Nieuwsbrief april 2011
Aantal abonnees: 1802

[email protected]Stichting Contigo Contact

Nieuws, dating, links en meer voor lesbische en biseksuele vrouwen

contigocontact.nl


Contigo Contact op hyves: http://contigocontact.hyves.nlContigo Contact Nieuwe Contacten

lesbisch

Contigo Contact biedt een betrouwbare online ontmoetingsplek voor lesbische en biseksuele vrouwen.

In deze rubriek vind je CCadvertenties van dames die op zoek zijn naar een date, een relatie, een erotisch contact, (uitbreiding van) een vriendengroep, een sportmaatje, een reismaatje etc. Reageer gratis of plaats zelf een CCadvertentie.
Commerciële oproepen zijn niet toegestaan.

Surf naar: contigocontact.nl/CCadvertenties.htm

Contigo Contact Verkleedtip

Drag King & Queen CompetitionVind je het helemaal geweldig om je af en toe uit te dossen als Drag King? Doe dan op 23 april mee aan de Drag King en Queen Competiton in de Getto in Amsterdam! Het Nederlandse Drag King wereldje is niet zo groot, maar - na een tijdje uit beeld geweest te zijn - winnen de Drag Kings ook hier weer aan populariteit. De Drag King en Queen Competiton wordt gehost door twee bekenden uit de lesBIsche en queer uitgaansscene: Drag King Sexy Galexy en DJ Bo Monde. Daarnaast zitten Jennifer Hopelezz, Sympathy Darling Bucket en Jim Boh in de jury om jouw talent te beoordelen. Deelnemers maken kans op mooie prijzen. Verder is publiek natuurlijk ook van harte welkom.

23 april, vanaf 22 uur in Getto, Warmoesstraat 51, Amsterdam

Contigo Contact Verloting

Maandelijkse verloting gratis proefabonnement Zij aan Zij


Contigo Contact mag via haar nieuwsbrief elke maand een gratis proefabonnement op Zij aan Zij aanbieden aan één van haar lezeressen. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is een mail te sturen naar met daarin je naam, adres en woonplaats en je dingt mee naar het gratis proefabonnement van deze maand. Zij aan Zij zal de winnares berichten.Zij aan Zij is het enige Nederlandse magazine specifiek voor lesbische en biseksuele vrouwen. Een doelgroep zonder stereotype, want lesbische en biseksuele vrouwen zijn er in heel veel smaken. Zij aan Zij is een beleving; vrouwenliefde, vrouwendromen, vrouwenambities, vrouwenfeesten, vrouwentrends, vrouwenerotiek, en vrouwenpsyche passeren de revue. Daarnaast is er natuurlijk aandacht voor de nieuwste boeken, de betere films, de lekkerste muziek, de culturele musts en dating.

Contigo Contact Nieuws

lesbisch

Een kleine greep uit het nieuws van dit moment:

-
Roze fotowedstrijd van start
- Lesbo wint Deense X-factor
- Kees Waaldijk hoogleraar Comparative Sexual Orientation Law
- Klachten over homo-kus bij NU.nl
- Pink Ladies on Stage
- Kabinet steunt homosporters
- Recordaantal inschrijvingen Grachtenparade
- Gay kikker Bill als app
- Karl Lagerfeld: "Veel topmodellen zijn lesbisch"
- Sharia4Belgium vervolgd
- 'Gandhi had homorelatie'
- Opstelten doet toezeggingen over veiligheid homo's
- Katholieken meest homovriendelijk
- China: lesbiennes gearresteerd
- 'Transgenders zijn niet thuis in homowereld'
- Humanitas-Bergweg ontvangt Roze Loper
- Start competitie gay-vriendelijkste bedrijf
- COC Songfestival op 26 november 2011 in Hilversum
- Arie Boomsma zoekt jongeren voor 'KRO's Uit De Kast'!
- COC Nederland verhuist

Surf voor dit en ander nieuws naar: contigocontact.nl/CCnieuws.htm

Contigo Contact Beurstip

Gay LifeOmdat het vandaag, op 1 april, precies 10 jaar geleden is dat het huwelijk in Nederland werd opengesteld voor paren van gelijk geslacht, worden diverse roze events georganiseerd in Amsterdam. Éen voorbeeld daarvan is de beurs 'Gay Life' op het terrein van de Westergasfabriek. Op Gay Life kunnen bezoekers zich laten inspireren door allerlei producten en weetjes op het gebied van het 'roze' huwelijk, wonen en leven. Een belangrijk onderdeel van het event is Gay Bride, een trouwbeurs die helemaal gericht is op holebi's. Gay Life is voor iedereen toegankelijk en wordt georganiseerd op 2 & 3 april.

Meer info is te vinden op organisatiebureaudewit.nl

Contigo Contact LinksContigo heeft een zeer uitgebreide lijst met links voor lesbische en biseksuele vrouwen. Deze lijst wordt maandelijks bijgewerkt en is daarmee volledig up-to-date.

Een aantal nieuwe links:

www.gayzenzation.nl
GayZenZation is een partyconcept van Connie & Monique en is bestemd voor gay en open minded people.

sites.google.com/site/pinkprideparty
De Pink Pride Party is een feest voor homo's, hetero's, transgenders en biseksuelen vanaf 16 jaar. Locatie: 'Pruim City' in Groningen.

www.jonguitdekast.nl
Deze website is gemaakt voor jongeren van 16 jaar en jonger die twijfelen over hun geaardheid: jongens en meiden die nog erg op zoek zijn naar wie zijn zijn, op wie ze vallen en nog niet zo goed weten wat met dit gevoel te doen.

www.wijzoekeneenrozehuis.nl
Nijmegen zoekt een nieuw roze huis, of toch niet?

Kijk voor deze en meer links op contigocontact.nl/CClinks.htm

Contigo Contact Geeft Weg
Maak Me Blij - Karin Giphart (boek mét onthullende dvd)

De lesbische Ziggy (30) uit Amsterdam, die met anderen haar ernstig zieke moeder verzorgt, heeft liefdesproblemen. Ze heeft de relatie met vriendin Adisa uitgemaakt omdat deze vreemd ging. Adisa wil nu echter toch samen op de geboekte tweeweekse vakantie naar een Grieks eiland gaan. Als moeder ook aandringt en vervangende zorg is geregeld gaan ze toch. Het contact verloopt eerst moeizaam, maar door dingen uit te praten groeien de exen naar elkaar toe. Als ze opeens naar huis terug moeten omdat moeders toestand ernstig is verslechterd, is Adisa zorgzaam en praktisch, ook als bij aankomst moeder al overleden is en de crematie geregeld moet worden. Ziggy stemt er dan ook mee in om na de crematie de vakantie in Thassos af te maken.

Het debuut van de Amsterdamse schrijver/songwriter, die veel eigen ervaringen in het verhaal verwerkte.

Wil je in aanmerking komen voor deze lees- en kijkcombinatie, geef je dan op
via contigocontact.nl/CCgeeftweg.htmWil je de nieuwsbrief van Contigo Contact niet langer ontvangen?
Surf naar contigocontact.nl/CCnieuwsbrief.htm


© Stichting Contigo Contact, 2011. Niets uit deze uitgave mag worden verspreid zonder bronvermelding [bron: Contigo Contact, www.contigocontact]. De complete editie doorsturen is natuurlijk wel toegestaan. Adressen van abonnees worden NIET openbaar gemaakt en/of doorgegeven aan derden.