Logo Contigo Contact

 
INFO OVER CONTIGO CONTACTADVERTENTIES


Let op !!!!!! Deze site is alleen bedoeld voor v/v-contacten (lesbisch/biseksueel). Deze site is NIET bedoeld voor heterostellen op zoek naar lesbische en/of biseksuele vrouwen en al helemaal niet voor jongemannen op zoek naar vrouwelijke spanning!!!

Advertentie plaatsen
Middels een formulier kun je (anoniem) een advertentie op de advertentiepagina van Contigo laten plaatsen. Je naam en post/emailadres worden niet vermeld bij de advertentie. Alle reacties op je advertentie worden doorgezonden naar je emailadres.
De advertentie wordt geactiveerd zodra het bijbehorende bedrag ontvangen is.


Kosten
Voor het laten plaatsen van een advertentie betaal je ¨ 19 voor 1 maand of ¨ 31 voor 2 maanden. Dit is inclusief 19 procent BTW; je kunt je CCadvertentie verlengen voor 1, 2, of 3 maanden. Dit kost 12 euro per maand.

Zodra je betaling ontvangen is, wordt je advertentie op het net geplaatst.

Alle (serieuze) reacties worden per email naar je doorgestuurd; Contigo filtert de reacties alvorens ze door te sturen; dit om te voorkomen dat je lastig gevallen wordt door ongewenste email en reclame.

Je ontvangt het emailadres en/of het telefoonnummer (afhankelijk van wat ze zelf ingevuld heeft) van de vrouw die gereageerd heeft zodat jullie zelf het contact voort kunnen zetten. Contigo staat buiten dit contact.

Betalen
Nadat je op deze pagina hebt aangegeven een advertentie te willen plaatsen, ontvang je een advertentienummer tesamen met een bevestiging van je aanvraag per email. Je betaalt binnen twee weken. Na deze twee weken vervalt je aanvraag indien niet betaald.

Betaling dient te geschieden onder vermelding van het factuurnummer en het advertentienummer op bankrekeningnr 12.79.91.611 (Rabobank Nijmegen) ten name van Stichting Contigo Contact te Nijmegen.
Ook vanuit BelgiŽ kun je op dit moment kosteloos geld overmaken. Dit vereist extra gegevens van de ontvangende bank. Deze gegevens ontvang je in het bevestigingsmailtje van je aanvraag.


Op advertenties reageren (gratis)
Je kunt gratis op een of meerdere advertenties reageren. Je stuurt via een speciaal formulier op de website je reactie naar Contigo onder vermelding van het nummer van de advertentie waarop je reageert. Vermeld enige gegevens over jezelf (des te meer kans heb je dat de ander terugmailt) inclusief je emailadres en/of je postadres cq. telefoonnummer. Vermelding van tenminste 1 communicatiemiddels is verplicht daar de ander contact met je op moet kunnen nemen.

Contigo stuurt jouw mail door naar de desbetreffende persoon. Verder is het aan de ander zelf om het contact wel of niet voort te zetten. Mocht je van de ander geen reactie meer ontvangen, dan kun je dit melden aan Contigo. Contigo neemt echter geen verantwoordelijkheid in deze en zal hierover de andere persoon ook niet benaderen.

Waarom gaat jouw reactie via Contigo Contact en waarom niet rechtstreeks naar de ander?
Contigo filtert de mail die binnenkomt op inhoud en zal alleen serieuze reacties doorsturen. Dit om te voorkomen dat je ongewenste email en reclame ontvangt, bijvoorbeeld van mannen die je willen vertellen dat 'het met mannen toch ook erg leuk kan zijn...'.
Contigo schrijft deze mannen aan en zal ze verzoeken niet te reageren op de advertenties die geplaatst worden op de site van Contigo.