig bestempleld wordt.


... oneens, ze worden doorgaans door heteromannen gemaakt. En da's ook duidelijk te zien.


...eens, zo geraakt het uit de taboesfeer


Bedankt voor de reacties!