Logo Contigo Contact


Nieuwsbrief oktober 2021
Aantal abonnees: 1751
info@contigocontact.nlStichting Contigo Contact
Nieuwe contacten, links en meer voor lesbische en biseksuele vrouwen
Contigo Contact gaat stoppen...

Vanaf 1 januari 2022 geen nieuwe contactadvertenties meer
De afgelopen periode heeft de stressvolle en mislukte verhuizing van de ene hostingprovider naar de andere (zie onderaan deze nieuwsbrief voor een vollediger verslag van dit drama) mij, Maya, doen besluiten binnenkort te gaan stoppen met Contigo Contact.

Al een aantal jaren was de balans tussen input en output voor mij niet in evenwicht. Ik werd niet meer blij van bezig zijn met Contigo Contact en alles wat daarbij op me afkwam. Ik hield vol omdat het mijn 'kindje' betrof, waar ik niet zomaar afstand van kon en/of wilde doen. De situatie met de hostingprovider heeft mijn beslissing om te stoppen versneld, maar niet veroorzaakt.


moment


Ik kan niet anders dan eerlijk zijn naar mezelf toe en daarom wil ik stoppen met iets dat niet langer bij me past.
Ik laat Contigo Contact gaan.


loslaten


Wat betekent dit concreet?
Tot en met 31 december 2021 is het mogelijk een contactadvertentie aan te vragen (of te verlengen) op de website van Contigo Contact. Daarna niet meer. Tijdens de looptijd van deze advertenties blijft de website in haar huidige vorm bestaan. Zodra de laatste advertentie op reguliere wijze 'afgelopen' is (logischerwijs uiterlijk 14 maart 2022), zal de website 'leeggemaakt' worden. De domeinnaam www.contigocontact.nl zal na die tijd te koop worden aangeboden aan geinteresseerden.


flamingo


Dus: heb je altijd al een contactadvertentie aan willen vragen en steeds beren op de weg gezien, dan is nu misschien een mooi moment om jezelf een kans op (een) betekenisvolle contact(en) te geven.


durven


En wat ga jij dan doen, Maya?
Ik heb 1001 andere activiteiten waar ik nu ook al mee bezig ben, maar waar ik dan meer tijd aan ga besteden. Zo is daar bijvoorbeeld fotografie, een bezigheid die als rode draad door mijn leven loopt; ik krijg zo meer tijd om hierin mijn eigen weg te zoeken en vinden. Daarnaast heb ik me de afgelopen 6 jaar verdiept in ecologisch (moes-)tuinieren met als resultaat een biodiverse tuin voor dieren, planten en groenten waar ik veel voldoening uit haal. Want me inzetten voor een ander, of dat nou mens, dier en/of plant is, past nou eenmaal bij me... De website heet niet voor niets Contigo Contact: contact, samen met jou, in de ruimste zin van het woord.


Logo Contigo Contact
Contigo Contactadvertenties

lesbisch


Contigo Contact biedt al sinds 1999 een betrouwbare en persoonlijke online ontmoetingsplek voor lesbische en biseksuele vrouwen.

Op de website van Contigo Contact vind je contactadvertenties van vrouwen die op zoek zijn naar een liefdesrelatie (lesbisch/bi), vriendschap, en deelnemers voor niet-commerciële activiteiten.

Ter verduidelijking: ook buiten de nieuwsbrief om zijn, elke dag, via www.contigocontact.nl, de contactadvertenties te bekijken.

Reageer gratis of plaats zelf een CCadvertentie; dat kan al voor 20 euro (1 maand plaatsing) of voor 35 euro (2 maanden plaatsing).

Geen abonnementskosten, geen account nodig, geen inlog nodig. Zo eenvoudig en laagdrempelig mogelijk.

Surf naar: www.contigocontact.nl
- om de contactadvertenties te bekijken die op dit moment op de website te zien zijn;
- om zelf een contactadvertentie aan te vragen.


Contigo Contact ging wisselen van provider...
Beschrijving van een dramatische providerwissel

Zoals je wellicht op de website gezien hebt, is Contigo Contact vanaf 2 september twee weken bezig geweest met een verhuizing van de hosting van de website (en daarmee ook de mail) van de ene provider naar de andere. Dit omdat ik me hiertoe door technische problemen met het reactieformulier (waarmee je gratis op een contactadvertentie reageert) gedwongen voelde.


druk


De verhuizing is uitgelopen op een groot fiasco. De nieuwe hostingprovider (Freedom) had haar zaken (nog) niet op orde, werd overspoeld door het grote aantal aanmeldingen vanaf het moment dat ze hosting aan ging bieden.

Dit heeft ertoe geleid dat de website van Contigo Contact weliswaar al die tijd bereikbaar is geweest, maar de maildienst kwam niet op orde. De mail heeft twee weken 'plat gelegen'. Alle mail die in deze twee weken is verzonden, is zelfs verloren gegaan. Op de website heeft gedurende deze tijd een melding gestaan met het verzoek tijdelijk niet op advertenties te reageren.


deuren


Omdat de problemen bij de nieuwe hostingprovider voorlopig onoplosbaar bleken en ik dit onacceptabel vond voor een bestaand bedrijf als Contigo Contact, heb ik besloten weer terug te verhuizen naar de oude hostingprovider.

Zowel de website als de mail (info@contigocontact.nl) zijn sinds 15 september weer als vanouds bereikbaar. De technische problemen, die mij noopten te verhuizen, zijn daardoor echter niet opgelost. Maar beter iets dan niets, zullen we maar zeggen.
Er bestaat dus nog steeds een probleem met de verzending van reacties op contactadvertenties via het online formulier; dit geldt voor de mailadressen van de providers:

.chello
.casema
.yahoo
.home
.upcmail

Indien je gebruik maakt van een dergelijk mailadres, is het verzoek je reactie(s) op (een) contactadvertentie(s) rechtstreeks te sturen naar info@contigocontact.nl onder vermelding van het CCnummer van de advertentie.kado

Als tegemoetkoming aan de dames die tijdens de twee rommelige weken met een CCadvertentie op de website stonden, is een extra maand (gratis) plaatsing aangeboden.


.
Stichting Contigo Contact, 2021
Adressen van abonnees worden NIET openbaar gemaakt en/of doorgegeven aan derden.