Contigo Contact is in mei 1999 van start gegaan als een contact- en activiteitenbemiddelingsbureau speciaal voor lesbische en biseksuele vrouwen in Nederland en BelgiŽ. Op grond van een uitvoerig marktonderzoek was gebleken dat er veel behoefte was aan contact bij vrouwen die niet graag uitgingen in het reguliere lesbo-circuit en zodoende weinig nieuwe contacten met gelijkgestemden opdeden.

logo Contigo Contact

Na een jaar bleek de behoefte groter te zijn in woorden dan in daden en dus is Contigo Contact in mei 2000 gestopt met het bemiddelen in contacten en kleinschalige activiteiten.

De website van Contigo Contact was inmiddels wel een groot succes. Deze werd op persoonlijke titel verder uitgebouwd, o.a. door contactadvertenties te plaatsen en tweedehands en antiquarische vrouwenboeken te verkopen.

In mei 2003 is besloten een stichtingsvorm op te zetten voor Contigo Contact om zo een duidelijk beeld te kunnen verschaffen over wat Contigo is en wat het vooral niet is.

Zo is Contigo geen commercieel bedrijf, er wordt geen winst gemaakt; het wordt gerund door enkele bestuursleden die er veel plezier in hebben te voorzien in een behoefte. De inkomsten die de advertentieaanvragen en de verkoop van tweedehands boeken (die uiteraard eerst ingekocht moeten worden) opleveren, worden puur kostendekkend gebruikt.

Draag je Contigo Contact een warm hart toe, dan zijn donaties altijd welkom, hetzij in de vorm van een financiŽle bijdrage, hetzij in de vorm van vrouwenboeken die via Contigo Contact een tweede leven kunnen krijgen.

Wil je meer informatie of zou je een bijdrage willen leveren, mail dan naar