<<< een pagina terug
 

Activiteiten Contigo Contact
Met mogelijkheden, zonder verplichtingen !

 


Spellenavond Nijmegen


Op vrijdagavond 22 oktober kun je via Contigo Contact in een knus en stijlvol café in Nijmegen een klein aantal andere ongebonden lesbische vrouwen ontmoeten (hooguit 4-6 vrouwen).

De avond ziet er als volgt uit: op een vooraf afgesproken tijdstip zal er in een nog nader te bepalen café afgesproken worden. Het café zal in het centrum van Nijmegen liggen. Je komt met eigen vervoer. Vooraf ontvang je een routebeschrijving.

Ik zal ervoor zorgdragen dat er in het café een aantal leuke en originele bord- en kaartspellen aanwezig zijn (denk aan Triviant, Party&Co, Scrabble met kaarten etc) die je gezellig de hele avond met elkaar kunt spelen.

Hoe je de rest van de avond invult, is aan je/jullie zelf. Je bent niets verplicht, je kunt gaan en staan waar je wilt. Beschouw het ook niet als een georganiseerde activiteit maar als een mogelijkheid om een aantal vrouwen van je eigen leeftijd te leren kennen met dezelfde interesses.

Laat je aangenaam verrassen!

De prijs voor deze avond bedraagt f 95,- per persoon. Drankjes word je geacht zelf te betalen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Op het moment dat je je interesse kenbaar hebt gemaakt, ontvang je per post een overeenkomst in tweevoud, door mij ondertekend. Ik vraag je er een ondertekend terug te sturen. Een factuur voor het bijbehorende bedrag tref je aan bij de overeenkomst.
Na betaling ontvang je de naam van de locatie inclusief een routebeschrijving.

En verder wens ik je veel plezier toe!

Voor vragen kun je per email of telefonisch contact met Contigo opnemen.

Ga naar de vragenlijst waarmee je je interesse voor deze avond kenbaar kunt maken.