Advertenties bekijken * Advertentie wijzigen * Advertentie info * Advertentie-tips * Lovestories
  

Contigo Contactadvertentie TIPSKijk voor meer advertentietips ook eens op www.annahenri.com*** Ik wil een advertentie plaatsen maar ik heb geen idee wat voor tekst te schrijven?

Probeer een zo leuk mogelijke advertentie op te stellen. Bij leuk moet je denken aan een open, gezellige, spontane tekst. Bedenk wat jij zelf een leuke advertentie zou vinden om op te reageren en gebruik een dergelijke advertentie voor je eigen ideeŽn.

Bedenk wat er anders aan jou is dan aan andere vrouwen? Heb je bijvoorbeeld een hobby als diepzeeduiken of fotografeer je graag, hou je van autorijden of motorrijden, ben je ontzettend koppig, intelligent, zorgzaam? Zet het in de advertentie zodat je er in ieder geval uitspringt. Niemand zit te wachten op weer een advertentie met hobbies als: wandelen, fietsen, naar de bioscoop en af en toe op de bank...
Maak er iets origineels van, bij voorkeur ook nog met een leuke, uitnodigende titel, waar anderen op in kunnen springen.


*** Er reageert niemand op mijn advertentie, wat nu?

Het voordeel van Internet boven papieren media is dat niets vaststaat, zo ook je advertentietekst niet. Verzin geregeld een nieuwe advertentietekst en stuur je nieuwe tekst naar Contigo middels dit formulier op de site.
Door geregeld een nieuwe advertentietekst te laten plaatsen, denken bezoeksters dat het om een nieuwe advertentie gaat en zullen ze eerder reageren.
Bovendien kun je uitproberen welke soort teksten wel en welke niet aanspreken.


Heb je zelf een leuke, interessante, zinvolle advertentietip: stuur een mailtje naar en wellicht wordt je tip geplaatst.