Home3D-digitale Fotogalerie Contigo Contact

Hoe gaat het in zijn werk? *** Info over de foto's
Hoeveel kosten de foto's? *** Het bestelformulier
?Hoe gaat het in zijn werk?

In de fotogalerie zie je een overzicht van een aantal digitale foto's die Contigo Contact verkoopt. Op dit moment bevat de galerie 20 foto's, binnenkort zullen er nog 11 bijkomen.

De pijlen leiden je door de galerie, de pijlen richting de foto's openen de desbetreffende foto ingezoomd in een nieuw scherm. Bij elke (ingezoomde) foto zie je een bestelnummer boven aan het scherm (bv ccb1). Onthoud deze naam als je hem wilt bestellen en kijk verder totdat je alle foto's gezien hebt (schrijf hem even op).

Weet je welke foto's je wilt bestellen? Ga dan aan het eind van de galerie naar de bestelpagina en geef het volgende aan:
- je naam, emailadres cq postadres
- of je de foto's per post (diskette) of per email wenst te ontvangen
- hoeveel en welke foto's je wilt bestellen
- het totaalbedrag van je bestelling

De bestelling stuur je via deze bestellingspagina door naar Contigo. Binnen enkele dagen ontvang je een bevestiging van je bestelling, inclusief de kosten van je bestelling.

Vervolgens maak je het bijbehorende bedrag over op de rekening van Contigo en daarna? ontvang je de foto's.

Vanaf dat moment kun je deze foto's vrij gebruiken voor allerlei doeleinden: plaats ze op je eigen website, print ze uit en lijst ze in, maak er kaarten van, stuur ze aan bekenden, etc etc. Bedenk wel dat er copyright op de foto's berust.


terug naar boven

Meer over de foto's

De foto's zijn digitaal, dat betekent dat ze gemaakt zijn met een digitale camera.

De foto's hebben allen een formaat van 460x640 pixels, en zijn dus beeldvullend bij een beeldscherm van 15". Uiteraard zijn de foto's bewerkbaar en kun je ze desgewenst kleiner of groter maken.

De foto's zijn van een JPG-formaat.

Uitprinten is mogelijk mits je beschikt over een goede printer en goed fotopapier. Eenmaal uitgeprint zijn de foto's uitermate geschikt om in te lijsten.

De foto's zijn ook te gebruiken ter verfraaiing van je PC of je website: gebruik ze als bureaubladachtergrond of plaats ze op je eigen website.
Probeer de foto's wel te beveiligen omdat anders iedereen de foto's van je site kan copieren en zelf (gratis) kan gebruiken.


terug naar boven


Wat zijn de kosten?

Op het bestelformulier kun je een berekening invullen die het makkelijk maakt het totaalbedrag van je bestelling te berekenen. Hier alvast uitleg over hoe deze berekening in zijn werk gaat:

De prijs per foto bedraagt f 4,95.
Vermenigvuldig het aantal foto's dat je besteld hebt dus met een bedrag van f 4,95.

Kortingregels:

- Meer dan 5 foto's besteld? Trek een bedrag van f 5,- van het bedrag af.
- Meer dan 10 foto's besteld? Trek een bedrag van f 10,- van het bedrag af.
- Meer dan 15 foto's besteld? Trek een bedrag van f 15,- van het bedrag af.
- Meer dan 20 foto's besteld? Trek een bedrag van f 20,- van het bedrag af.
- Meer dan 25 foto's besteld? Trek een bedrag van f 25,- van het bedrag af.
- Meer dan 30 foto's besteld? Trek een bedrag van f 30,- van het bedrag af.


Tel bij het bedrag dat je nu verkregen hebt eventuele verzend- en administratiekosten van f 6,95 als je de foto's per post wilt ontvangen.
Wil je de foto's per email ontvagen, dan hoef je geen geen verzend- en administratiekosten bij onderstaande bedragen te tellen.


terug naar boven