Logo Contigo Contact


Nieuwsbrief januari 2022
Aantal abonnees: 1748
info@contigocontact.nlStichting Contigo Contact
Nieuwe contacten, links en meer voor lesbische en biseksuele vrouwenVoor de duidelijkheid: reageren op contactadvertenties blijft voorlopig nog mogelijk!
In ieder geval nog tot 8 maart 2022.
Contigo Contact wenst en denkt...


MayaAlthuizen

Allereerst een liefdevol, warm en gezond 2022 gewenst. In deze tijden waarin zelfs contact tussen mensen beladen is. Hoe wel, hoe niet. Wat kan er wel, wat kan er niet. Met vragen als 'hoe staat die ander erin, hoe sta ik er zelf eigenlijk in'?

En dan stopt Contigo Contact binnenkort ook nog als platform voor contacten tussen lesbische en biseksuele vrouwen.

Ik ben overdonderd én aangenaam verrast door jullie blijken van waardering, jullie nog steeds bestaande behoefte aan iets wat ik al zo lang doe. Jullie gaven in jullie communicatie naar mij toe en masse aan, Contigo Contact ontzettend te zullen gaan missen. De website blijkt voor jullie een baken te zijn, een vaste stek waarvan je het gevoel hebt dat die er altijd zal zijn als je haar nodig hebt. En nu gaat die toch wegvallen en blijkt er een soort van 'paniek' te ontstaan.

'Waar moeten we nu heen, Maya?'

Ehm...

Het levert een nieuw dilemma op. Voor mij.
Wil ik daar wat mee? Zo ja, hoe giet ik dat dan in een vorm die nu bij me past? Iets waar én anderen én ikzelf blij van worden?
Elk afscheid is ook een nieuw begin, zoiets?

MayaAlthuizen

Geen idee, ik bezin me daar op. Effe nadenken.
Ik neem daar de komende maanden de tijd voor en hou jullie op de hoogte via de nieuwsbrief.

Maar jullie hebben me wel aan het denken gezet...Contigo Contact gaat stoppen met haar formule
Reageren op contactadvertenties blijft voorlopig mogelijk!

MayaAlthuizen

Zoals inmiddels bekend is het aanvragen en verlengen van een contactadvertentie is vanaf vandaag niet meer mogelijk.

Reageren op de huidige contactadvertenties blijft natuurlijk wel mogelijk zo lang als er nog advertenties op de website staan. Zoals het er nu uitziet, is de einddatum voor (gratis) reageren: 8 maart 2022. En wat een mooie datum: Internationale Vrouwendag...
Er zullen de komende dagen steeds nog nieuwe advertenties geplaatst gaan worden. Er zijn de afgelopen dagen namelijk bijzonder veel advertenties aangevraagd (47 alleen al in de maand december). Er kwamen de laatste tijd v
ele vrouwen voorbij waar ik voor het eerst kennis mee maakte. Enkelen gaven aan deze harde deadline nodig te hebben gehad als duwtje in de rug om de beren OP de weg UIT de weg te ruimen. 'Elk nadeel heb zijn voordeel', zullen we maar zeggen.


MayaAlthuizen

Contigo Contact bedankt
Lieve woorden ook per post ontvangen

Ook Tante Pos bracht mij onlangs lieve woorden. In regenboogkleuren op de deurmat.
Die post wil ik graag met jullie delen:


MayaAlthuizen

Contigo Contact

Wat een feest om zulke lieve woorden van dank te mogen ontvangen!


Contigo Contact kijkt vooruit
Hoe nu verder?

MayaAlthuizen

Wat gebeurt er nadat de laatste contactadvertentie van de website verdwenen is?
In maart 2022 zal er een moment komen dat er geen contactadvertenties meer op de website staan. Vanaf dat moment is de domeinnaam www.contigocontact.nl te koop.

MayaAlthuizen

Is het mogelijk Contigo Contact als bedrijf(sformule) over te nemen?
Nee, dit is niet mogelijk. Contigo Contact zal in haar huidige vorm ophouden te bestaan. Zowel de stichting als de (inhoud van de) website zullen verdwijnen. Het logo kan niet overgenomen worden. Waarom niet? Omdat de wijze waarop Contigo Contact al 22 jaar bestaat, té veel verbonden is met mij, Maya, als persoon. Dit 'overdoen' aan een andere persoon, is simpelweg niet mogelijk en wil ik eerlijk gezegd ook niet. Het gaat niet om een bedrijf zoals Bol.com, waarbij het - in mijn ogen - niet uitmaakt wie er aan het roer staat. Contigo Contact = Maya. Daarnaast is de website technisch verouderd, niet meer compatible met de techniek van deze tijd.

Interesse in een overname van de domeinnaam?
Mail naar info@contigocontact.nl. Ik zou het leuk vinden als je daarbij vermeldt wat je beoogde doel is met de domeinnaam.


Contigo Contact en privacy
Wat gebeurt er met jouw persoonsgegevens?

MayaAlthuizen

Vooropgesteld: Contigo Contact heeft in de afgelopen 22 jaar bijzonder weinig persoonsgegevens 'opgeslagen':
- mails worden standaard na verloop van tijd verwijderd;
- de database van de maandelijkse nieuwsbrief bevat alleen e-mailadresssen;
- ingezonden reacties op contactadvertenties worden na een korte bewaartijd verwijderd;
- bij het aanvragen van een contactadvertentie zijn alleen die persoonsgegevens vastgelegd die door de adverteerster zelf, vrijwillig, opgegeven zijn.

Geen van deze kleine 'databases' zijn met elkaar verbonden. En alle gegevens zijn slechts 'lokaal' (op één PC) opgeslagen. Er bevinden zich dus geen gegevens 'in the cloud'. Omdat Contigo Contact al die tijd slechts één medewerker heeft gehad, zijn er ook geen gegevens gedeeld met anderen.

MayaAlthuizen

Wat gebeurt er met de gegevens als Contigo Contact ophoudt te bestaan?
Alle bestanden worden vernietigd.
De gegevens worden in geen geval 'verkocht'. Een eventuele koper van de domeinnaam kan geen data overnemen.

Contigo Contact heeft en had privacy namelijk altijd hoog in het vaandel staan en blijft hier tot het laatste moment zorgvuldig mee omgaan!Contigo Contact en haar geschiedenis
22 jaar Contigo Contact

MayaAlthuizen

Contigo Contact was sinds 1999 een betrouwbare en persoonlijke, online ontmoetingsplek voor lesbische en biseksuele vrouwen.

MayaAlthuizen

Op de website van Contigo Contact vond je al die jaren o.a. contactadvertenties van vrouwen die op zoek waren naar een liefdesrelatie (lesbisch/bi), vriendschap, en deelnemers voor niet-commerciële activiteiten. Daarnaast heeft de website in die 22 jaar een scala aan mogelijkheden geboden. Zo hebben er bijvoorbeeld lange tijd boekentips, filmtips en muziektips op de website gestaan, verzorgd door externe partijen. Discussiethema's hebben de revue gepasseerd, eigen enquetes met bijbehorende resultaten, een chatbox is van de partij geweest en diverse interviews met markante dames uit de lesbo-wereld. En natuurlijk was en is er een keur aan internetlinks naar andere websites voor de doelgroep. Daarbovenop werd er ruim 21 jaar iedere maand een gratis boek, dvd of cd weggegeven.

MayaAlthuizen

En nu is het tijd om even te gaan zitten en met een frisse blik om me heen te kijken.

(Op de foto het bankje waarop Simon Carmiggelt inspiratie opdeed tijdens zijn bezoeken aan De Steeg, hier om de hoek.
)

Stichting Contigo Contact, 2022
Adressen van abonnees worden NIET openbaar gemaakt en/of doorgegeven aan derden.